Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχαχα ναι οι τραγικοι

Ειχα κανει παραγγελια 8 ευρω και μ ηρθε 11

Και λεω ρε παιδια ειναι λαθος τα υπολογιζει επιτοπου ο deliveras παιρνει τηλ και λεει οκ 8 ευρω ειναι.ουτε ενα "δωρακι" για το λαθος τους εκτος απο μια συγνωμη.ουτε ενα σουβλακακι δωρο.

Ετσι κ εγω τους καταργησα και τελος.

Οχι τα λαθος σουβλακια δεν μου τα αφησαν ποτε.τα πηραν και εφεραν τα σωστα.

Δημοσ.

Το καλυτερο σουβλακι το εχω φαει στην Αθηνα..Αν παραγγειλω παιρνω απο ενα σουβλατζιδικο στα Σεπολια,οι ανθρωποι ειναι απαιχτοι, δεν το λεω μην θεωρηθει οτι κανω διαφημιση..

Απο πιτσα..Pizza fan..και προσιτες τιμες και ποιοτητα.

pizza fun ποιότητα;;;;;;;;;;;;;;;!!!!! Ε ΟΧΙ......

τα υλικά που βάζουν είναι τραγικά ....Μακραν η χειρότερη αλυσίδα!

• Like 2
Δημοσ.

Αν και δεν παραγγέλνω συχνά όπως είπα μόλις μου ήρθαν δύο πίτσες! (Δεν μπορώ να αποφασίσω εύκολα και συνήθως παίρνω δύο διαφορετικές και τρώω και από την άλλη :) ). Όλα κομπλέ!

Δημοσ.

Αν και δεν παραγγέλνω συχνά όπως είπα μόλις μου ήρθαν δύο πίτσες! (Δεν μπορώ να αποφασίσω εύκολα και συνήθως παίρνω δύο διαφορετικές και τρώω και από την άλλη :) ). Όλα κομπλέ!

Απο το πουθενα σου χτυπησαν την πορτα 2 πιτσες?? :P

• Like 2
Δημοσ.

Απο το πουθενα σου χτυπησαν την πορτα 2 πιτσες?? :P

Και λάθος πόρτα κιόλας! Άλλο κουδούνι χτύπησαν αλλά είχα ακούσει το μηχανάκι και τις πήρα!

Βρε λες να μην ήταν για μένα;;;; :D

• Like 2
Δημοσ.

Πες που εχεις φαει καλη πιτσα?

Κέρκυρα ,Παξούς ξέρουν από Πιτσα γιατι είναι γενικός περιοχές που έχουν επιρροή από Ιταλία ...

αθηνα σχεδον όλοι είναι στο ίδιο επίπεδο (μια από τα ίδια)

ΥΓ:ίσως πλέον να είναι πολυ απαιτητικός γιατι εχω χαλάσει πολλα λεφτά στο φαγητό και το 70 % πήγαν σε μαγαζιά που δεν το άξιζαν...

• Like 1
Δημοσ.

Κέρκυρα ,Παξούς ξέρουν από Πιτσα γιατι είναι γενικός περιοχές που έχουν επιρροή από Ιταλία ...

αθηνα σχεδον όλοι είναι στο ίδιο επίπεδο (μια από τα ίδια)

ΥΓ:ίσως πλέον να είναι πολυ απαιτητικός γιατι εχω χαλάσει πολλα λεφτά στο φαγητό και το 70 % πήγαν σε μαγαζιά που δεν το άξιζαν...

Eχεις φαει απο ιλ καπριτσιο στην Κερκυρα? Τελεια.. Απο Παξους δεν ξερω τι παιζει τα τελευταια χρονια εχω να παω απο το 2005 :) 

(αγαπημενο νησι οι Παξοι)

Δημοσ.

Άντε να μην πιστέψεις μετά...

Μην ξεχάσεις αυτές τις μέρες να ρίξεις τζόκερ c3e619afd2339e86975b3fc9c1288211.gif  Κάτι μου λέει ότι σε θέλει...

Δημοσ.

Μην ξεχάσεις αυτές τις μέρες να ρίξεις τζόκερ c3e619afd2339e86975b3fc9c1288211.gif  Κάτι μου λέει ότι σε θέλει...

Μία τα γενέθλια με τον flaoutista, μία αυτό με τις πίτσες...με παίρνει να παίξω στο αμερικάνικο με το 1 δις λες ή το τραβάω πολύ;; :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...