kinezos69 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Χρησιμοποιώ τον firefox σε τρεις υπολογιστές ταυτόχρονα, συγχρονίζοντας τα πάντα(σελιδοδείκτες, κωδικοί κα) με το add on -sync. Επειδή θα παραδώσω το ένα pc αλλού θέλω να διαγράψω τον firefox μαζί με όλα τα προσωπικά μου δεδομένα χωρίς όμως να πειραχτούν απο τα άλλα pc. Όταν τον κάνω απεγκατάσταση και ξανα εγκατάσταση εμφανίζονται πάλι όλα μου τα δεδομένα. Πως να το κάνω?
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Κατ αρχην αποσύνδεσε τον απο το ίντερνετ, ο πιο απλος τροπος ειναι να διαγράψεις το χρήστη των win
PETROS13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Χωρίς να έχω δοκιμάσει το add on sync θα πρέπει πρώτα να απεγκαταστησεις αυτό. Θεωρώ πως το sync γίνεται μέσω ίντερνετ οπότε μάλλον θα πρέπει για τις διαδικασίες αυτές να μείνεις εκτός ίντερνετ. Και στη συνέχεια διαγραφή από τις ρυθμίσεις σε όλα τα του firefox.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 https://support.mozilla.org/en-US/kb/uninstall-firefox-from-your-computer#w_remove-user-data-and-settings_2
cvb~ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα. Επίσης μπορείς να διαγράψεις τα δεδομένα που κρατάει το Firefox αν, σε περίπτωση που χρησιμοποιείς την αμερικάνικη έκδοση επιλέξεις στο Menu, Edit, Preferences, Privacy, στην παράγραφο History, τα clear your recent history και remove individual cookies, επιλέγοντας Everything και Remove All αντίστοιχα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα