funbreaker Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Το yahoo mail είναι το μόνο από τα γνωστά emails που δεν υποστηρίζει subfolders. Εδώ (χαμηλά στα comments) βλέπω πως υπάρχει αυτή η δυνατότητα αλλά με έμμεσο τρόπο. Κατέβασα την android app και προσπαθώ να το κάνω αλλά δεν γίνεται ούτε από εκεί. Έχει προσπαθήσει κανείς?
funbreaker Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Βρήκα λύση: Με χρήση του Thunderbird ή άλλου παρόμοιου προγράμματος δημιουργείς τους υποφακέλους που θες. Το web περιβάλλον ανανεώνεται αντίστοιχα και μπορείς να τους χρησιμοποιείς κανονικά.
NikosKallithea Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξερω γιατι λες ειναι απο τα γνωστα που δεν υποστηρίζει subfolders εγω εχω χρονια subfolders, και μπορείς να τους φτιάξεις και απο τον web browser To gmail ειναι αυτο που δεν μπορεις
funbreaker Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξερω γιατι λες ειναι απο τα γνωστα που δεν υποστηρίζει subfolders εγω εχω χρονια subfolders, και μπορείς να τους φτιάξεις και απο τον web browser To gmail ειναι αυτο που δεν μπορεις Όχι στο yahoo δεν μπορείς και στο gmail μπορείς. Δες το καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα