Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από 2-3 χρόνια ψάχνοντας για προσφορές και κουπόνια στο ίντερνετ έπεσα καταλάθος σε 2 διαφορετικά site που λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο και κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα...Συνεργάζονται με διάφορα (γνωστά και μη) καταστήματα και επιστρέφουν χρήματα από online αγορές...

Τα ποσοστά της επιστροφής είναι μικρά (1-2%) αλλά δε νομίζω ότι βγαίνει κάποιος χαμένος...

Για να καταλάβετε κατάφερα σε τόσο καιρό που είμαι μέλος να συγκεντρώσω 88,71euro από το ένα και 42,61euro απο το άλλο μετά από αρκετές αγορές (τις οποίες θα τις έκανα σίγουρα..)

Δεν μιλάμε λοιπόν για site απο τα οποία θα βγάλετε χρήματα αλλά για site τα οποία κάποια στιγμή μετά από αρκετό καιρό και αγορές θα σας επιστρέψουν ένα μικρό ποσό...

Για όποιον δεν το θεωρήσει βαρετό/ανούσιο μπορεί να συνεχίσει την ανάγνωση...

Τα 2 που έχω βρει και έχω διαπιστώσει ότι όντως δίνουν τα χρήματα είναι:

1.http://www.e-cashback.gr

Πώς λειτουργεί το e-cashback.gr;

Τι είναι όμως το e-cashback.gr; Το e-cashback.gr σας επιστρέφει μετρητά ενώ κάνετε τις αγορές σας από το  Internet στα πιο γνωστά ηλεκτρονικά καταστήματα (περισσότερα από 380):

1.      Εγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ στο e-cashback.gr

2.      Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και βρείτε το κατάστημα από το οποίο θέλετε να κάνετε τα ψώνια σας. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο   "Πήγαινε στο κατάστημα"  που θα σας μεταφέρει στο κατάστημα. Ψωνίστε από το κατάστημά σας, όπως κάνατε μέχρι σήμερα

3.      Κερδίζεις μετρητά στο λογαριασμό σου στο e-cashback.gr ! 

Αφού συγκεντρώσεις 20 ευρώ στο λογαριασμό σου μπορείς να πάρεις τα μετρητά, είτε με κατάθεση στην τράπεζα, είτε με πληρωμή στον PayPal λογαριασμό σου!

και το

2.http://www.izocard.com

Λειτουργεί ακριβώς με  τον ίδιο τρόπο απλά το ποσό που πρέπει να συγκεντρώσεις για να πάρεις τα χρήματα είναι 30euro ενώ σου κρατάει 9euro για την πρώτη φορά/χρονιά που θα κάνεις εξαργύρωση...

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επισκεφθεί τα site για περισσότερες πληροφορίες…

Σε περίπτωση που αποφασίσετε να κάνετε εγγραφή (είναι ΔΩΡΕΑΝ) μπορείτε να μου στείλετε pm ώστε να σας ‘συστήνω’ εγώ σε όποιο site θέλετε…

Δεν το κάνω από την καλή μου την καρδιά και τα 2 site έχουν bonus σύστασης [το e-cashback.gr στους φίλους σου και να κερδίσεις 1 ευρώ για κάθε σύσταση! (μόλις ο φίλος που σύστησες, κάνει την πρώτη του αγορά) και το izocard.com έχει €5.00 για κάθε φίλο που συστήνεις] από τα οποία θα επιστρέφω τα μισά σε δικό σας λογαριασμό PayPal

(Αν δεν δώσω κάτι πίσω είμαι 100% σίγουρος ότι όλοι θα κάνουν εγγραφή χωρίς σύσταση οπότε…)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...