Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω δεν ανεβαινω σε αεροπλανα εχω τρομερη φοβια..οσοι ανεβαινετε ειχατε ποτε καποια πτηση που σας παγωσε το αιμα?Δεν κρυβω το οτι απορω με καποιους που κανουν αφοβα υπερατλαντικα ταξιδια,θελω να πω.. οτι ακομα και αυτοι που μπαινουν στο αεροπλανο μια Αμερικη δεν πανε αφοβα-ανετα..Για πειτε!!

(θεμα να περναει η ωρα..)

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω ανωνυμη μεχρι Ροδο εχω παει 4 φορες με αεροπλανο κ δεν φοβηθηκα καθολου,αλλα θα μου πεις μονο μια ωρα περιπου διαδρομη ηταν..Δεν ξερω τι συναντανε στα υπερατλαντικα ταξιδια κ σε τι κενα αερος πεφτουν αλλα πιστευω ενας που φοβαται  θα φοβηθει ειτε σε ταξιδι μιας ωρας ειτε σε ταξιδι πολλων ωρων ..Δεν εχεις την περιεργεια να κανεις ενα ταξιδακι με αεροπλανο;;;Ελα ρε εδω Ανεβηκε η μανα μου κ πηγε Ισπανια 

Δημοσ.

Εγω ανωνυμη μεχρι Ροδο εχω παει 4 φορες με αεροπλανο κ δεν φοβηθηκα καθολου,αλλα θα μου πεις μονο μια ωρα περιπου διαδρομη ηταν..Δεν ξερω τι συναντανε στα υπερατλαντικα ταξιδια κ σε τι κενα αερος πεφτουν αλλα πιστευω ενας που φοβαται  θα φοβηθει ειτε σε ταξιδι μιας ωρας ειτε σε ταξιδι πολλων ωρων ..Δεν εχεις την περιεργεια να κανεις ενα ταξιδακι με αεροπλανο;;;Ελα ρε εδω Ανεβηκε η μανα μου κ πηγε Ισπανια 

Καποτε που δουλευα,που ειχα δουλεια σαν ανθρωπος ειχα σκεφτει να κανω ενα ταξιδι μεχρι Αθηνα..ελεγα πιες και 3 ουισκια μωρη και ανεβα!Δεν μπορω ειναι πανω απο εμενα..

Δημοσ.

Δε θυμάμαι και πολύ καλά, το πολύ να πάω κανά τρίμηνο πριν την μνήμη μου, φέτος τον τελευταίο καιρό μας έχει ταράξει στο κούνημα η προσέγγιση στο Δουβλίνο. Πιο πολύ νοιώθω άβολα όταν έχει πολύ ομίχλη και χάνεις την αίσθηση του ύψους. Σπάνιο ήταν πριν από κάνα δίμηνο που περάσαμε βράδυ μέσα από καταιγίδα (ενώ ήμασταν αρκετά ψηλά) και έβλεπες τις σταγόνες από τη βροχή να σκάνε δίπλα σου και από τους κεραυνούς να φωτίζει όλο το αεροπλάνο αφού καθώς ήμασταν στην κάθοδο είχαν σβήσει όλα τα φώτα.

Ενδεικτικά μόνο πέρσι πρέπει να έκανα 90+ πτήσεις οπότε δεν θυμάμαι και πάρα πολλά :(

• Like 2
Δημοσ.

Φόβος ποτέ ως τώρα!

Λατρεύω την στιγμή της επιτάχυνσης. Αλλά και όταν έχουμε αναταράξεις ή κανα κενό αέρος. Έτσι, να αποκτά και λίγο ενδιαφέρον η πτήση βρε παιδί μου.

• Like 12
Δημοσ.

Στις προσγειωσεις συνηθως χειροκροτουν παντως χαχα..

Συνηθως η μαλακια συμβαινει στην απογειωση ή την προσγειωση και σπανια στον αερα.. εχω δει πολυ mayday ναι!

Ε πειτε και που εχετε παει!

Δε θυμάμαι και πολύ καλά, το πολύ να πάω κανά τρίμηνο πριν την μνήμη μου, φέτος τον τελευταίο καιρό μας έχει ταράξει στο κούνημα η προσέγγιση στο Δουβλίνο. Πιο πολύ νοιώθω άβολα όταν έχει πολύ ομίχλη και χάνεις την αίσθηση του ύψους. Σπάνιο ήταν πριν από κάνα δίμηνο που περάσαμε βράδυ μέσα από καταιγίδα (ενώ ήμασταν αρκετά ψηλά) και έβλεπες τις σταγόνες από τη βροχή να σκάνε δίπλα σου και από τους κεραυνούς να φωτίζει όλο το αεροπλάνο αφού καθώς ήμασταν στην κάθοδο είχαν σβήσει όλα τα φώτα.

Ενδεικτικά μόνο πέρσι πρέπει να έκανα 90+ πτήσεις οπότε δεν θυμάμαι και πάρα πολλά :(

Δεν τα επαιξες?? Ενας/μια δεν ουρλιαξε εκει μεσα? 

Δημοσ.

Ενδεικτικά μόνο πέρσι πρέπει να έκανα 90+ πτήσεις 

wOOt

Έχεις πάρει τόσες πτήσεις; Ο Σπαλιάρας των αιθέρων.

ΧD

• Like 2
Δημοσ.

Δεν φοβάμαι ούτε τις πτήσεις, ούτε τον οδοντίατρο... άλλα πράγματα είναι επικίνδυνα.

Ο οδοντιατρος ειναι παιχνιδακι μπρος στις πτησεις :)

Δημοσ.

Γουστάρω πολύ τη φάση της πτήσης. Ειδικά το συναίσθημα όταν γίνεται η απογείωση και νιώθεις κάτι να σε τραβάει πίσω, είναι αξεπέραστο. Μου αρέσει πολύ η εξυπηρέτηση και το φαγητό των αεροπορικών (BA, Swiss). Καμία αρνητική εμπειρία ως τώρα

Στην τελευταία πτήση, ήθελα πολύ να κάνω το παρακάτω αλλά για ευνόητους λόγους το άφησα στην άκρη :P

• Like 4
Δημοσ.

Γουστάρω πολύ τη φάση της πτήσης. Ειδικά το συναίσθημα όταν γίνεται η απογείωση και νιώθεις κάτι να σε τραβάει πίσω, είναι αξεπέραστο. Μου αρέσει πολύ η εξυπηρέτηση και το φαγητό των αεροπορικών (BA, Swiss). Καμία αρνητική εμπειρία ως τώρα

Στην τελευταία πτήση, ήθελα πολύ να κάνω το παρακάτω αλλά για ευνόητους λόγους το άφησα στην άκρη :P

ααααααααχαχαχαχαχα

Δημοσ.

Φόβος ποτέ ως τώρα!

Λατρεύω την στιγμή της επιτάχυνσης. Αλλά και όταν έχουμε αναταράξεις ή κανα κενό αέρος. Έτσι, να αποκτά και λίγο ενδιαφέρον η πτήση βρε παιδί μου.

τα τζι είναι όλα τα λεφτά. Η προσγείωση είναι άστα να πάνε.
  • Like 1
Δημοσ.

Έχω και γω ένα θέμα με τα αεροπλάνα.
Μόνο αν αποφασίσω να παίξω τη ζωή μου κορώνα γράμματα θα δοκιμάσω αυτή την "καταπληκτική" εμπειρία.
Άσε που τώρα που το σκέφτομαι δεν θα προλάβω να μπω μέσα... :P

Δημοσ.

Έχω και γω ένα θέμα με τα αεροπλάνα.

Μόνο αν αποφασίσω να παίξω τη ζωή μου κορώνα γράμματα θα δοκιμάσω αυτή την "καταπληκτική" εμπειρία.

Άσε που τώρα που το σκέφτομαι δεν θα προλάβω να μπω μέσα... :P

Δικος μου ανθρωπος!! 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...