thant Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Αγαπημενο...γενικως μικρη εμπαινα σε ταψια,σφυρια,καραβια...και τωρα ανεβαινω στο καραβι τρελαινομαι! Στην σφαιρα δεν ανεβαινω σε αυτο που σε πεταει ψηλα..Ασυγκριτα ομως με τις πτησεις,τα τυχον προβληματα τους,τον κακο ή πληγωμενο γκομενικα πιλοτο κλπ.. Εγω δεν ειμαι για πολλά πολλά. Μόνο σκοποβολή που κερδίζω κουκλάκια άντε και κανέναν κρίκο στα μπουκάλια... 3
Iris_89 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Είχα δει πριν από κάνα μήνα άρθρο σχετικά με την BA, από κάποια μεγαλούπολη (Philly maybe) προς Λονδίνο. Περίπου στα μισά της πτήσης, πιάσαν στο τσακ μία τύπισσα η οποία είτε ήταν μεθυσμένη ή φτιαγμένη προτού ανοίξει την πόρτα έκτακτης ανάγκης. Και σκέφτομαι, αν δεν την προλάβαιναν εγκαίρως... μπαμ
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Είχα δει πριν από κάνα μήνα άρθρο σχετικά με την BA, από κάποια μεγαλούπολη (Philly maybe) προς Λονδίνο. Περίπου στα μισά της πτήσης, πιάσαν στο τσακ μία τύπισσα η οποία είτε ήταν μεθυσμένη ή φτιαγμένη προτού ανοίξει την πόρτα έκτακτης ανάγκης. Και σκέφτομαι, αν δεν την προλάβαιναν εγκαίρως... μπαμαν ηταν μεθυσμενη ισως να μην την ανοιγε ποτε.χαχα.μα πως ανοιγει...βλεπω δυο εξοδους.χικ
anwnymh29 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Συγνωμη ρε παιδια τοσο ευκολα ανοιγει αυτη η πορτα?
Iris_89 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 αν ηταν μεθυσμενη ισως να μην την ανοιγε ποτε.χαχα.μα πως ανοιγει...βλεπω δυο εξοδους.χικ Το θέμα δεν είναι αστείο Πραγματκά, εν ώρα πτήσης, είναι ΤΟΣΟ εύκολο να ανοίξει κάποιος την έξοδο κινδύνου?
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Σε ηλικία 20 χρονών έκανα το λάθος να μπω στο καράβι. Κόντεψα να πεθάνω. Αν θυμάμαι καλα το σταμάτησαν για να κατέβω, ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑ. Εγω δεν ειμαι για πολλά πολλά. Εσύ είσαι για εδώ. Tέλος 1
anwnymh29 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Εσύ είσαι για εδώ. Tέλος χαχαχαχαχαχα!
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Συγνωμη ρε παιδια τοσο ευκολα ανοιγει αυτη η πορτα?το σχεδιαγραμμα δειχνει πως ανοιγει η πορτα αλλα δεν ξερω τι ισχυει εν ωρα πτησης αν υπαρχει καποιο αλλο μετρο ασφαλειας .αλλα σε περιπτωση αναγκης υποτιθεται οτι μπορει να ανοιξει οσο ξερω απο οποιονδηποτε ποθ καθεται εκει προκειμενου να κατεβουν ολοι 1
Unabomber Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Συγνωμη ρε παιδια τοσο ευκολα ανοιγει αυτη η πορτα? Το θέμα δεν είναι αστείο Πραγματκά, εν ώρα πτήσης, είναι ΤΟΣΟ εύκολο να ανοίξει κάποιος την έξοδο κινδύνου? Eν ωρα πτησης ειναι αρκετα δυσκολο εως απιθανο να ανοιξει λογω των πιεσεων που ασκουνται..... H πορτα δεχεται πιεσεις περιπου 1000 pounds ανα square foot οταν ειναι στο cruising alt.... Oταν τροχοδρομει ειναι ευκολοτερο φυσικα να ανοιξει. 2
anwnymh29 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 το σχεδιαγραμμα δειχνει πως ανοιγει η πορτα αλλα δεν ξερω τι ισχυει εν ωρα πτησης αν υπαρχει καποιο αλλο μετρο ασφαλειας .αλλα σε περιπτωση αναγκης υποτιθεται οτι μπορει να ανοιξει οσο ξερω απο οποιονδηποτε ποθ καθεται εκει προκειμενου να κατεβουν ολοι Να εχεις στο μυαλο σου και την τρελη του χωριου δλδ?? πφφφφφφφφ ΚΤΕΛ+ΑΝΩΝΥΜΗ= LOVE FOR EVER!
Iris_89 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 http://news.sky.com/story/1589406/drunk-woman-restrained-on-ba-flight Και το λινκ Απλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο λόγω της πίεσης να ανοίξει η πόρτα..
lepaterious Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δεν κρυβω το οτι απορω με καποιους που κανουν αφοβα υπερατλαντικα ταξιδια,θελω να πω.. οτι ακομα και αυτοι που μπαινουν στο αεροπλανο μια Αμερικη δεν πανε αφοβα-ανετα..Για πειτε!! Σε τέτοια ταξίδια πραγματικά νιώθω ότι είμαι σε τρένο! Είναι τόσο μεγάλα αυτά τα αεροπλάνα που δεν καταλαβαίνεις ότι είσαι σε τέτοιο ύψος..
anwnymh29 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Σε τέτοια ταξίδια πραγματικά νιώθω ότι είμαι σε τρένο! Είναι τόσο μεγάλα αυτά τα αεροπλάνα που δεν καταλαβαίνεις ότι είσαι σε τέτοιο ύψος.. Ναι μπορω να το φανταστω καπως..
lepaterious Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Ναι μπορω να το φανταστω καπως.. Δεν έχεις πραγματικά να φοβάσαι κάτι σε μια τέτοια πτήση! Άσε που έχουν και νόστιμο φαγητό και τα καθίσματα είναι άνετα.
Unabomber Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 ^ Ειδικα αν πετας first class.... νομιζεις οτι εισαι σε ενα mini Hotel.... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις