Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπημενο...γενικως μικρη εμπαινα σε ταψια,σφυρια,καραβια...και τωρα ανεβαινω στο καραβι τρελαινομαι! Στην σφαιρα δεν ανεβαινω σε αυτο που σε πεταει ψηλα..Ασυγκριτα ομως με τις πτησεις,τα τυχον προβληματα τους,τον κακο ή πληγωμενο γκομενικα πιλοτο κλπ.. :P

Εγω δεν ειμαι για πολλά πολλά. Μόνο σκοποβολή που κερδίζω κουκλάκια :P  άντε και κανέναν κρίκο στα μπουκάλια...

• Like 3
  • Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα δει πριν από κάνα μήνα άρθρο σχετικά με την BA, από κάποια μεγαλούπολη (Philly maybe) προς Λονδίνο. Περίπου στα μισά της πτήσης, πιάσαν στο τσακ μία τύπισσα η οποία είτε ήταν μεθυσμένη ή φτιαγμένη προτού ανοίξει την πόρτα έκτακτης ανάγκης. Και σκέφτομαι, αν δεν την προλάβαιναν εγκαίρως... μπαμ

Δημοσ.

Είχα δει πριν από κάνα μήνα άρθρο σχετικά με την BA, από κάποια μεγαλούπολη (Philly maybe) προς Λονδίνο. Περίπου στα μισά της πτήσης, πιάσαν στο τσακ μία τύπισσα η οποία είτε ήταν μεθυσμένη ή φτιαγμένη προτού ανοίξει την πόρτα έκτακτης ανάγκης. Και σκέφτομαι, αν δεν την προλάβαιναν εγκαίρως... μπαμ

αν ηταν μεθυσμενη ισως να μην την ανοιγε ποτε.χαχα.μα πως ανοιγει...βλεπω δυο εξοδους.χικ
Δημοσ.

αν ηταν μεθυσμενη ισως να μην την ανοιγε ποτε.χαχα.μα πως ανοιγει...βλεπω δυο εξοδους.χικ

Το θέμα δεν είναι αστείο :P Πραγματκά, εν ώρα πτήσης, είναι ΤΟΣΟ εύκολο να ανοίξει κάποιος την έξοδο κινδύνου?

Δημοσ.

Σε ηλικία 20 χρονών έκανα το λάθος να μπω στο καράβι. Κόντεψα να πεθάνω. Αν θυμάμαι καλα το σταμάτησαν για να κατέβω, ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑ. :lol:

Εγω δεν ειμαι για πολλά πολλά. 

Εσύ είσαι για εδώ. Tέλος

:P

• Like 1
Δημοσ.

Συγνωμη ρε παιδια τοσο ευκολα ανοιγει αυτη η πορτα?

το σχεδιαγραμμα δειχνει πως ανοιγει η πορτα αλλα δεν ξερω τι ισχυει εν ωρα πτησης αν υπαρχει καποιο αλλο μετρο ασφαλειας .αλλα σε περιπτωση αναγκης υποτιθεται οτι μπορει να ανοιξει οσο ξερω απο οποιονδηποτε ποθ καθεται εκει προκειμενου να κατεβουν ολοι
  • Like 1
Δημοσ.

Συγνωμη ρε παιδια τοσο ευκολα ανοιγει αυτη η πορτα?

Το θέμα δεν είναι αστείο :P Πραγματκά, εν ώρα πτήσης, είναι ΤΟΣΟ εύκολο να ανοίξει κάποιος την έξοδο κινδύνου?

Eν ωρα πτησης ειναι αρκετα δυσκολο εως απιθανο να ανοιξει λογω των πιεσεων που ασκουνται.....

H πορτα δεχεται πιεσεις περιπου 1000 pounds ανα square foot  οταν ειναι στο cruising alt....

Oταν τροχοδρομει ειναι ευκολοτερο φυσικα να ανοιξει.

• Like 2
Δημοσ.

το σχεδιαγραμμα δειχνει πως ανοιγει η πορτα αλλα δεν ξερω τι ισχυει εν ωρα πτησης αν υπαρχει καποιο αλλο μετρο ασφαλειας .αλλα σε περιπτωση αναγκης υποτιθεται οτι μπορει να ανοιξει οσο ξερω απο οποιονδηποτε ποθ καθεται εκει προκειμενου να κατεβουν ολοι

Να εχεις στο μυαλο σου και την τρελη του χωριου δλδ?? πφφφφφφφφ

ΚΤΕΛ+ΑΝΩΝΥΜΗ= LOVE FOR EVER!

Δημοσ.

Δεν κρυβω το οτι απορω με καποιους που κανουν αφοβα υπερατλαντικα ταξιδια,θελω να πω.. οτι ακομα και αυτοι που μπαινουν στο αεροπλανο μια Αμερικη δεν πανε αφοβα-ανετα..Για πειτε!!

Σε τέτοια ταξίδια πραγματικά νιώθω ότι είμαι σε τρένο! Είναι τόσο μεγάλα αυτά τα αεροπλάνα που δεν καταλαβαίνεις ότι είσαι σε τέτοιο ύψος..

Δημοσ.

Σε τέτοια ταξίδια πραγματικά νιώθω ότι είμαι σε τρένο! Είναι τόσο μεγάλα αυτά τα αεροπλάνα που δεν καταλαβαίνεις ότι είσαι σε τέτοιο ύψος..

Ναι μπορω να το φανταστω καπως..

Δημοσ.

Ναι μπορω να το φανταστω καπως..

Δεν έχεις πραγματικά να φοβάσαι κάτι σε μια τέτοια πτήση! Άσε που έχουν και νόστιμο φαγητό και τα καθίσματα είναι άνετα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...