Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

post-245263-0-16821300-1452475045_thumb.jpg

Η μία επιλογή σε επιδόρπιο από ΒΑ παρακαλώ. Το έχω κρατήσει για ενθύμιο, λήγει σε λίγες μέρες :P

Δημοσ.

Συνηθως στις πτησεις κοιμαμαι (για να μην χαζεψω απο την διαφορα ωρας   :P ) , ποτε δεν ειχα θεμα....  :-)

Παντα τιμαω το food, ειδικα απο Εmirates και Virgin.  :-D

and ofc we love flights....  :-)

Δημοσ.

Δλδ κανεις δεν εχει πεσει με το αεροπλανο?  :lol:

Ποσες ωρες ειναι unabomber η πτηση απο Ελλαδα Αμερικη?

Ιδεα δεν εχω απο Ελλαδα.

Απο Λονδινο πεταω, συνηθως ειναι ενα 7:30-8ωρακι.... αναλογα την αεροπορικη....

Δημοσ.

Ιδεα δεν εχω απο Ελλαδα.

Απο Λονδινο πεταω, συνηθως ειναι ενα 7:30-8ωρακι.... αναλογα την αεροπορικη....

Οποτε υπολογιζουμε κανενα 4ωρο ακομα..

Δημοσ.

bungee jumping και καπου στην προσγειωση μαυρισε ο κοσμος... ουτε ξερω ποσα δευτερα ημουν off

απο αεροπλανα, προς γερμανια μερια.. βουλωσαν τοσο πολυ τα αυτια μου που κοντεψαν να σπασουν.. 

• Like 1
Δημοσ.

Δλδ κανεις δεν εχει πεσει με το αεροπλανο?  :lol:

Eγώ έχω πέσει μια φορά, γι' αυτό είμαι αυτός που είμαι (κάπως πειραγμένος δηλαδή), μου έμεινε παράσημο.

• Like 4
Δημοσ.

Έγω ψιλοφρικάρισα τώρα τελευταία σε μια πτήση SIem Reap - Bangkok με ATR72 της Angkor Air. Όλα καλά και όλα ωραία και ο πιλότος λέει στο πλήρωμα ετοιμαστείτε για προσγείωση. Είμαστε πάνω από το αεροδρόμιο της Bangkok για 10 λεπτά αλλά προσγείωση δεν γίνεται. Μετά αρχίζει να κάνει κύκλους πάνω από τη πόλη για κανένα μισάωρο, και οι επιβάτες να κοιτιούνται σε φάση δεν θα πατήσουμε έδαφος τελικά. Τότε θυμήθηκα οτι κάθε χρόνο πέφτει και από ένα τέτοιο ελικοφόρο και το επισήμανα στο διπλανό μου.  Μετά από κάποιο διάστημα που εμένα μου φάνηκε 5 ώρες το προσγέιωσε ή μάλλον άφησε να χτυπηθεί πάνω στο διάδρομο προς ανακούφιση όλων! Ποτέ  ξανά ATR!

Δημοσ.

Πετάω αλλά τρέμω. Είμαι στο τσακ για καρδιακό.

Τελευταία πτήση προ μηνός Παρίσι. Ειδικά στο πήγαινε μιλάμε είχα χεστεί. Η επιστροφή ήταν πιο εύκολη. Φταίει και το γεγονός ότι κάνω ένα ταξίδι το χρόνο οπότε δεν το "συνηθίζω".

Χειρότερη πτήση: Μάιος του 12 από Βαρκελώνη - Αθήνα. Γαμήθηκε ο Δίας. Συνεχόμενα κενά, με πολύ σκατόκαιρο μέχρι που μπήκαμε στον FIR Αθηνών και είδαμε ήλιο. Δεν ακουγόταν κιχ στην καμπίνα. Από δύναμη δεν....είμαι 60 κιλά άνθρωπος...είχα πιάσει το γόνατο του διπλανού μου που ήταν ντούκι....και με παρακάλεσε να του το αφήσω για να μην του το σπάσω από την ένταση που είχα.

Πετάω μόνο με aegean, όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά επειδή όλες οι πτήσεις μου ολοκληρώθηκαν :lol:

Ryan και λοιπές low cost δεν υπάρχουν για μένα στο χάρτη. Πληρώνοντας παραπάνω αισθάνομαι σιγουριά (αντιλαμβάνομαι ότι είναι κουτό αναφορικά με τις αεροπορικές αλλά ψυχολογικά με βοηθάει).

Επόμενο ταξίδι, μέσα στο καλοκαίρι, ξανά Γαλλία.....σκέφτομαι το αεροπλάνο από τώρα!!!! 

Δημοσ.

Πάντως εδώ που τα λέμε όποιος μπαίνει σε αυτοκίνητο το Πάσχα ή την Πρωτοχρονιά πχ, δεν στέκει να λέει οτι 'τρέμει τα αεροπλάνα'.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...