JEIQ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα αυτην την στιγμη εχω στον υπολογιστη μου ενα wd black 500gb . Επεσαν στα χερια μου 2 δισκοι hitachi 160gb απο λαπτοπ που χαλασε...Και το ερωτημα ειναι αξιζει να τους κανω raid 0 και να τους κρατησω για το λειτουργικο η το αποτελεσμα θα ειναι χειρωτερο? Η μιτρικη μου ειναι η asus maximus iii formula
conkal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 μαλλον θα ειναι χειροτεροι απο εναν black και γενικα το raid 0 δεν αξιζει πια....
JEIQ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 βασικα με περιοριζει το sata 2 της μητρικης στον black μηπως με το raid θα το φτασω στα ακρα?
Dantε Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δωστους και παρε εναν ssd. Εκει θα δεις διαφορα ακομα και με sata 2.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 βασικα με περιοριζει το sata 2 της μητρικης στον black μηπως με το raid θα το φτασω στα ακρα? Δεν νομιζω να σε εμποδιζει το sata 2 της μητρικης σε συμβατικο δισκο , τωρα για το raid επειδη οι δισκοι ειναι 5400 λογικα Πολυ πιθανων να εισαι στα ιδια και χειροτερα απο τον wb black, αν θελεις να δεις διαφορα πανε σε ssd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα