Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Είχα βρει ξύλο τριανταφυλλιάς και ξύλο καρυδιάς. Δεν θυμάμαι τι ποικιλία δέντρου ηταν. Παντως και τα δύο γερά. Ειδικά το καρυδιάς. Για σχοινί έβαλα ενα λεπτό αλλα δυνατό που βάζουν στα ψαροντουφεκα. Βέλη είχα κάτι έτοιμα που είχε αγοράσει ενα φίλος μου. Μπορείς να φτιάξεις αν βρεις ισιο λεπτο ξύλο. Για μύτη βάζεις κανα λεπιδακι μικρό. Άλλη λύση είναι ενα κουταλι μικρό το οποίο θα το ισιωσεις να ειναι επίπεδο. Μετα θα το τροχίσεις να έχει τριγωνικό σχήμα όπως στις ταινίες. Πίσω θα βάλεις φτερά. Εγω είχα βάλει του παπαγάλου μου που "μαδούσε" ανα καιρούς. Μπροστά έβαλα ενα λεπίδι μικρό απο χειρουργικό ατσάλι. Άλλο τόξο καλο ειναι από υλικό pvc, πλαστικό σωλήνα. Δες στο YouTube πως φτιάχνεται το pvc και τα βελη απο κουταλι. Εχει πολλα βιντεο. Παντως και αυτο είχε βγει καλο.

Επίσης αντί για φτερά βάζεις και χαρτόνι /ταινία. Επίσης σε βίντεο θα δεις πως γίνεται. Παντως το σημαντικότερο ειναι το είδος ξύλου.

• Like 1
Δημοσ.

θέλω όμως να φτιάξω πραγματικό και λειτουργικό , γιαυτό είπα να κάνω πρώτα ρόπαλο που είναι εύκολο γιατι αυτό που περιγράφεις μου θυμίζει αυτά που έφτιαχνα μικρός , αλλα μπορούν να ρίξουν Ελάφι ? όχι οτι θέλω να βγω για κυνήγι αλλα ας πούμε να το βάλουμε σαν μέτρο σύγκρισης του πραγματικού με το παιδικό τόξο! ενώ πχ το παιδικό μπορεί να καρφώνει απο απόσταση 3-4 μέτρα καλαμάκια απο σουβλάκι σε βενιζόλ 

• Like 1
Δημοσ.

θέλω όμως να φτιάξω πραγματικό και λειτουργικό , γιαυτό είπα να κάνω πρώτα ρόπαλο που είναι εύκολο γιατι αυτό που περιγράφεις μου θυμίζει αυτά που έφτιαχνα μικρός , αλλα μπορούν να ρίξουν Ελάφι ? όχι οτι θέλω να βγω για κυνήγι αλλα ας πούμε να το βάλουμε σαν μέτρο σύγκρισης του πραγματικού με το παιδικό τόξο! ενώ πχ το παιδικό μπορεί να καρφώνει απο απόσταση 3-4 μέτρα καλαμάκια απο σουβλάκι σε βενιζόλ

Τα 2-3 που είχα φτιάξει ήταν δυνατά. Έκαναν ζημιά. Παντως θέλει σωστά υλικά για να μην κάνει "κοιλια" και χάσει δύναμη.

• Like 1
Δημοσ.

βρήκα αυτό το βίντεο 

φαίνεται επαγγελματική δουλειά!! θα κοιτάξω μπας κ φτιάξω κάτι τέτοιο
να ρωτήσω κ γιαυτό στο ΑΤ ή δεν πιάνεται για όπλο ? ..σκέφτομαι να βάλω το βίντεο στο κινητό μου να το δείξω στο αστυνόμο να μου πει αν επιτρέπεται 
Δημοσ.

Δεν νομίζω να επιτρέπεται να το κυκλοφορείς εκτός ιδιωτικού χώρου. Εξάλλου για τον χαβαλέ σου θα το φτιάξεις να κάνεις target practicing σπίτι σου.

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο σε εμένα μοιάζει με παραφουσκωμένο αρχίδι με ένα ψόφιο πουλάκι να κρέμεται εκεί στην άκρη; 

@@ σχέδιο δηλαδή

• Like 3
Δημοσ.

Ακόμα να κλείσει αυτό το thread?

Πιστεύω πρέπει να μείνει ανοιχτό για να μάθουμε την απάντηση της αστυνομίας!

Δημοσ.

Πιστεύω πρέπει να μείνει ανοιχτό για να μάθουμε την απάντηση της αστυνομίας!

Eλπίζω να μη την μάθουμε από το νίκοτς ευρισκόμενο στο κελί 33   :fear:

• Like 1
Δημοσ.

Eλπίζω να μη την μάθουμε από το νίκοτς ευρισκόμενο στο κελί 33   :fear:

Αφού θα πει ότι ρωτάει για ένα φίλο του, δεν θα έχει πρόβλημα!

• Like 2
Δημοσ.

Ποιο νίκο ρε παιδιά το δώσατε στεγνά τον άνθρωπο, βαπίρ λέγεται το παιδί :P :P

Πλάκα πλάκα το τοξάκι ωραία περιγραφή, Γλυκός καμιά φωτογραφία θα έλεγε να βαζες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...