funbreaker Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Πρίν μια βδομάδα σκεφτόμουν τί θα γίνει με το χάλι μου και έστελνα σπαμ βιογραφικά σε εταιρίες στην Αυστραλία πίνοντας μπύρες.. Λοιπόν σήμερα έλαβα μιά απάντηση από ένα ελληνοαυστραλό επιχειρηματία που με ρωτάει πόσο καλά είναι τα αγγλικά μου και κάποιες διευκρυνήσεις για τις παλαιότερες δουλειές που έκανα.. να μου καεί το λάπτοπ άμα λέω ψέμματα!.. Λοιπόν παιδιά ψάχτε το για Αυστραλία.. δεν ξέρω αν θα έχει θετικό αποτέλεσμα η επικοινωνία αλλά σίγουρα είναι θετικό σημάδι.. Μου απάντησε και ένας από Σιγκαπούρη και λέει ότι οι Ελληνες εκεί δουλεύουν σε ναυτηλιακές.. οι θέσεις ΙΤ/τελεκομ εκεί που πέρνουν Ελληνες είναι των εφοπλιστών μαγαζιά.. χλωμό έτσι και άλλιώς γιατί είναι πανάκριβα εκεί.. και εδώ που τα λέμε άμα έχεις βίσμα μεγαλοεφοπλιστή σιγά μην πας Σιγκαπούρη.. πας Λονδίνο.. (επιτέλους αφήνουμε τους κροκόδειλους και επιστρέφουμε ontopic) Τί είδους δουλειά έψαχνες?
defacer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Τί είδους δουλειά έψαχνες? Troll, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος. Φτιάχνει portfolio. 3
funbreaker Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Troll, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος. Φτιάχνει portfolio. Ρε γιατί τον λέτε όλοι troll, δεν έχω παρακολουθήσει την πορεία του. Καλά κι αν είναι troll το να μας πει ότι έψαξε δουλειά στην Αυστραλία και του απάντησαν κάποιοι τί είναι αστείο? 1
defacer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξέρω τι είναι και δε με νοιάζει. Δες την πορεία του αν δε θες να το πάρεις αμάσητο από μένα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Συμφωνώ 100% με defacer. Θέλει να γίνει Troll στη θέση του Porg. Μου απάντησε και ένας από Σιγκαπούρη και λέει ότι οι Ελληνες εκεί δουλεύουν σε ναυτηλιακές.. οι θέσεις ΙΤ/τελεκομ εκεί που πέρνουν Ελληνες είναι των εφοπλιστών μαγαζιά.. χλωμό έτσι και άλλιώς γιατί είναι πανάκριβα εκεί.. και εδώ που τα λέμε άμα έχεις βίσμα μεγαλοεφοπλιστή σιγά μην πας Σιγκαπούρη.. πας Λονδίνο.. Γιατί ως γνωστόν, ο έχω-επαφές-μεγαλοεφοπλιστή θα απορρίψει τους 12 μήνες καλοκαίρι, για να πάει στο κωλόκαιρο....
ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Πάντως έχω επικοινωνία με φίλο από Αυστραλία και μου λέει ότι τους στέλνουν πακέτο πίσω. Πήγαν εκεί πριν κάνα χρόνο με φοιτητική βίζα και ενώ προσπάθησαν να απορροφηθούν εκεί δεν ήταν καθόλου εύκολο και επίσης οι εκεί αρχές τους έκαναν φύλλο και φτερό, γιατί έφυγαν από Ελλάδα, γιατί φοιτητική βίζα στα 37, βρήκαν ότι είχε κλείσει το μαγαζί του εδώ στην Ελλάδα και γενικά τους έκαναν κόσκινο. Ακόμα και η σύντροφος του που είναι εκπαιδευτικός της αρνήθηκαν θέση για να πάρουν από τους δικούς τους γιατί έχουν 5% ανεργεία στον κλάδο. Τους στέλνουν πλέον πίσω. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Πάντως έχω επικοινωνία με φίλο από Αυστραλία και μου λέει ότι τους στέλνουν πακέτο πίσω. Πήγαν εκεί πριν κάνα χρόνο με φοιτητική βίζα και ενώ προσπάθησαν να απορροφηθούν εκεί δεν ήταν καθόλου εύκολο και επίσης οι εκεί αρχές τους έκαναν φύλλο και φτερό, γιατί έφυγαν από Ελλάδα, γιατί φοιτητική βίζα στα 37, βρήκαν ότι είχε κλείσει το μαγαζί του εδώ στην Ελλάδα και γενικά τους έκαναν κόσκινο. Ακόμα και η σύντροφος του που είναι εκπαιδευτικός της αρνήθηκαν θέση για να πάρουν από τους δικούς τους γιατί έχουν 5% ανεργεία στον κλάδο. Τους στέλνουν πλέον πίσω. Μόνο εγώ έχω πρόβλημα που κάποιος (πόσο μάλλον μεσήλικας) χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα (φοιτητική βίζα) για να κυνηγήσει το όνειρο των 17+ aud την ώρα;
EnglishSpeaking Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν παιδιά η δουλειά ΕΚΛΕΙΣΕ! Με θέλει ο υπέροχος και πολυλατρεμένος ελληνοαυστραλός μέλλων εργοδότης μου για μηχανικό δικτύων στην εταιρία του!!! Μου έστειλε δεύτερο εμαιλ για να μου ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα για τα καθήκοντά μου - το οποίο δείχνει επαγγελματισμό και σοβαρότητα - και φαίνεται να έχει πειστεί από τις διευκρυνήσεις που του έδωσα.. και μου κάνει πρόσκληση στην Αυστραλία!!! Σας αγαπάω όλους!! Τρέμουν τα χέρια μου και δέν μπορώ να γράψω το εμαιλ ότι δέχομαι.. Με αυτά που έχω βιώσει με τους Ελληνες εργοδότες νομίζω ότι με καλεί η IBM στη Silicon Valley!
funbreaker Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν παιδιά η δουλειά ΕΚΛΕΙΣΕ! Με θέλει ο υπέροχος και πολυλατρεμένος ελληνοαυστραλός μέλλων εργοδότης μου για μηχανικό δικτύων στην εταιρία του!!! Μου έστειλε δεύτερο εμαιλ για να μου ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα για τα καθήκοντά μου - το οποίο δείχνει επαγγελματισμό και σοβαρότητα - και φαίνεται να έχει πειστεί από τις διευκρυνήσεις που του έδωσα.. και μου κάνει πρόσκληση στην Αυστραλία!!! Σας αγαπάω όλους!! Τρέμουν τα χέρια μου και δέν μπορώ να γράψω το εμαιλ ότι δέχομαι.. Με αυτά που έχω βιώσει με τους Ελληνες εργοδότες νομίζω ότι με καλεί η IBM στη Silicon Valley! Κρίμα να έχεις την στάμπα του troll και να μην μπορώ να σε ρωτήσω στα σοβαρά γιατί θα με ενδιέφερε πάρα πολύ μιας κι εγώ εκεί θα καταλήξω τον επόμενο χρόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις