Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχεις φαει απο ιλ καπριτσιο στην Κερκυρα? Τελεια.. Απο Παξους δεν ξερω τι παιζει τα τελευταια χρονια εχω να παω απο το 2005 :)

(αγαπημενο νησι οι Παξοι)

είχα φάει σε κάνα δυο δεν θυμάμαι ονόματα ..αλλα στους Παξούς φαντάσου έδινα συγχαρητήρια με χειραψίες στον μαγαζάτορα χαχαχα .

ΥΓ:υπέροχο νησί οι Παξοί/Αντίπαξοι αλλα ΑΚΡΙΒΟ.....

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

είχα φάει σε κάνα δυο δεν θυμάμαι ονόματα ..αλλα στους Παξούς φαντάσου έδινα συγχαρητήρια με χειραψίες στον μαγαζάτορα χαχαχα .

ΥΓ:υπέροχο νησί οι Παξοί/Αντίπαξοι αλλα ΑΚΡΙΒΟ.....

Eιναι ακριβο ναι αλλα τα αξιζει τα λεφτα που θα δωσεις... :)

Δημοσ.

Μία τα γενέθλια με τον flaoutista, μία αυτό με τις πίτσες...με παίρνει να παίξω στο αμερικάνικο με το 1 δις λες ή το τραβάω πολύ;; :P

Στη θέση σου δεν θα το καθυστερούσα

Δημοσ.

Στη θέση σου δεν θα το καθυστερούσα

Τον unabomber σκέφτομαι μόνο που έχει καλό προαίσθημα και όσο να πεις τα έχει και ανάγκη....:D

(πλάκα unabomber! :P )

• Like 1
Δημοσ.

το νησί τα αξίζει γενικός αλλα τα δωμάτια (όχι τιποτα το ιδιαίτερο )το ποιο απλό κάτω από 80 ευρω την ημέρα δεν έπαιζε ..(εγω είχα πάει Ιούλιο )φαντάσου 15 Αύγουστο...

Δημοσ.

το νησί τα αξίζει γενικός αλλα τα δωμάτια (όχι τιποτα το ιδιαίτερο )το ποιο απλό κάτω από 80 ευρω την ημέρα δεν έπαιζε ..(εγω είχα πάει Ιούλιο )φαντάσου 15 Αύγουστο...

Εγω εζησα 5 χρονια εκει και οταν πηγαινα τα καλοκαιρια ειχα καλες τιμες :P Βεβαια τα τελευταια χρονια εχουν ανεβει πολυ ποιοτικα οι Παξοι σε επιπεδο τουριστων , πηγαινουν φραγκατοι οποτε βαρανε στο ψαχνο ! 

(συγνωμη για το οφ τοπικ ακουσα Παξους και συγκινηθηκα!!)

Δημοσ.

Πιτσα παλια επαιρνα απο τη pizza hut. Μετα εκλεισε το καταστημα της νεας σμυρνης που μ εξυπηρετουσε κι ετσι εκανα να φαω καιρο. Πριν λιγους μηνες εφαγα ξανα και ηταν αθλια. Καμια σχεση με παλια. Δυστυχως ενω κατα καποιο τροπο χαρηκα που ειχα την ευκαιρια να φαω ξανα, δε μ αποζημιωσε

Απ οταν λοιπον σταματησε η hut, το ριξα στη ντομινος. Μεχρι ν αρχισω διατροφη επαιρνα αρκετα συχνα. Ευχαριστημενη και με τη ποιοτητα (οση μπορει να εχει μια αλυσιδα ντελιβερυ) και με την εξυπηρετηση. Μ επαιρναν να δουν αν ημουν ευχαριστημενη και δυο φορες ειχε τυχει να κανουν λαθος στη παραγγελια. Τη μία να μου φερουν αλλη σαλατα κ την αλλη άλλη πιτσα. Και τις δυο φορες λιπον αμεσα μου εφεραν αυτο που χα παραγγειλει, φυσικα χωρις χρεωση.

Και την επιμενη με πηραν τηλ να ζητησουν παλι συγγνωμη!

Η φαν ειναι ο,τι χειροτερο υπαρχει σε ποιοτητα, και το θεωρω αναμενομενο τη στιγμη που ειναι φτηνη και τα κουπονια της μισης τιμης τα βρισκεις παντου. Μιλαμε βαζουν υλικα με το σταγονομετρο.

L artigiano που χω φαει καποιες φορες τη θεωρω αδιαφορη, ουτε κακη ουτε καλη.

Καποιες γειτονιες εχουν ετσι μικρα μαγαζια συνοικιακα που χουν και ξυλοφουρνους και μετρανε πολυ, αλλα θελει δοκιμη και ψαξιμο να βρεις το καλο.

Δημοσ.

Η πίτσα φαν μια χάρα πίτσες έχει για τις τιμές της, λες και ξέρουμε οι άλλοι τι κάνουνε μέσα στην κουζίνα ή τι υλικά βάζουνε.

Σουβλάκια παίρνω από ένα συνοικιακό δεν έχω πρόβλημα επίσης καλές τιμές και νόστιμα...

Δημοσ.

Η πίτσα φαν μια χάρα πίτσες έχει για τις τιμές της, λες και ξέρουμε οι άλλοι τι κάνουνε μέσα στην κουζίνα ή τι υλικά βάζουνε.

Σουβλάκια παίρνω από ένα συνοικιακό δεν έχω πρόβλημα επίσης καλές τιμές και νόστιμα...

μάλλον τρως σπάνια έξω ε;

Δημοσ.

Εγω παντως πεθαινω για Pizza fan .. αν δοκιμασω και κατι αλλο μπορει να πω και κατι διαφορετικο,για την ωρα ποιοτητα και τιμη με εχουν αφησει ευχαριστημενη.

Δημοσ.
3-4 φορές το μήνα.

Αλλά για πες καλύτερα πώς κρίνουμε την ποιότητα, να μάθουμε και εμείς που δεν ξέρουμε.

δεν θα σού πω εγω φιλε ...όταν θα φας ποτέ πραγματική Πιτσα θα καταλάβεις...

• Like 1
Δημοσ.

Το καλυτερο σουβλακι το εχω φαει στην Αθηνα..Αν παραγγειλω παιρνω απο ενα σουβλατζιδικο στα Σεπολια,οι ανθρωποι ειναι απαιχτοι, δεν το λεω μην θεωρηθει οτι κανω διαφημιση..

Απο πιτσα..Pizza fan..και προσιτες τιμες και ποιοτητα.

Σαν τον μπούζη δεν έχει.

Δημοσ.

Η pizza fun δε μου αρέσει καθόλου. καθόλου όμως. είχαμε πάρει μια φορά πρόσφατα, λεπτή και στενγή και ξερή ήταν. Συνήθως pizza hut παίρνω (που δεν παίρνω συχνά αλλά μια στο τόσο από εκεί θα πάρω) μου αρέσουν τα hut box. Επίσης μπορεί να κάνω και κανά delivery από τα goodys αν και δύο φορές με έχουν απογοητεύσει πρόσφατα γιατί τη μια δεν ήταν φρέσκα και βρήκα μια μεγάλη τρίχα και την άλλη ήταν κάπως παγωμένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...