Demon Lord Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω στο άμεσο μέλλον να αγοράσω την εν λόγω έκδοση του raspberry, μαζί με μια θήκη και το φορτιστή του από αυτό το κατάστημα http://swag.raspberrypi.org/collections/frontpage/products/raspberry-pi-2-model-b Το γνωρίζετε γενικά; Είναι καλό; Αξιόπιστο; Η τιμή και για τα τρία μαζί βγαίνει στις 41 λίρες, περίπου 55€ αν το υπολογίζω σωστά. Όμως θα ήθελα να με κατατοπίσετε λίγο τι γίνεται α)με τα μεταφορικά και β)με το τελωνείο (αν περνάει από τελωνείο) Συγγνώμη, για τις "χαζές" ερωτήσεις ενδεχομένως αλλά πρώτη φορά μπαίνω στη διαδικασία να αγοράσω από εξωτερικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
selianx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Αν βγαίνει 55, φαντάζομαι πως μπορείς να πάρεις και από Ελλάδα, άντε να σου βγει 2-3 παραπάνω. Εγώ ψονίζω από το Grobotronis για τη σχολή και έχει PI 2 B, enclosures κλπ, και αν είσαι φοιτητής έχει και 10% έκπτωση, οπότε ίσως σου βγει και φθηνότερα. Αντάπτορες 5V-2A USB για να το κάνεις power ξεκινούν από 4-5 ευρώ στο σκρούτζ, και ένα usb-microusb καλώδιο (1 ευρώ, αν και φαντάζομαι πως όλο και κάποιο σου περισεύει). Χοντρικά ~60 χωρίς έκπτωση από Ελλάδα.
Demon Lord Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Από Ελλάδα που είχα κοιτάξει ξεκίναγε από 42€ στρογγυλά και με μια απλή θήκη ανέβαινε στα 50€. Αν είναι να έχω μεταφορικά κιόλας μέσα θα ψάξω από Ελλάδα. Ευχαριστώ για την απάντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα