teodoulke Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Σε ενα ντοκυμαντερ σχετικα με τους τελευταοις ελληνες ποντιους απο το λιμανι του Σοχουμι (ουτε ξερω που ειναι μαλλον Γεωργια) και την αφιξει τους στο λιμανι της Αλεξανδρουπολης, που ειχε προβληθει στο Σκαι το 2013, εμφανιζετε η φωτογραφια της γιαγιας μου μαζι με την ξαδερφης της (η αδερφης της, δν θυμαμαι καλα αλλα μου το ειχε πει ) που δεν εχει καμια σχεση με το μερος και η φωτογραφια ειναι τραβηγμενη σε καποια λιμνη της Β. Ελλαδας! Υπαρχει περιπτωση να μπορει ο οποιοσδηποτε να χρησιμοποιει την φωτογραφια καποιου προσωπου για ντοκυμαντερ? Τους εχω στειλει email Και περιμενω απαντηση . Υπαρχει περιπτωση να μπορω να ζητησω εξηγησεις? Η γιαγια μου δεν βρισκεται πλεον στην ζωη αλλα υπαρχουν αποδειξεις πως η φωτογραφια ειναι δικια της. Απορω πως βρηκανε την φωτογραφια! Ισως απο την αλλη γυναικα που (οπως ειπα η ειναι η αδερφη της η η ξαδερφη της) αλλα δεν θα επρεπε να ζητησουν εγγκριση και απο την γιαγια μου η απο καποιο συγγενικο προσωπο? Καποιος που γνωριζει ας μου απαντηση παρακαλω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα