Προς το περιεχόμενο

Paypal - Link a card

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! Παρότι είχα συνδεδεμένη κάρτα στο paypal εδω και 2 μέρες μου ζητάει να προσθέσω κάρτα ( χρεωστική Πειραιώς Visa έχω). Προσπαθώ να την συνδέσω και μου λέει ''Sorry, we can't link this card. Please try linking a different card to your account.'' Τι μπορεί να συμβαίνει?

Επίσης, να προσθέσω πως παρόλο τα C.C. εγώ για κάποιο λόγο μπόρεσα και έκανα 2-3 αγορές από ebay, η τελευταία προχθές που μετά την αγορά πήγα να κάνω άλλη μια και συνέβει αυτό. Ακόμη, στο διάστημα αυτού του εξαμήνου προσπάθησα και άλλες φορές να κάνω αγορές, χωρίς επιτυχία (δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά θα μου πεις :lol:) και μου έλεγε τα κλασσικά ότι δεν μπορώ να κάνω την αγορά. Παίζει να μου μπλόκαρε την κάρτα το paypal ή η τράπεζα? :ph34r:

Να σημειώσω πως η κάρτα δεν έχει λήξει και έχει μέσα χρήματα!

Δημοσ.

Ε προφανώς θα είναι λόγω cc. Ούτως η άλλως από paypal αυτή τη στιγμή ελληνικές δεν περνάνε (οι περισσότερες). Αυτή που έχεις (την έχω και εγώ) δεν περνάει σίγουρα.

Δημοσ.

Ε προφανώς θα είναι λόγω cc. Ούτως η άλλως από paypal αυτή τη στιγμή ελληνικές δεν περνάνε (οι περισσότερες). Αυτή που έχεις (την έχω και εγώ) δεν περνάει σίγουρα.

Σ'ευχαριστώ που απάντησες! Δεν σου επιτρέπει δηλαδή καν να την συνδέσεις?! :confused:  Αυτό δε το ήξερα. Νόμιζα πως δε μπορείς να κάνεις αγορές μόνο.

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ που απάντησες! Δεν σου επιτρέπει δηλαδή καν να την συνδέσεις?! :confused:  Αυτό δε το ήξερα. Νόμιζα πως δε μπορείς να κάνεις αγορές μόνο.

Τι να σου πω αυτό δεν το ξέρω δυστυχώς... Την έχω ήδη συνδεδεμένη χρόνια...

Πάντως εν καιρώ cc έχω περάσει χωρίς πρόβλημα mastercard της εθνικής (Όχι δεν κάνει αγορές :P ). Αλλά πέρασε κανονικά για προσθήκη... Κάνε μια revolut να βρεις την υγειά σου:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...