Pseudonymo1212 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ποιο από τα 2 CMS είναι πιο SEO Friendly? Έχω παρατηρήσει ότι το Wordpress είναι λίγο laggy. Πολύ σπάνια να δω σελίδα σε Wordpress που να φορτώνει κάτω απο 3s (φυσικά είναι 1002 πράγματα που παίζουν ρόλο πέρα από το CMS). Με το Drupal έχω ασχοληθεί αρκετά και μπορώ ένα απλό Blog να το κάνω να πετάει. Se shared hosting με Apache να φορτώνει σε 2 με 3 δεύτερα. Cached->1s~. Από την άλλη το Wordpress έχει ένα απίστευτο εργαλείο που λέγεται Yoast και σε βοηθάει πολύ στην σύνταξη των άρθρων. Το θεωρώ πολύ σημαντικό. Θα επέλεγα Wordpress δαγκωτό αλλά το ότι είναι πιο αργό από το Drupal είναι κάτι πολύ σημαντικό. Παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο στην κατάταξη (ranking) Τα φώτα σας?
aledjo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 καμια σχεση ολα ειναι seo friendly (διαβασε το αρθρο που εχω στη γνωστη σελιδα μου)
Pseudonymo1212 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 καμια σχεση ολα ειναι seo friendly (διαβασε το αρθρο που εχω στη γνωστη σελιδα μου) Κοίτα! όλα έχουν Modules για meta tags, sitemap Κλπ. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Το Yoast, ακόμα και άμπαλος να είσαι, σου λέει πως να γράψεις το άρθρο σου. Σου λέει σημαντικά πράγματα. Οπότε Wordpress-Drupal 1-0 σε αυτό. Ωχ! μόλις είδα τον τιμοκατάλογο. Σοβαρά τώρα? δεν θέλω να σε προσβάλω αλλά απλά δεν γίνονται αυτά που βλέπω. φαντάζομαι ότι ξέρεις πολύ καλά ότι το SEO έχει πεθάνει, έτσι? ότι είναι-δεν είναι το 30% στην κατάταξη. Είναι δυνατόν να βλέπω σκέτο SEO 3000 ευρώ? Δεν θέλω να ανοίξουμε θέμα γιατί δεν είναι το θέμα μας αυτό. Απλά σου τονίζω ότι έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα