frostie Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας, έχω πρόβλημα με τους βραχίονες των γυαλιών μου και θέλω να τους διορθώσω. Το θέμα είναι ότι διστάζω να μπω σε κατάστημα οπτικών μόνο γι'αυτό χωρίς να αγοράσω κάτι άλλο. Γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα οπτικών που να ασχολείται με επισκευές και συντηρήσεις γυαλιών;
Iris_89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μπορείς να τα πας από εκεί που τα αγόρασες. Και δεν υπάρχει θέμα αν μπεις σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα οπτικών για να στα επισκευάσουν.
Mau-Maus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Να πας στον Μεταξά στην ομόνοια http://www.metaxas-optica.gr/εχουν φοβερό τμήμα σέρβις θα στα κάνουν καινούργια ! 1
Joanna000 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα. Εγώ πάντως που ήμουν χρόνια εγώ αλλά κ η οικογένεια μου σε ένα γνωστό στην Αθήνα οπότε μας χαλαγαν τα γυαλιά μυωπιας, μας ζητάγανε ένα μικρό πόσο πληρωμής. Τώρα το Δεκέμβρη που πήρα καινούρια από άλλο οπτικό και οικονομικά και με την καλυτερη λεπτινση και άριστη δουλειά; μου είπαν για ένα χρόνο ότι παθουν τα γυαλιά, μου τα φτιάχνουν δωρεάν. Οπότε δεν νομίζω να ναι δωρεάν. Σημείωση, θα στα επισκεβασουν σε όποιο οπτικό κ αν πας αλλά το πιθανότερο να σου πάρουν λεφτά εννοώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα