zio10 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Το δράμα είναι να μη σε θέλει καθόλου: Να κινείσαι αποκλειστικά με επίγεια μέσα, λόγω φοβίας για τα αεροπλάνα και, το αεροπλάνο που θα πέσει - στο οποίο φυσικά δε θα είσαι μέσα - να πέσει πάνω στο αμάξι σου... Επίσης γκαντεμιά είναι να πέσει αεροπλάνο και να μην είσαι ούτε Ιταλός, ούτε Γερμανός, ούτε Πόντιος! 10
defacer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Συμφωνώ , απλά πολύς κόσμος έχει την φοβία των αεροπλάνων. Στο έδαφος νιώθουμε πιο ασφαλής, άσχετα αν πολλές φορές δεν ειναι έτσι. Συν οτι μπορεί να είσαι καντεμης και να πάθει όντως σοβαρή βλάβη το αεροπλάνο ή να το καταλάβουν αεροπειρατές. Ή να το καταρρίψουν. Άμα σκεφτείς ότι χοντρικά σε όλο τον κόσμο γίνονται 100 χιλιάδες πτήσεις την ημέρα (το νούμερο δε συμπεριλαμβάνει πτήσεις που για οποιοδήποτε λόγο δεν είναι υποχρεωμένες και δεν υποβάλλουν σχέδιο πτήσης), δηλαδή ας πούμε πάλι χοντρικά τριανταπέντε εκατομμύρια πτήσεις το χρόνο, μάλλον θα πρέπει να είσαι πολύ γκαντέμης για να σου τύχει κάτι τέτοιο. 4
Glikos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Άμα σκεφτείς ότι χοντρικά σε όλο τον κόσμο γίνονται 100 χιλιάδες πτήσεις την ημέρα (το νούμερο δε συμπεριλαμβάνει πτήσεις που για οποιοδήποτε λόγο δεν είναι υποχρεωμένες και δεν υποβάλλουν σχέδιο πτήσης), δηλαδή ας πούμε πάλι χοντρικά τριανταπέντε εκατομμύρια πτήσεις το χρόνο, μάλλον θα πρέπει να είσαι πολύ γκαντέμης για να σου τύχει κάτι τέτοιο. Ή να σου ευχηθεί ο επίτιμος καλό ταξίδι.
zio10 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Ή να σου ευχηθεί ο επίτιμος καλό ταξίδι. Θυμήθηκα το βιντεάκι με τη συγχωρεμένη τη γυναίκα του! 3
anwnymh29 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Η θεματοθετρια παρακαλει ολους σας να σταματησετε τις αναφορες στον ακατανομαστο μιας και ταξιδευει την Πεμπτη ας ειναι και με ΚΤΕΛ . Ευχαριστω.
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 bungee jumping και καπου στην προσγειωση μαυρισε ο κοσμος... ουτε ξερω ποσα δευτερα ημουν off απο αεροπλανα, προς γερμανια μερια.. βουλωσαν τοσο πολυ τα αυτια μου που κοντεψαν να σπασουν.. αν βουλωσουν τα αυτια σου πρεπει να εξισωσεις.ο απλος τροπος ειναι να καταπινεις ή οπως ειπαν να μασας τσιχλα.οσο περισσοτερο βουλωνουν και δεν κανεις τιποτα τοσο πιο πολυ θα πονας και τοσο πιο δυσκολο να εξισωσουν μετα. αυτά πες τα στους μακαρίτες του σάμινα που πνίγηκαν έξω από λιμάνι της Πάρου ακριβώς.. δεν θα το πεις οτι ηταν και ακριβως εξω απο το λιμανι της παρου.δηλαδη κολυμποντας δεν πας παρο.ναι μεν κοντα σε παρο και αντιπαρο αλλα οχι για να κολυμπησει καποιος. Κοιτα..προσωπικα μου προκαλει ενα δεος το υψος,αλλα αυτο που φοβαμαι,τρεμω,ασπριζω,ιδρωνω ειναι το ενδεχομενο να πεσει..να συμβει μια μηχανικη βλαβη κλπ κλπ το να συμβει μηχανικη βλαβη ειναι κατι δυσκολο και επισης ειναι κατι αντιμετωπισιμο αρκετα.δυστυχως οπως ειπαν και αλλοι τα περισσοτερα προβληματα ειναι λογω των πιλοτων που ειτε δεν αντιδρουν σωστα,ειτε δεν εχουν μαθει τι πρεπει να κανουν στην χ περιπτωση ειτε αγνοουν ενα προβλημα με αποτελεσμα να συσσωρευονται και αλλα που στο τελος η λυση ειναι δυσκολη Η τραγική ειρωνεία ειναι οι μάσκες οξυγόνου. Αν είσαι στα χ πόδια ύψος και πέφτεις τι να σου κάνουν οι μάσκες? Φήμες λένε οτι ειναι για να μαστουρωσεις και να λιποθυμήσεις ώστε να πεθάνεις ήρεμα. Παντως είναι mind fak τέτοιες σκέψεις. οχι κανεις δεν μαστουρωνει απο το οξυγονο.η υπεροξυγονωση μπορει να κανει μια ελαφρια ζαλαδα .το οξυγονο δημιουργει διαφορα παρατραγουδα σε μεγαλη μερικη πιεση (κοινως κατω απο το νερο)αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα οπου εκει δημιουργουνται σαν μικροι σπασμοι. Νομίζω πως δεν έχω πέσει ποτέ σε κενό αέρος. Είναι σα να πέφτεις κάμποσα μέτρα κάτω; Πως ακριβώς; θα νιωσεις λιγο παραξενα τα g λογω οτι θα ειναι και καθετα στο σωμα σου και αρνητικα οποτε εχει λιγο το feeling του roller coaster. Εγω δεν ανεβαινω σε αεροπλανα εχω τρομερη φοβια..οσοι ανεβαινετε ειχατε ποτε καποια πτηση που σας παγωσε το αιμα?Δεν κρυβω το οτι απορω με καποιους που κανουν αφοβα υπερατλαντικα ταξιδια,θελω να πω.. οτι ακομα και αυτοι που μπαινουν στο αεροπλανο μια Αμερικη δεν πανε αφοβα-ανετα..Για πειτε!! (θεμα να περναει η ωρα..) η φοβια ειναι φυσιολογικη.το θεμα ειναι κατα ποσο θες να παλεψεις για να την ξεπερασεις.ολα γινονται και ολα ειναι στο χερι μας. 3
zio10 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 θα νιωσεις λιγο παραξενα τα g λογω οτι θα ειναι και καθετα στο σωμα σου και αρνητικα οποτε εχει λιγο το feeling του roller coaster. Δεν έχω μπει ποτέ σε roller coaster και δεν έχω σκοπό να μπω! Σε λούνα παρκ το πιο extreme που κάνω είναι τα συγκρουόμενα! 1
anwnymh29 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 poulinos ειναι πανω απο εμενα.. δεν μπορω πραγματικα ! Ειχα σκεφτει στο παρελθον να κανω ενα ταξιδι Κερκυρα-Αθηνα αλλα δεν..καλα που αισθανομαι οτι θα πανε ολα στραβα μονο επειδη ανεβαινω εγω.
zio10 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Έχω μια σχετική υψοφοβία και δύσκολα μπορώ να βγω σε μπακλόνι ψηλού κτηρίου αν υπάρχει άλλο άτομο μαζί μου. Νομίζω ότι κάποιος από τους δύο θα πέσει στο κενό. Το έχω κι εγώ ακριβώς αυτό! Επίσης φοβάμαι ότι ο άλλος μπορεί να με σπρώξει αλλά φοβάμαι ακόμα και μόνος μου ότι θα φοβηθώ και θα πέσω από μόνος μου! Τι είναι αυτό το πράγμα; Το παθαίνω και σε όχι τόσο μεγάλα ύψη, αρκεί να είναι κάποια άκρη...
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχω μπει ποτέ σε roller coaster και δεν έχω σκοπό να μπω! Σε λούνα παρκ το πιο extreme που κάνω είναι τα συγκρουόμενα! ειναι ωραια τα roller coaster. poulinos ειναι πανω απο εμενα.. δεν μπορω πραγματικα ! Ειχα σκεφτει στο παρελθον να κανω ενα ταξιδι Κερκυρα-Αθηνα αλλα δεν..καλα που αισθανομαι οτι θα πανε ολα στραβα μονο επειδη ανεβαινω εγω. καταλαβαινω απολυτα τι εννοεις μια που εχω βρεθει σε παρομοιες καταστασεις που ελεγα οτι καποια πραγματα ειναι over me.δεν ειναι ευκολο να ξεπερασεις φοβιες αλλο τοσο οταν καποια πραγματα δεν τα ελεγχεις εσυ πχ την πτηση ενος αεροπλανου. το κακο βεβαια ειναι οτι οπως στο αεροπλανο οπως και σε αλλα πραγματα αυτος που φοβαται πολλες φορες μπορει να μην ξερει τις δικλειδες ασφαλειας για κατι(δεν μιλαω για το αεροπλανο συγκεκριμενα αλλα γενικα) με αποτελεσμα να πηγαινει με το εχω ακουσει με το μου εχουν πει και ολα τα συναφη.απο εκει και περα ναι υπαρχει η μια περιπτωση που απλα αποδεχεσαι οτι κατι δεν το μπορεις και εχεις καποια θετικα απο αυτην την ιστορια και καποια αρνητικα ή κανεις κατι για να αρχιζεις σιγα σιγα να ξεπερασεις τα θεματα. πχ για το αεροπλανο αν πεις οτι οκ δεν ανεβαινω εχει το καλο οτι λες οκ δεν θα ζοριστω ποτε με αυτο το θεμα και δεν θα μπω σε δυσκολη θεση απο την αλλη χανεις την μαγεια της πτησης οπως και το πιο απλο να πας σε μια μακρινη χωρα ή να πας καπου γρηγορα.αν απο την αλλη αποφασισεις οτι θες να το αντιμετωπισεις σιγα σιγα για να σου ερθει πιο ευκολο υπαρχουν τροποι.υπαρχουν δηλαδη πολλα πραγματα που μπορεις να κανεις με σχεση το υψος για να αρχισεις να εξοικειωνεσαι.ή πχ πριν μπεις σε ενα μεγαλο airbus που θα πεταξει ψηλα που θα πεταξει γρηγορα θα μπορουσες πχ να πεταξεις με ενα μικρο διθεσιο αεροπλανο που ειναι ολα πιο στρωτα.το παν ειναι τι θες εσυ.τροποι υπαρχουν για ολα.και δεν το λεω επειδη το ακουσα αλλα επειδη εχω βρεθει πολλες φορες σε τετοιες περιπτωσεις που απο την μια λεω i give it up απο την αλλη με σωζει οτι δεν θερω να τα παρατησω γιατι θα χασω κατι ομορφο. Το έχω κι εγώ ακριβώς αυτό! Επίσης φοβάμαι ότι ο άλλος μπορεί να με σπρώξει αλλά φοβάμαι ακόμα και μόνος μου ότι θα φοβηθώ και θα πέσω από μόνος μου! Τι είναι αυτό το πράγμα; Το παθαίνω και σε όχι τόσο μεγάλα ύψη, αρκεί να είναι κάποια άκρη... νομιζω αυτο λεγεται ακροφοβια και το εχω και εγω ασχετα που εχω κανει bungee κτλ. 1
zio10 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 ειναι ωραια τα roller coaster. νομιζω αυτο λεγεται ακροφοβια και το εχω και εγω ασχετα που εχω κανει bungee κτλ. Τα φοβάμαι πολύ αυτά τα παιχνίδια... Ακροφοβία πρέπει να είναι ναι, καλά το να κάνω bungee jumping δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι!
anwnymh29 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 ειναι ωραια τα roller coaster. καταλαβαινω απολυτα τι εννοεις μια που εχω βρεθει σε παρομοιες καταστασεις που ελεγα οτι καποια πραγματα ειναι over me.δεν ειναι ευκολο να ξεπερασεις φοβιες αλλο τοσο οταν καποια πραγματα δεν τα ελεγχεις εσυ πχ την πτηση ενος αεροπλανου. το κακο βεβαια ειναι οτι οπως στο αεροπλανο οπως και σε αλλα πραγματα αυτος που φοβαται πολλες φορες μπορει να μην ξερει τις δικλειδες ασφαλειας για κατι(δεν μιλαω για το αεροπλανο συγκεκριμενα αλλα γενικα) με αποτελεσμα να πηγαινει με το εχω ακουσει με το μου εχουν πει και ολα τα συναφη.απο εκει και περα ναι υπαρχει η μια περιπτωση που απλα αποδεχεσαι οτι κατι δεν το μπορεις και εχεις καποια θετικα απο αυτην την ιστορια και καποια αρνητικα ή κανεις κατι για να αρχιζεις σιγα σιγα να ξεπερασεις τα θεματα. πχ για το αεροπλανο αν πεις οτι οκ δεν ανεβαινω εχει το καλο οτι λες οκ δεν θα ζοριστω ποτε με αυτο το θεμα και δεν θα μπω σε δυσκολη θεση απο την αλλη χανεις την μαγεια της πτησης οπως και το πιο απλο να πας σε μια μακρινη χωρα ή να πας καπου γρηγορα.αν απο την αλλη αποφασισεις οτι θες να το αντιμετωπισεις σιγα σιγα για να σου ερθει πιο ευκολο υπαρχουν τροποι.υπαρχουν δηλαδη πολλα πραγματα που μπορεις να κανεις με σχεση το υψος για να αρχισεις να εξοικειωνεσαι.ή πχ πριν μπεις σε ενα μεγαλο airbus που θα πεταξει ψηλα που θα πεταξει γρηγορα θα μπορουσες πχ να πεταξεις με ενα μικρο διθεσιο αεροπλανο που ειναι ολα πιο στρωτα.το παν ειναι τι θες εσυ.τροποι υπαρχουν για ολα.και δεν το λεω επειδη το ακουσα αλλα επειδη εχω βρεθει πολλες φορες σε τετοιες περιπτωσεις που απο την μια λεω i give it up απο την αλλη με σωζει οτι δεν θερω να τα παρατησω γιατι θα χασω κατι ομορφο. νομιζω αυτο λεγεται ακροφοβια και το εχω και εγω ασχετα που εχω κανει bungee κτλ. Τα διθεσια τα κοροιδευω..Στα ματια μου ειναι σαν αυτα που ασχολουνται καποιοι με μοντελισμο και εχουν και τηλεχειριστηρια..Δεν θα σου πω οτι δεν με πληγωνει το γεγονος οτι δεν θα δω ποτε μια αλλη χωρα,εχω χασει πολλα ταξιδια στην ζωη μου..Να τωρα ας πουμε σκεφτομαι τον εαυτο μου πανω σε ενα αεροπλανο και με λουζει ιδρωτας μονο με την σκεψη! Αντε και ανεβαινω, να πεσω σε τιποτα κενα ή κακοκαιρια θα παθω ανακοπη εκει μεσα..Αυτο που υπερισχυει σαν σκεψη στο μυαλο μου ειναι το οτι αν συμβει κατι δεν υπαρχει σωτηρια εκει πανω.
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Τα φοβάμαι πολύ αυτά τα παιχνίδια... Ακροφοβία πρέπει να είναι ναι, καλά το να κάνω bungee jumping δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι! μπορεις να ξεκινησεις απο πιο απλα τρενακια για να πας στα πιο xtreme.οπως λενε οχι κατευθειαν στα δυσκολα.step by step.
zio10 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 μπορεις να ξεκινησεις απο πιο απλα τρενακια για να πας στα πιο xtreme.οπως λενε οχι κατευθειαν στα δυσκολα.step by step. Δεν το θέλω καν. Δεν είναι δηλαδή κάτι που λέω τι κρίμα ρε γμτ που δεν μπορώ να μπω!
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Τα διθεσια τα κοροιδευω..Στα ματια μου ειναι σαν αυτα που ασχολουνται καποιοι με μοντελισμο και εχουν και τηλεχειριστηρια..Δεν θα σου πω οτι δεν με πληγωνει το γεγονος οτι δεν θα δω ποτε μια αλλη χωρα,εχω χασει πολλα ταξιδια στην ζωη μου..Να τωρα ας πουμε σκεφτομαι τον εαυτο μου πανω σε ενα αεροπλανο και με λουζει ιδρωτας μονο με την σκεψη! Αντε και ανεβαινω, να πεσω σε τιποτα κενα ή κακοκαιρια θα παθω ανακοπη εκει μεσα..Αυτο που υπερισχυει σαν σκεψη στο μυαλο μου ειναι το οτι αν συμβει κατι δεν υπαρχει σωτηρια εκει πανω. πολυς κοσμος κοροιδευει τα διθεσια θεωρωντας οτι ειναι ενα μπαχαλο ασχετα που συγκριτικα με τα μεγαλα οι πιθανοτητες να σκοτωθεις ειναι απειροελαχιστες για απειρους λογους .απο οτι μερικα εχουν βαλλιστικο αλεξιπτωτο μεχρι οτι λογω μικρου μεγεθους/βαρους μπορουν να προσγειωθουν παντου ακομα και μεσα σε χωραφι.ειναι ενα καλο ξεκινημα στο οποιο μπορει καποιος να σου πει δυο τρια θεματα για την ασφαλεια που δεν μπορει να τα σκεφτει καποιος που δεν εχει ασχοληθει. απο εκει και περα οι αναταραξεις ειναι στο προγραμμα και το αεροπλανο δεν θα παθει κατι απο αυτες.αν για καποιο λογο ειναι κατι πολυ xtreme συνηθως το αεροπλανο θα ανεβει σε υψος για να αποφυγει αυτα τα φαινομενα.να πετας πανω απο συννεφα κτλ.απο την αλλη εχουμε το κακο συνηθειο να μην σκεφτομαστε πιο απλα.οτι καθε μερα πεθαινουν δυστυχως απειρα ατομα με τους πιο κουφους τροπους.ειτε αυτο λεγεται αυτοκινητο ειτε καποιος επεσε απο την σκαλα ειτε ειναι πεζος και τον χτυπησαν ειτε αρρωστησε και επαθε κατι και αλλα τοσα.ειναι το ιδιο που μου λενε καποιοι οτι παω γυρευοντας κανοντας διαφορα κατα καποιο τροπο xtreme sports.στην πραξη απο οτι κανω αυτο που φοβαμε πιο πολυ ειναι οτι οδηγω μηχανη που δεν ειμαι εγω ακριβως υπευθυνος για μενα με την εννοια οτι ειναι και αλλα τοσα ατομα εκει εξω.και επισης φταιει οτι ολα τα καναλια και ολα αυτα παντα μας πασαρουν ολα τα ασχημα απο κατι.οτι αυτος σκοτωθηκε με αεροπλανο οτι αυτος σκοτωθηκε ετσι.κανεις δεν δειχνει γιατι το επαθε αυτο κανεις δεν δειχνει κατι θετικο. ολα ειναι στο χερι σου να ενημερωθεις σωστα και να κανεις μικρα βηματακια ωστε αυτην η φοβια να εξελιχτει σε ενα ωραιο συναισθημα και σιγα σιγα να φτασεις στο σημειο να σκεφτεσαι οτι πριν καμποσο καιρο φοβοσουν το ταδε πραγμα και να γελας.απλα ολα ειναι step by step.μην θες να φτασεις στο τελος παρακαμπτοντας τα παντα.σιγα σιγα ξεπερνιουνται ολα. Δεν το θέλω καν. Δεν είναι δηλαδή κάτι που λέω τι κρίμα ρε γμτ που δεν μπορώ να μπω! ναι το συγκεκριμενο δεν ειναι κατι που αμα δεν το κανεις θα χασεις κατι.ειναι ωραια η αισθηση βεβαια αλλα ναι ζεις και χωρις αυτο. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις