Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχεις πραγματικά να φοβάσαι κάτι σε μια τέτοια πτήση! Άσε που έχουν και νόστιμο φαγητό και τα καθίσματα είναι άνετα.

Ναι.. πας με γεματο στομαχι! Ενταξει φανταζομαι στα μεγαλα αεροπλανα δεν νιωθεις ιδιαιτερες αναταραξεις αλλα εισαι στα 30χιλ ποδια που να παρει!!  :fear:

και ποσες ωρες κιολας!!!

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

^

Ειδικα αν πετας first class.... νομιζεις οτι εισαι σε ενα mini Hotel.... 

:-)

Δεν έχω πετάξει ποτέ first class αλλά σε boeing 747 χαλαρά πλήρωνα...

Ναι.. πας με γεματο στομαχι! Ενταξει φανταζομαι στα μεγαλα αεροπλανα δεν νιωθεις ιδιαιτερες αναταραξεις αλλα εισαι στα 30χιλ ποδια που να παρει!!  :fear:

και ποσες ωρες κιολας!!!

Πραγματικά όσο ψηλά και να είσαι δεν ακούς δεν αισθάνεσαι και δεν καταλαβαίνεις τίποτα... Είτε είσαι στα 100 πόδια η στα 30.000 άμα δεν στο πει κάποιος θα νομίζεις ότι είσαι με τραίνο.

Δημοσ.

ΚΤΕΛ+ΑΝΩΝΥΜΗ= LOVE FOR EVER!

Δηλαδή βρε συ αν σου πουν ότι πρέπει να διαλέξεις ένα ταξίδι μεταξύ 2 επιλογών, ενός 10 ωρών με ΚΤΕΛ κι ενός 10 ωρών με αεροπλάνο, θα πεις με ΚΤΕΛ; Ε ποτέ!!!  :shock:  :lol:

Δημοσ.

Δηλαδή βρε συ αν σου πουν ότι πρέπει να διαλέξεις ένα ταξίδι μεταξύ 2 επιλογών, ενός 10 ωρών με ΚΤΕΛ κι ενός 10 ωρών με αεροπλάνο, θα πεις με ΚΤΕΛ; Ε ποτέ!!!  :shock:  :lol:

Εδω κανω να παω για Αθηνα 9 ωρες με το κτελ... τι θες τωρα?? Ασε με!!

Δημοσ.

Σε μεγαλες πτησεις μπορεις να πιεις αλκοολ?? λολ λολ λολ

Στις πτησεις που κανω με Virgin Atlantic, κανονικα, μεχρι και bar εχει μεσα το airplane.....  :-)

(οχι φυσικα στην economy class, αναφερομαι στο bar) 

• Like 1
Δημοσ.

Εδω κανω να παω για Αθηνα 9 ωρες με το κτελ... τι θες τωρα?? Ασε με!!Π

ΟΧΡΙΣΤΟΣΚΑΙΗΠΑΝΑΓΙΑ  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  (9 τρομοφατσούλες όσες και οι ώρες :P ) 

• Like 1
Δημοσ.

Στις πτησεις που κανω με Virgin Atlantic, κανονικα, μεχρι και bar εχει μεσα το airplane.....  :-)

Αλοιφη ισως και να ταξιδεψω..θα ειμαι σαν την ορχηστρα στον Τιτανικο που επαιζε οσο βουλιαζε το καραβι :P

Δημοσ.

Σε μεγαλες πτησεις μπορεις να πιεις αλκοολ?? λολ λολ λολ

Φυσικά και μπορείς! Πολλές αεροπορικές αφήνουν και ηλεκτρονικό τσιγάρο να καπνίζεις!

Εδω κανω να παω για Αθηνα 9 ωρες με το κτελ... τι θες τωρα?? Ασε με!!

Με τρομάζει να πάω κάπου 9 ώρες με το κτελ..

• Like 2
Δημοσ.

Σαν την φίλτατη είναι ο πατέρας μου.. Του λέω έλα Αγγλία, 3 ωρίτσες με αεροπλάνο τσακ μπαμ, όχι μου λέει, δεν μπαίνω. Θα προτιμήσει να πάει Πάτρα, από Πάτρα Ιταλία, κι απο κει με τρένο.....

Απαπαπα..!

• Like 1
Δημοσ.

Με virgin δεν έχει τύχει ποτέ ρε γμτ... Μόνο από Αγγλία πετάει? Αυτές που έχω πετάξει είναι United, Swiss, Lufthansa και την airfrance

Δημοσ.

Εδώ έχω ακούσει κάποιους να πηγαίνουν Αθήνα-Πράγα με ΚΤΕΛ τι να λέμε.. ΗΡΩΕΣ. Εγώ μετά από 3-4 ώρες κλατάρω, θέλω ν' ανοίξω την πόρτα και να πεταχτώ ΟΞΩ

• Like 1
Δημοσ.

Με αγχωσατε...πραγματικα!!!

Ένας Ινδός που ξέρω, ξεκινάει από San Fransisco φτάνει Γερμανία μετά αλλάζει αεροπλάνο φτάνει Dubai και μετά παίρνει άλλο αεροπλάνο για να φτάσει Ινδία.

Εδώ έχω ακούσει κάποιους να πηγαίνουν Αθήνα-Πράγα με ΚΤΕΛ τι να λέμε.. ΗΡΩΕΣ. Εγώ μετά από 3-4 ώρες κλατάρω, θέλω ν' ανοίξω την πόρτα και να πεταχτώ ΟΞΩ

Στο χαλαρό πήγαινα τώρα Αργεντινή με αεροπλάνο από εκεί θα πήγαινα στην Νότιο Αφρική και από εκεί Αυστραλία....

Στο πολύ δύσκολο έπαιρνα τώρα το ΚΤΕΛ να πάω Γιάννενα - Αθήνα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...