Προς το περιεχόμενο

Απατη απο Amazon.de

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Συγγνωμη αν φανω αναστατωμενος αλλαα το amazon.de σημερα μου επαιξε βλακεια. Παντα θυμαμαι να ακουω αλλα και να λεω τα καλυτερα για το customer service τους αλλα σημερα αυτο αλλαξε για εμενα.

Παμε για την ιστορια απο την αρχη.

7 Ιανουαριου : Μπαινει σε deal price 238E απο 400Ε η Logitech G29 UK Plug με κατασταση για preorder γιατι ειναι out of stock. Με πωλητη το ιδιο το αμαζον εννοειται. Η ιδια τιμονιερα ητανε στις 159 λιρες στο currys και το pc world αλλα τα καταστηματα δεν στελνουνε ελλαδα δυστυχως . Στελνω email στο amazon και τους ρωταω ποτε θα ειναι διαθεσιμη για παραλαβη και μου λενε οτι δεν ξερουνε περιμενουνε στοκ και οτι μπορω να καταθεσω την παραγγελια μου και θα ενημερωθω με email οταν αποσταλει απο αυτους.

8 Ιανουαριου: Κανω check out την παραγγελια μου με την τιμονιερα στα 238 και μου βγαινει στα 275Ε με τα μεταφορικα. Ολα οκ ερχονται τα επιβεβαιωτηκα email τους κανονικα και μου λενε οτι οταν γινει διαθεσιμη θα γινει αμεσως ship. Την ιδια μερα τους ρωταω μηπως εχουνε καποια ιδεα για περιπου ημερομηνια και μου λενε οτι θα γινει available as soon as possible.

Σημερα το πρωι στελνω mail να δω μηπως εχουνε καποιο νεο απο την Logitech και μου λενε οτι επειδη εχουνε γινει αρκετες παραγγελιες θα ερθει αμεσα στοκ και θα αποσταλει αμεσως χωρις καθυστερηση για να μην περιμενουμε.

Σημερα το μεσημερι μου ερχεται email μου λενε οτι υπηρξε price error, παω στην σελιδα της και βλεπω τιμη χωρις το deal sta 399€. 

http://de.camelcamelcamel.com/Logitech-Driving-Force-Racing-Version/product/B00YUOVBZK?context=browse

Οπως βλεπετε το λαθος διηρκησε 5 ημερες. Πως γινεται να εγινε λαθος σε τιμη και το προιον να μπηκε σε deal ενας θεος ξερει.

Απο εκει και περα τους ανεφερα οτι δεν υπαρχει κανενα price error και οτι ητανε σε deal. Και τους λεω αν οντως ητανε λαθος οι υπαλληλοι τους ειναι αντιεπαγγελματιες που δν ειδανε το λαθος σε ενα προιον με τοσες παραγγελιες, και με εμενα να εχω στειλει 2-3 email για την διαθεσιμοτητα του, και εστειλα link απο το currys και το pc world με την τιμη στις 160 λιρες για να δειξω οτι ειναι εφικτη και οχι καποιο τυχαιο λαθος. Φυσικα η απαντηση ητανε πως λειπουνται και οτι κανουνε προσφορες σε πολλα προιοντα καθημερινα αλλα σε αυτο για εμενα δεν μπορουνε να κανουνε εκπτωση.

Τι να κανω απο εδω και περα ? Μπορω να βγαλω ακρη μαζι τους και να παρω το προιον ή να το αφησω και να τους κανω ρεζιλι στην reddit κοινοτητα που εγω ο ιδιος ποσταρα την προσφορα για να την δουνε και αλλα παιδια ?

Εχω τα email που ανταλλαχθηκαν αλλα απο τo tablet δεν με βολευει να τα ποσταρω. Θα το κανω αυριο απο το pc μου.

Δημοσ.

Βαλανε καταλαθος προιον σε deal για 5 μερες σε τιμη κοντινη με deal αλλων μαγαζιων για το ιδιο προιον ? Και μετα απο πολλες παραγγελιες και mail το καταλαβανε ?

Δεν ελεγε αλλη τιμη σκετη, ελεγε οτι ειναι σε deal και εγραφε και το ποσο της εκπτωσης.

Δημοσ.

Βαλανε καταλαθος προιον σε deal για 5 μερες σε τιμη κοντινη με deal αλλων μαγαζιων για το ιδιο προιον ? Και μετα απο πολλες παραγγελιες και mail το καταλαβανε ?

Δεν ελεγε αλλη τιμη σκετη, ελεγε οτι ειναι σε deal και εγραφε και το ποσο της εκπτωσης.

Σε χρεώσανε; Δεν θεωρώ παράλογο να έγινε κάποιο λάθος..

Δημοσ.

Οπως καταλαβαινεις σε λιγο θα σου πουν οτι ειναι ντροπη σου που ειδες μια προσφορα και εκανες την παραγγελια σου. Απο οσο φαινεται κακοι επαγγελματιες εμποροι υπαρχουν και εξω. Το πολιτικα κορεκτνες δεν μου επιτρεπει να πω κατι αλλο.

Δημοσ.

οκ, εκαναν λαθος, λεφτά δε σου πήραν... Τι θες να κάνουμε τώρα? 

Για να υπαρξει απατη πρεπει να υπαρξει συναλλαγη.

Δεν ζητησα να κανεις κατι, αν ξερει καποιος αν μπορω να κανω κατι για να μην χασω το deal. Αυτος ειναι και ο σκοπος των φορουμ η συζητηση.

Και η λεξη απατη μπορει να μην ητανε σωστη και να ταιριαζε περισσοτερο η λεξη κοροιδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...