White__Dragon Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Θέλω έναν μύλο καφέ για να αλέθω λιναρόσπορο, σουσάμι (σε ταχίνι), κόκους σοκολάτας, κ.α. Από καφέ πίνω μόνο ελληνικό πού και πού. Είναι δυνατόν να αλέθει και στάρι (σε αλεύρι), καλαμπόκι (σε καλαμποκάλευρο) ή χαρούπια (σε χαρουπάλευρο); Ίσως να λέω βλακείες, αλλά δεν ξέρω καθόλου απ' αυτά. Ένα άτομο είμαι - δε θέλω μεγάλη ποσότητα. Θέλω ο μύλος να είναι αξιόπιστος για να αντέξει στο χρόνο. Ποιές είναι αξιόπιστες μάρκες; Εγώ ξέρω μόνο τις Delonghi (τα μοντέλα της φαίνεται να εστιάζουν στα διάφορα είδη καφέ που δε με ενδιαφέρουν - δε λέει για ξηρούς καρπούς), Bosch, Siemens. Επίσης, με ενδιαφέρει πολύ να πλένεται εύκολα. Τί μου προτείνετε γενικά; Γύρω στα 30 ευρώ θέλω να δώσω - αν δω ότι αξίζει κάτι πολύ μπορούν να διπλασιαστούν - μετά μάλλον είναι πολλά για ένα μύλο.
zio10 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Απίστευτο! Μόλις τώρα θα έψαχνα έναν μύλο ακριβώς γι'αυτή τη δουλειά και σκεφτόμουν να ανοίξω θέμα ή να κάνω μια ερώτηση στις μικρές απορίες! Σύμπτωση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα