TriLoBiTe Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Με αγχωσατε...πραγματικα!!! Τα καταφέραμε;; Xαίρομαι
tehAllantin Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 και γιατί δεν πάει απο σαν φρανσίσκο προς τίποτα χονκ κονγκ/σινγκαπούρη/ιαπωνια κ μετά ινδία;;; δεν εχει τοσο φτηνες/συχνές πτήσεις ξερωγω;
thant Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Στις πτησεις που κανω με Virgin Atlantic, κανονικα, μεχρι και bar εχει μεσα το airplane..... (οχι φυσικα στην economy class, αναφερομαι στο bar) Na φανταστώ οτι πίνει και ο πιλότος?
Unabomber Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Με virgin δεν έχει τύχει ποτέ ρε γμτ... Μόνο από Αγγλία πετάει? Αυτές που έχω πετάξει είναι United, Swiss, Lufthansa και την airfrance Oχι μονο απο Uk, αλλα οι περισσοτεροι προορισμοι ειναι US.... (εχει και Australia, Canada και Mexico νομιζω) Εκτος απο Virgin που εχω membership , πεταω με Quantas, United, Delta ,American Airlines, BA, Emirates, Etihad, Caribbean Airlines, Singapore Airlines.
anwnymh29 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Na φανταστώ οτι πίνει και ο πιλότος? Ω γαμωτο...
thant Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Ω γαμωτο... Ω ναι.. πολυ φοβάμαι οτι γίνεται και αυτό.
Unabomber Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Ένας Ινδός που ξέρω, ξεκινάει από San Fransisco φτάνει Γερμανία μετά αλλάζει αεροπλάνο φτάνει Dubai και μετά παίρνει άλλο αεροπλάνο για να φτάσει Ινδία. To πιο extreme που εχω κανει με πτηση ειναι NY-Ldn-Dubai-Singapore....... Aπο τις τοσες αλλαγες σε timezones ειχα χασει την αισθηση του χρονου...... Παλι καλα που στο τελος θυμομουν το ονομα μου.... 1
lepaterious Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 και γιατί δεν πάει απο σαν φρανσίσκο προς τίποτα χονκ κονγκ/σινγκαπούρη/ιαπωνια κ μετά ινδία;;; δεν εχει τοσο φτηνες/συχνές πτήσεις ξερωγω; Ίσως είναι φτηνότερα αλλά νομίζω από εκεί είναι το δρομολόγιο άμα αγοράσεις το εισιτήριο χωρίς να κατέβεις κάπου μόνο να αλλάξεις αεροπλάνα.
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Na φανταστώ οτι πίνει και ο πιλότος? Mια παρέα είμαστε όλοι 2
lepaterious Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Oχι μονο απο Uk, αλλα οι περισσοτεροι προορισμοι ειναι US.... (εχει και Australia, Canada και Mexico νομιζω) Εκτος απο Virgin που εχω membership , πεταω με Quantas, United, Delta ,American Airlines, BA, Emirates, Etihad, Caribbean Airlines, Singapore Airlines. Για Αυστραλία έχω ακούσει ότι η virgin έχει τα καλύτερα αεροπλάνα γιατί δραστηριοποιείται σαν εταιρία κυρίως στην Αυστραλία. Ω γαμωτο... Μην σου πω και κόκα για να τους κρατάει σε ένταση... http://www.imdb.com/title/tt1907668/?ref_=nm_flmg_act_5Δες αυτή την ταινία ο πιλότος ήταν πότης
anwnymh29 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Οχι μωρε δεν το πιστευω αυτο..βεβαια ποτε δεν ξερεις σε τι ζωον θα πεσεις! Το χειροτερο ειναι οτι αυτα τα μεγαλα τα αεροπλανα εχουν φτιαχτει να πετουν σχεδον μονα τους και οι κυβερνητες τα χανουν λιγο αν συμβει κατι ασχημο.. η εκπομπη mayday το ειπε αυτο οχι εγω.. ο φοβος μου ειναι να πανε ολα στραβα..ειτε να πεσει , ειτε να μην κατεβουν οι ροδες στην προσγειωση , η να μην δουλεψουν κινητηρες στην απογειωση,να φυγει κανενα φτερο κλπ.. φυσιολογικοι φοβοι δλδ
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Και ο οδηγός του ΚΤΕΛ μπορεί να πιει και δε θα τον ελέγξει και κανείς 2
lepaterious Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Οχι μωρε δεν το πιστευω αυτο..βεβαια ποτε δεν ξερεις σε τι ζωον θα πεσεις! Το χειροτερο ειναι οτι αυτα τα μεγαλα τα αεροπλανα εχουν φτιαχτει να πετουν σχεδον μονα τους και οι κυβερνητες τα χανουν λιγο αν συμβει κατι ασχημο.. η εκπομπη mayday το ειπε αυτο οχι εγω.. ο φοβος μου ειναι να πανε ολα στραβα..ειτε να πεσει , ειτε να μην κατεβουν οι ροδες στην προσγειωση , η να μην δουλεψουν κινητηρες στην απογειωση,να φυγει κανενα φτερο κλπ.. φυσιολογικοι φοβοι δλδ Ε ναι στην ουσία στον αυτόματο πιλότο είναι αλλά στην απογείωση - προσγείωση θέλει μαεστρία να προσγειώσεις το κτήνος... Τώρα αν τα χάνουν δεν ξέρω αλλά είναι τρεις πιλότοι μέσα οπότε λίγο δύσκολο. Θεωρώ λίγο απίθανο να πέσει τέτοιο αεροπλάνο πέρα από το να το χτυπήσει πύραυλος η κάποιος να βάλει βόμβα. Να πάνε όλα στραβά με τέτοιο αεροπλάνο πάλι είναι απίθανο να συμβεί... 1
anwnymh29 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Και ο οδηγός του ΚΤΕΛ μπορεί να πιει και δεν θα τον ελέγξει και κανείς O προτελευταιος που πετυχα ειχε ενα λεμονι στο χερι και το μυριζε γιατι τον πειραζε το λεωφορειο ναι ναι ναι δεν κανω πλακα και στις στασεις πινει ραντλερ μονο..ετσι ελεγε! Ε ναι στην ουσία στον αυτόματο πιλότο είναι αλλά στην απογείωση - προσγείωση θέλει μαεστρία να προσγειώσεις το κτήνος... Τώρα αν τα χάνουν δεν ξέρω αλλά είναι τρεις πιλότοι μέσα οπότε λίγο δύσκολο. Θεωρώ λίγο απίθανο να πέσει τέτοιο αεροπλάνο πέρα από το να το χτυπήσει πύραυλος η κάποιος να βάλει βόμβα. Να πάνε όλα στραβά με τέτοιο αεροπλάνο πάλι είναι απίθανο να συμβεί... Πανω απο ολα βεβαια δεν θα αντεχα τις μεγαλες πτησεις να ημουν δλδ ωρες εκει πανω..πχ 3 ωρες μια σχετικα μικρη πτηση, δεν θα χαλαρωνα..θα ημουν στην απολυτη τσιτα. Ισως με αλκοολ...μπορει! 1
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Βλέπεις λοιπόν τι θεούληδες κυκλοφορούν στα αγαπημένα σου ΚΤΕΛ; Πάντως ωραίος ο τυπάς άμα ήταν ραντλεράς Χαιρετίσματα από τον τριλομπάιτ άμα τον ξαναδείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις