i_sinig Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Παίδες την βοήθεια σας, Όταν πατάω ένα σύνδεσμο να ανοίξει ένα tab μου βγαίνει μια άλλη σελίδα και αυτή που πάτησα δεν μου ανοίγει. Με την δεύτερη φορά την ανοίγει και αυτό δεν γίνεται συνέχεια 1 φορά στις 3. Τι μπορώ να κάνω? Απεγκατέστησα τον chrome που χρησιμοποιώ και τον ξαναεγκατέστησα αλλά τίποτα...
i_sinig Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μόλις έκανα, φαίνεται ότι καθάρισε, σε ευχαριστώ πολύ!
i_sinig Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δεν έφυγε τελικά, τι άλλο μπορώ να κάνω?
i_sinig Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά την βοήθεια σας, είναι εταιρικός υπολογιστής δεν μπορώ να τον αφήσω έτσι... Έχω σκανάρει με διάφορα antivirus αλλά δεν το βρίσκουν, τι να κάνω?
rfc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 malwarebytes πρωτα και μετα στο καπακι adwcleaner και μετα restart το μηχανημα.
7nisiotis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Ότι σου είπαν τα παιδιά. Τρέξε και ένα hitman pro. Και στο malwarebytes βάλε scan κ για rootkits 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα