nikopapa11 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Παίδες καλησπέρα με μετέφεραν με έμβασμα καποια χρηματα απο ελληνική τραπεζα στην δικια μου εξίσου ελληνική απλα αλλη..γνωρίζετε χρόνους που θα μου ειναι διαθεσιμα;;;
Iris_89 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Συνήθως 1 εργάσιμη, μου έχει τύχει να πάρει και 2, το πολύ.
Kostasspil Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Συνήθως 1 εργάσιμη, μου έχει τύχει να πάρει και 2, το πολύ. Αν είναι ίδια τράπεζα δεν γίνεται άμεσα η μεταφορά?
groot Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Αν είναι ίδια τράπεζα δεν γίνεται άμεσα η μεταφορά? Ναι. Από άλλη τράπεζα εσωτερικού θέλει 2 εργάσιμες (την 2η δηλαδή γίνεται η μεταφορά) από την μέρα που θα γίνει η κίνηση από την οικεία. Από τράπεζα εξωτερικού θέλει 2 μέρες σίγουρα plus όσο χρονικό καπέλο βάζει η οικεία τράπεζα.
Iris_89 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Αν είναι ίδια τράπεζα δεν γίνεται άμεσα η μεταφορά? Αν είναι η ίδια τράπεζα γίνεται μέσα σε λίγη ώρα. Ο OP δηλώνει πως έχει διαφορετική τράπεζα.
groot Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Αν είναι η ίδια τράπεζα γίνεται μέσα σε λίγη ώρα. Ο OP δηλώνει πως έχει διαφορετική τράπεζα. Καθόλου λίγη. Άμεσα. Με εξαίρεση βραδινές (23:00+) μεταφορές και μεταφορές σε μη εργάσιμες ημέρες που στην πρώτη περίπτωση γίνεται το πρωί της επομένης και στην 2η δεν θυμάμαι. 1
Iris_89 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Καθόλου λίγη. Άμεσα. Με εξαίρεση βραδινές (23:00+) μεταφορές και μεταφορές σε μη εργάσιμες ημέρες που στην πρώτη περίπτωση γίνεται το πρωί της επομένης και στην 2η δεν θυμάμαι. Σωστός
kfyros Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 1. Για την ίδια τράπεζα γίνεται αμέσως. 2. Για άλλη τράπεζα, ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΕΜΒΑΣΜΑ (με IBAN και πλήρη στοιχεία παραλήπτη)αν η μεταφορά γίνει μέχρι κάποια ώρα (συνήθως μέχρι τις 17:00), εμφανίζεται την άλλη μέρα το μεσημέρι στο λογαριασμό του παραλήπτη. Αν γίνει πιο αργά, μετά από δύο εργάσιμες.Το γεγονός ότι δεν εμφανίζονται άμεσα αυτές οι διατραπεζικές συναλλαγές μέσω ΔΙΑΣ (εκτελούνται αυτόματα και ηλεκτρονικά, δεν επεμβαίνει άνθρωπος), είναι καθαρά θέμα απάτης των τραπεζών που τοκίζουν τα λεφτά μας με 1 μέρα βαλέρ, γιατί έτσι γουστάρουν. 3. Για άλλη τράπεζα, ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΕΜΒΑΣΜΑ (από γκισέ συνήθως), εξαρτάται από τις τράπεζες, θα έπρεπε να ρωτήσουν αυτοί που κάνανε την κατάθεση στο γκισέ. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Αν είναι η ίδια τράπεζα γίνεται μέσα σε λίγη ώρα. Ο OP δηλώνει πως έχει διαφορετική τράπεζα. Αμεσα και οχι σε λιγη ωρα γινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα