kuaniouxos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Τέλειωσα πέρσι το μεταπτυχιακό μου και ψάχνω να κάνω διδακτορικό (έχω μια δουλειά ως αιμολήπτης αλλα δε βγάζω τίποτα.. με το ζόρυ 250 το μήνα χωρίς ασφάλεια). Η ερώτηση μου είναι, αν υπάρχει κανείς σχετικός και ξέρει δηλαδή σε τι κομμάτι μπορεί ένας τεχνολόγος να αναζητήσει διδακτορικό.. ελλάδα μας έχουν λίγο στο φτυσιμο το ΤΕΙ τους χτυπάει πολύ άσχημα, αλλά έξω στην ουσία ότι είναι στο κομμάτι ιατρική-βιολογίας μπορούμε να το κοιτάξουμε; Θέλω να κάνω κάτι παραπάνω από απλός αιμολήπτης και να είμαι σε ένα διαγνωστικό ρουτίνας, έχω όρεξη και μυαλό για διάβασμα και θέλω να κάνω κάτι πιο εξειδικευμένο.. έχει κανείς κάτι να μου προτείνει; Στο μεταπτυχιακό όλοι οι καθηγητές βιολογοκάτι ήταν και δεν ήξεραν ιδιαιίτερα..
xpapias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ναι. Τι μεταπτυχιακό έκανες; Πολυ συχνά το διδακτορικό έχει να κάνει και με το αντικείμενο του μεταπτυχιακου σου.
kuaniouxos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μοριακή και Εφηρμοσμένη φυσιολογία (η καθαρεύουσα μας μάρανε).. βλέπω κάτι πολύ πιασάρικα θέματα αλλά από τη μια σκέφτομαι γιατί να μην προτιμήσουν έναν βιολόγο από την άλλη πες ότι με πήραν και τα πήγα και καλά.. τι διαφορετικό θα κάνω; θα δουλεύω ως αιμολήπτης απλά θα χω σπουδάσει 9 χρόνια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα