Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας έχει 3 μήνες που έκανα κάτι γυαλιά μυωπίας στην πόλη που σπουδάζω γιατί είναι μακριά από την πολύ που μένω , τώρα πυ γύρισα για τα Χριστούγεννα και πήγα στον γιατρό μου , του είπα ότι με ζαλίζουν τα γυαλιά και ότι δεν τα πολύ φορούσα , παραξενεύτηκε και μου είπε ότι είχα διαφορές μεγαλούτσικες από τα προηγούμενα αλλά θα έπρεπε να τα είχα συνηθίσει τα παίρνει και τα κοιτάει στο μηχάνημα και μου λέει αυτά τα γυαλιά είναι εντελώς λάθος με αυτά που σου έγραψα, και μου λέει ευτυχώς δεν τα φορούσες θα πάθαινες καμιά ζημία Πάω σε 2 οπτικους-οπτικομετρές και μου λένε ακριβός το ίδιο , αναγκαστικά και έκανα νέα γυαλιά πράγματι τώρα δεν με ενοχλούν.
Τώρα που θα γυρίσω στην πόλη που σπουδάζω τι μπορώ να κάνω στον συγκεκριμένο οπτικό , έχω και την συνταγή και την απόδειξη αγοράς και τα Γιαλιά θέλω τα λεφτά που του έδωσα πίσω γιατί ήταν σεβαστό ποσό.

Σας ευχαριστώ

Δημοσ.

Πας και του λες ακριβως αυτο που εγραψες και εδω. Αν ειναι σωστος επαγγελματιας θα ζητησει συγνωμη και θα σε επιστρεψει τα λεφτα 

Δημοσ.

Πολύ πιθανό είναι τα δικά σου, να τα έχει κάποιος άλλος και να πήγε να παραπονέθηκε. Εγώ θα περνούσα μια βόλτα από τον οπτικό.

Δημοσ.

Συμφωνώ κι εγώ να δοκιμάσεις και να εξηγήσεις την κατάσταση. Ότι σε ενοχλούσαν καιρό αλλά το διαπίστωσες τώρα.

Δημοσ.

Ύστερα από 3 μήνες; Πολύ αργά φίλος. Πάνε και δες τι μπορείς να κάνεις αλλά μην περιμένεις θαύματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...