Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Done και εγώ. Θα μπορούσες να βάλεις σαν επιλογή το "Άλλο" για να δίνεις τη δική σου απάντηση, γιατί και εγώ σε 2 ερωτήσεις δε με κάλυπτε καμία απάντηση. Κατά τα άλλα, λιτό και περιεκτικό.

Δημοσ.

Poll άμα είσαι gay-friendly/(κτλ όλα τα θετικά που μπορεί κάποιος να σκεφτεί) ή ομοφοβικός/ρατσιστής/ναζιστής/(κτλ ότι χειρότερο μπορείς να σκεφτείς να πεις); Γιατί εγώ από αυτά που άκουσα μετά το δημοψήφισμα είναι ότι άμα δεν συμφωνούσες με το σύμφωνο είσαι όλα τα παραπάνω.

Δημοσ.

Μια παράλειψη είναι πως διαχωρίζει άτομα βάσει του σεξουαλικού προσανατολισμού και τίποτα άλλο. Δεν έχει επιλογή για το πόσο προκαλεί κάποιος και πόσο εκδηλώνεται με πρόστυχο/έκφυλο τρόπο. Π.χ. μια συγγενής straight ντυμένη ξέκωλα με φέρνει σε άβολη θέση όπως και ένας συγγενής gay με φτερά. Δεν είναι ο προσανατολισμός τους που με ενοχλεί αλλά η επίδειξη. Ακόμα και όταν δεν το βλέπω με ενοχλεί, π.χ. συγγενής που ξέρω ότι είναι τακτικός μπουρδελιάρης με κάνει να νιώθω άβολα.

έχεις δίκιο, το σκέφτηκα και εγώ, όμως είχε περάσει πολύ ώρα από τότε που κοινοποίησα το ερωτηματολόγιο και δεν γινόταν να βάλω την ερώτηση.

+1, αν και κάποιες ερωτήσεις δεν ήταν καλά διατυπωμένες και απλά έβαλα ΔΞ/ΔΑ.

όπως; ποιες λες δεν ήταν καλά διατυπωμένες; θα ήθελα να μάθω.

Done και εγώ. Θα μπορούσες να βάλεις σαν επιλογή το "Άλλο" για να δίνεις τη δική σου απάντηση, γιατί και εγώ σε 2 ερωτήσεις δε με κάλυπτε καμία απάντηση. Κατά τα άλλα, λιτό και περιεκτικό.

παράλειψη, συγγνώμη. :mellow:  Μπορείς να γράψεις ποιες 2 ερωτησεις δεν σε κάλυπταν;

Ευχαριστώ πάντως όλους που συμμετέχετε!

Δημοσ.

μέχρι στιγμής να πω, ότι (αφού το έχω κοινοποιήσει μόνο στο insomnia έως τώρα), μόνο 4 άτομα δεν είναι ετεροφυλόφιλοι...! Γεμίσαμε στρέιτ ωρέ παίδες!! χεχεχε

Δημοσ.

Στις ερωτήσεις για τη ψήφιση του συμφώνου, και για το αν έγινε πιο δημοκρατική η χώρα. Είναι ερωτήσεις που σηκώνουν συζήτηση (ως προς τον τρόπο που γίνονται οι ερωτήσεις), αλλά ίσως να ξέφευγε λίγο από το θέμα του ερωτηματολογίου.

Δημοσ.

Στις ερωτήσεις για τη ψήφιση του συμφώνου, και για το αν έγινε πιο δημοκρατική η χώρα. Είναι ερωτήσεις που σηκώνουν συζήτηση (ως προς τον τρόπο που γίνονται οι ερωτήσεις), αλλά ίσως να ξέφευγε λίγο από το θέμα του ερωτηματολογίου.

λες να μπορώ να βάλω το "αλλο" ή θα ειναι πολυ αργά;

Δημοσ.

λες να μπορώ να βάλω το "αλλο" ή θα ειναι πολυ αργά;

Αν είναι κάνε μια τροποποιημένη έκδοση τώρα που είναι σχετικά νωρίς με βάση τις παρατηρήσεις που κάνανε τα παιδιά και ζήτα όποιος μπορεί να ξαναψηφίσει...τα αποτελέσματα του πρώτου μη τα λαμβάνεις υπόψη.

Το έκανα κι εγώ αλλά αν χρειαστεί μπορώ να το ξανακάνω.

Και μια ερώτηση, για προσωπική χρήση ή για κάποια έρευνα - εργασία;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...