anwnymh29 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Πωω, θα με κάνεις να φάω παλι. Αν φας φαγητο φουρνου απο τα χερια μου θα λιποθυμησεις..χωρις να θελω να περιαυτολογησω 1
Glikos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Αν φας φαγητο φουρνου απο τα χερια μου θα λιποθυμησεις..χωρις να θελω να περιαυτολογησω Για πε, τι καλό θα μου κάνεις? 1
Vapir Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Τα κάρβουνα είναι υγιεινά τελικά; Πολλοί τα κατηγορούν! Για τις πατάτες συμφωνώ, με καθόλου ή ελάχιστο λάδι, νερό, μουστάρδα και μπαχαρικά είναι σούπερ! οχι δεν ειναι! Για τις ουσίες που βγάζουν όταν καίγονται; γιεπ! ναι μαλακία είπα , παρέλειψα οτι γράφει "υγιεινά" αλλα απο θέμα διατροφής κ επικεντρώθηκα στο αποτέλεσμα, αν δηλαδή θέλει να χάσει βάρος ή να διατηρήσει το βάρος του για παράδειγμα, μπορεί να μαγειρέψει έτσι ένα πολύ νόστιμο κρέας ακόμα και με στήθος κοτόπουλου(αν ξέρει να το ψήνει κ να μείνει ζουμερό) , κάτι που πολλοί αποφεύγουν σα το διάολο με το λιβάνι και δεν τους αδικώ γιατι κ εγώ όταν έφτιαξα στήθος κοτόπουλο για πρώτη φορά μου πήρε 20 λεπτά να το φάω και με νερό απο δίπλα για να πάει κάτω Τις πατάτες τις ψήνω σε ταψί λεπτό πίτσας , παίρνω απο τις μικρές (1-2 μπουκιές μέγεθος) , τις πλένω καλά κ τις ψήνω με τη φλούδα , πολύ ωραίες. 1
kalodrei Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 εγω εχω παρει εναν slowcooker (crοckpot) αυτον εδω http://www.plus4u.gr/slow-cooker-russell-hobbs-cook@home-19790/102088380-102088380/pκαι κανω φαγητα εδω μεσα , γινονται πολι σιγα τα αφηνεις ολο το βράδυ , δεν καει πολύ ρευμα και τα βγαζει ωραια ,διαφορες συνταγες paleo
RPDrummer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Εγώ επειδή τρώω κρέας καθημερινά παίρνω στη σχολή πάντα ζυμαρικό/πατάτα/ρύζι και μπιφτέκι/φιλέτο κοτόπουλο,γαλοπούλα,πέρκα και λαχανικά όλα βρασμένα (καρότα, μπρόκολο, πιπεριά, λάχανο με λεμονι)Μπορείς να φτιάχνεις σάντουιτς/τοστ βάζοντας μεσα το κρέας σου και μουστάρδα, κετσαπ και 1-2 φέτες μαρούλι.Υπάρχουν ειδικές τσάντες για να βάζεις τα τάπερ, αλλά δε γνωρίζω αν κρατάνε τη θερμοκρασία. Δεν τις έχω δοκιμάσει.
ribo7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Για να τα κάνω ζουμερά τα κρέατα δύσκολο αφού ακόμα και 8 το πρωί να τα μαγειρέψω μέχρι τις 12.30 - 13.00 που θα φάω θα έχουν σφίξει κάπως. Ομοίως και το ρύζι το φοβάμαι μη λασπώσει πολύ μετά. Γι' αυτό το φτιάχνω το βράδυ και το τρώω επί τόπου. Το βράδυ καμιά φορά μπορεί να φτιάξω ομελέτα με λαχανικά και να τα ανακατέψω με κινόα. Αλλά για μεσημέρι δε το έχω επιχειρήσει να το φτιάξω το πρωί και να το φάω μετά από ώρες. Αν φας φαγητο φουρνου απο τα χερια μου θα λιποθυμησεις..χωρις να θελω να περιαυτολογησω Φούρνου εννοείς μπριάμ και λαδερά γενικά? ναι μαλακία είπα , παρέλειψα οτι γράφει "υγιεινά" αλλα απο θέμα διατροφής κ επικεντρώθηκα στο αποτέλεσμα, αν δηλαδή θέλει να χάσει βάρος ή να διατηρήσει το βάρος του για παράδειγμα, μπορεί να μαγειρέψει έτσι ένα πολύ νόστιμο κρέας ακόμα και με στήθος κοτόπουλου(αν ξέρει να το ψήνει κ να μείνει ζουμερό) , κάτι που πολλοί αποφεύγουν σα το διάολο με το λιβάνι και δεν τους αδικώ γιατι κ εγώ όταν έφτιαξα στήθος κοτόπουλο για πρώτη φορά μου πήρε 20 λεπτά να το φάω και με νερό απο δίπλα για να πάει κάτω Τις πατάτες τις ψήνω σε ταψί λεπτό πίτσας , παίρνω απο τις μικρές (1-2 μπουκιές μέγεθος) , τις πλένω καλά κ τις ψήνω με τη φλούδα , πολύ ωραίες. Να χάσω κιλά με τίποτα δε θέλω, να πάρω μπορεί!Τις πατάτες σε λεπτό ταψί χωρίς νερό γίνονται γρήγορα?Είχα πάει σε ένα τραπέζι και είχαν κόψει γλυκοπατάτες μακρόστενες (λίγο μεγαλύτερες απ' ότι για τηγανιτές), τις είχα μαρινάρει μέσα σε σακουλάκι τροφίμων με λάδι και διάφορα μπαχαρικά, ψήσιμο μετά στο φούρνο, απίστευτες!
anwnymh29 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Για να τα κάνω ζουμερά τα κρέατα δύσκολο αφού ακόμα και 8 το πρωί να τα μαγειρέψω μέχρι τις 12.30 - 13.00 που θα φάω θα έχουν σφίξει κάπως. Φούρνου εννοείς μπριάμ και λαδερά γενικά? Να χάσω κιλά με τίποτα δε θέλω, να πάρω μπορεί! Τις πατάτες σε λεπτό ταψί χωρίς νερό γίνονται γρήγορα? Είχα πάει σε ένα τραπέζι και είχαν κόψει γλυκοπατάτες μακρόστενες (λίγο μεγαλύτερες απ' ότι για τηγανιτές), τις είχα μαρινάρει μέσα σε σακουλάκι τροφίμων με λάδι και διάφορα μπαχαρικά, ψήσιμο μετά στο φούρνο, απίστευτες! Oχι οχι καμια μπριζολιτσα,κοτοπουλακι , ψαρακι... για να αλλαζεις και λιγο το μενου και ευκολα και σχετικα γρηγορα φαγητα που σε βολευουν μεσημερι και βραδυ , αν τρως βραδυνο.
Vapir Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Για να τα κάνω ζουμερά τα κρέατα δύσκολο αφού ακόμα και 8 το πρωί να τα μαγειρέψω μέχρι τις 12.30 - 13.00 που θα φάω θα έχουν σφίξει κάπως. Φούρνου εννοείς μπριάμ και λαδερά γενικά? Να χάσω κιλά με τίποτα δε θέλω, να πάρω μπορεί! Τις πατάτες σε λεπτό ταψί χωρίς νερό γίνονται γρήγορα? Είχα πάει σε ένα τραπέζι και είχαν κόψει γλυκοπατάτες μακρόστενες (λίγο μεγαλύτερες απ' ότι για τηγανιτές), τις είχα μαρινάρει μέσα σε σακουλάκι τροφίμων με λάδι και διάφορα μπαχαρικά, ψήσιμο μετά στο φούρνο, απίστευτες! όχι άλλο εννοώ , αν κάνεις το ψητό ζουμερό , μετά όταν παγώσει τρώγεται , αν στεγνώσει στο ψήσιμο (όπως πάθαινα όταν άρχισα να μαγειρεύω) και μείνει δεν τρώγεται ούτε με τα σαγόνια του καρχαρία χαχα οι πατάτες γίνονται σε 1 ώρα χωρίς νερό ούτε λάδι , ψήνω συνήθως για 3 μέρες προσωπικά γιατι με ένα ζέσταμα στην τοστιέρα/σαντουιτσιέρα τις τρώω ευχάριστα . Η φλούδα εκτός οτι μου αρέσει σαν γεύση τις βοηθάει να διατηρηθούν περισσότερο. Δεν τις χαράζω-τρυπάω , απλά πρέπει να είναι μικρές σε μέγεθος 2 μπουκιές ξέρω γω αλλιώς θα πάρει περισσότερο χρόνο. Σε αυτό το μέγεθος ψήνονται άψογα. το τελευταίο που λες μου δίνει ιδέα για νέα δοκιμή. Για μαρινάδα μπορείς να βάλεις μουστάρδα/ ρίγανη αλλα αφού θες να πάρεις κιλά σε παίρνει να βάζεις και ελαιόλαδο στα φαγητά σου , καλό θα σου κάνει, απλά το ιδανικό είναι να το ρίχνεις μετά απο πάνω ωμό μιας κ σου αρέσουν τα υγιεινά
zio10 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Για να τα κάνω ζουμερά τα κρέατα δύσκολο αφού ακόμα και 8 το πρωί να τα μαγειρέψω μέχρι τις 12.30 - 13.00 που θα φάω θα έχουν σφίξει κάπως. Ομοίως και το ρύζι το φοβάμαι μη λασπώσει πολύ μετά. Γι' αυτό το φτιάχνω το βράδυ και το τρώω επί τόπου. Το βράδυ καμιά φορά μπορεί να φτιάξω ομελέτα με λαχανικά και να τα ανακατέψω με κινόα. Αλλά για μεσημέρι δε το έχω επιχειρήσει να το φτιάξω το πρωί και να το φάω μετά από ώρες. Φούρνου εννοείς μπριάμ και λαδερά γενικά? Να χάσω κιλά με τίποτα δε θέλω, να πάρω μπορεί! Τις πατάτες σε λεπτό ταψί χωρίς νερό γίνονται γρήγορα? Είχα πάει σε ένα τραπέζι και είχαν κόψει γλυκοπατάτες μακρόστενες (λίγο μεγαλύτερες απ' ότι για τηγανιτές), τις είχα μαρινάρει μέσα σε σακουλάκι τροφίμων με λάδι και διάφορα μπαχαρικά, ψήσιμο μετά στο φούρνο, απίστευτες! Φοβερή γεύση οι γλυκοπατάτες όντως (μου θυμίζουν λίγο κάστανο)! Κρίμα που δεν τις βρίσκεις παντού! 1
Iris_89 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Για να μη γίνονται τα κρέατα σόλες θα πρέπει να προσέχεις πρώτα τι κρέας παίρνεις, και το πιο σημαντικό είναι πως αλάτι/λεμόνι βάζεις πάντα στο τέλος, αλλιώς σφίγγει το κρέας. Επίσης, μην τηγανίζεις κρέας. Καλό θα ήταν να τα κάνεις αποκλειστικά στον φούρνο ή επένδυσε σε γκριλιέρα και μαγείρευε τα μόνο με τα υγρά τους, χωρίς λάδι. 1
Glikos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Anti fitness το κάναμε. (healthy edition )
mylo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Αν φας φαγητο φουρνου απο τα χερια μου θα λιποθυμησεις..χωρις να θελω να περιαυτολογησω Οταν κανεις παστιτσιο στειλε να δοκιμασω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις