Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορει να μην ειναι η ομορφοτερη συσκευη ομως απο specs ειναι τερας δεν υπαρχει κατι καλυτερο με snap 820, 4gb ram ddr4, dual camera με ois και dual sim ή καρτα μεχρι 200giga

Μα ακριβώς για αυτό έπρεπε να κάνει την διαφορά γιατι πολλές ναυαρχίδες θα φοράνε των 820 και 4 ram δακτύλικο αποτύπωμα κτλ..

Έπρεπε να φτιάξει μια όμορφη συσκευή όχι αυτό το έκτρωμα (αν θα είναι όντως αυτο) ελπίζω να είναι διαφορετικό γι η LG για εμένα είναι από της καλύτερες εταιρίες στα λεφτά που προσφέρει της συσκευές της

Δημοσ.

Μα ακριβώς για αυτό έπρεπε να κάνει την διαφορά γιατι πολλές ναυαρχίδες θα φοράνε των 820 και 4 ram δακτύλικο αποτύπωμα κτλ..

Έπρεπε να φτιάξει μια όμορφη συσκευή όχι αυτό το έκτρωμα (αν θα είναι όντως αυτο) ελπίζω να είναι διαφορετικό γι η LG για εμένα είναι από της καλύτερες εταιρίες στα λεφτά που προσφέρει της συσκευές της

Μην ελπίζεις αυτο ειναι. Τα leaks ηταν αληθινά απ οτι φαίνεται...

Δημοσ.

Γιατι ρε παιδια εμενα μου αρεσει :confused:

Λιτος μινιμαλιστικος σχεδιασμος και τα υλικα θα ειναι πολυ ποιοτικα λογικα οποτε θα ειναι ωραια η αισθηση.

• Like 3
Δημοσ.

Όχ μεγάλο θέμα θα ανοίξεις μόλις δουν το iPhone 6s με αυτό το σκορ..

Τους γλεντησε κανονικα αλλα και εκεινοι περιμενουν το 7..

Δημοσ.

δεν νομιζω να υπαρχουν θερμοκρασιες αφου στην ουσια ειναι 2 διπύρηνα  χρονισμενα  στα  2.15 & 1.59ghz

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...