Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η pizza fun δε μου αρέσει καθόλου. καθόλου όμως. είχαμε πάρει μια φορά πρόσφατα, λεπτή και στενγή και ξερή ήταν. Συνήθως pizza hut παίρνω (που δεν παίρνω συχνά αλλά μια στο τόσο από εκεί θα πάρω) μου αρέσουν τα hut box. Επίσης μπορεί να κάνω και κανά delivery από τα goodys αν και δύο φορές με έχουν απογοητεύσει πρόσφατα γιατί τη μια δεν ήταν φρέσκα και βρήκα μια μεγάλη τρίχα και την άλλη ήταν κάπως παγωμένα.

Περίεργος είσαι....:P

• Like 1
  • Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τωρα που ειπες γκουντις.... Τελευταια μου φαινεται οτι εχουν παρα ακριβύνει . Ειναι ιδεα μου;

Δε νομιζω οτι πια με τα γκουντις μπορεις να χορτάσεις και να δωσεις και λιγα χρηματα

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα που ειπες γκουντις.... Τελευταια μου φαινεται οτι εχουν παρα ακριβύνει . Ειναι ιδεα μου;

Δε νομιζω οτι πια με τα γκουντις μπορεις να χορτάσεις και να δωσεις και λιγα χρηματα

Δεν θυμάμαι να γινόταν και ποτέ αυτό...

Δημοσ.

Και εγώ είμαι φαν Πίτσα Φαν. Μπορεί να παίζει ρόλο και το κατάστημα, αφού είναι φραντσάιζ. Η Ντόμινος δε με ενθουσιάζει για την τιμή της. Πολύ ψιλοκομμένα και μπερδεμένα τα υλικά της πίτσας. Σαν να τα έβαλες όλα στο μπλέντερ και να τα άδειασες πάνω στη ζύμη.

Δημοσ.

Εμ βέβαια Μαργαριτα! Αφού τώρα πια τα λένε burger house :P πληρώνει ο καταναλωτής λοιπόν την ανακαίνιση των καταστημάτων τους...και την φοβερή ποιότητα φυσικά.

• Like 4
Δημοσ.

παρα πολυ ακριβα!ειπαμε προχθες να θυμηθουμε με τη γυναικα μου τα φοιτητικα χρονια και πληρωσαμε 16 ευρω για δυο μπεργκερ αυτα τα angus deluxe

• Like 1
Δημοσ.

Θανατος ειναι στα λεφτα και η ποιοτητα τους για τα μπαζα..! Νομιζω εχουν αλλαξει και ονομα πια.. μπεργκερ χαουζ? δεν θυμαμαι παραγγειλαμε με την ανηψια μου μια φορα στην Αθηνα και πληρωσα 23 ευρω και μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι.. (δεν την ειχα κανει εγω την παραγγελια οποτε δεν ειδα και τιμες)

• Like 2
Δημοσ.

Θανατος ειναι στα λεφτα και η ποιοτητα τους για τα μπαζα..! Νομιζω εχουν αλλαξει και ονομα πια.. μπεργκερ χαουζ? δεν θυμαμαι παραγγειλαμε με την ανηψια μου μια φορα στην Αθηνα και πληρωσα 23 ευρω και μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι.. (δεν την ειχα κανει εγω την παραγγελια οποτε δεν ειδα και τιμες)

Έχω μια φίλη που δούλευε χρόνια στα goody's, μου λέει ότι από ποιότητα και καθαριότητα είναι το μόνο φαγητό έξω που δεν φοβάται να δώσει στο παιδί της! Μιλάμε για κάποια χρόνια πριν, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω μια φίλη που δούλευε χρόνια στα goody's, μου λέει ότι από ποιότητα και καθαριότητα είναι το μόνο φαγητό έξω που δεν φοβάται να δώσει στο παιδί της! Μιλάμε για κάποια χρόνια πριν, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.

Απο καθαριοτητα οντως δεν παιζονται.. αλλα οκ τι ποιοτητα?Πλαστικουρα τρως υπ'ευθυνη σου βεβαια..Ενταξει πια μια φορα τον χρονο θα φαω γκουντις , τελευταια φορα παντως που πηρα δεν μου αρεσε..

Δοξα και τιμη στο πιτογυρο ρε!

• Like 1
Δημοσ.

Οποτε δεν ειναι ιδεα μου!

Εγω δε μιλαω καν για τα angus burger που εχουν, τα οποια δε μ αρεσουν κιολας. Αυτα δε μπορω να τα κρινω γιατι δε τα παιρνα και παλια.

Αλλα cheese, golden , club , πατατες, σαλατα ειναι σταθερές αξίες... Ε οχι και να πληρωνουμε 20ρικα στα γκουντις!!

Μαλλον ειναι αυτο που γραφτηκε οτι καποιος πρεπει να πληρωσει την ανακαίνιση....

Παντως επειδη περασαμε στα burger να πω οτι επαιρνα απο το burgering house που τωρα εγινε home burger. Εχουν φερει κι αυτoi angus μπιφτεκια κι οταν ειναι να κανω παρασπονδια τα προτιμω.

• Like 1
Δημοσ.

Απο καθαριοτητα οντως δεν παιζονται.. αλλα οκ τι ποιοτητα?Πλαστικουρα τρως υπ'ευθυνη σου βεβαια..Ενταξει πια μια φορα τον χρονο θα φαω γκουντις , τελευταια φορα παντως που πηρα δεν μου αρεσε..

Δοξα και τιμη στο πιτογυρο ρε!

Τι να σου πω δεν ξέρω...Εμένα τα goody's μου αρέσουν πάντως και τρελαίνομαι για τη νερομένη τους κόκα κόλα! Γενικά την έχω κόψει αλλά αν φάω εκεί πίνω!

• Like 2
Δημοσ.

Τι να σου πω δεν ξέρω...Εμένα τα goody's μου αρέσουν πάντως και τρελαίνομαι για τη νερομένη τους κόκα κόλα! Γενικά την έχω κόψει αλλά αν φάω εκεί πίνω!

ωραια ειναι αλλα ακριβα!

Δημοσ.

ωραια ειναι αλλα ακριβα!

Έχω καιρό να φάω είναι αλήθεια αλλά εγώ πάντα τα θυμάμαι πιο ακριβά από άλλα fast food (γύρος ας πούμε) οπότε μου φαίνεται φυσιολογικό!

Δημοσ.

ωραια ειναι αλλα ακριβα!

Συγνωμη αλλα καμια σχεση με αυτο που ηταν καποτε τα γκουντις (μιλωντας για πλαστικουρα παντα ετσι?) καμια σχεση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...