Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κααααλησπερα.

Παίζω κιθάρα κάποια χρόνια, και, έχοντας έρθει στην Αθήνα κοντά 6 μήνες τώρα, έχω αποφασίσει ότι θέλω να βγω να παίξω στον δρόμο, πλατείες κλπ, ΟΧΙ για τα λεφτά αλλά για την πλάκα, έτσι για την εμπειρία. Έχω όμως ηλεκτρική κιθάρα και συνεπώς θέλω ενισχυτή, φον οποίο έχω. Δεν έχω όμως τρόπο να τον βάλω σε ρεύμα όταν είμαι μακριά από πρίζα. Καμία ιδέα;

Δημοσ.

Κααααλησπερα.

Παίζω κιθάρα κάποια χρόνια, και, έχοντας έρθει στην Αθήνα κοντά 6 μήνες τώρα, έχω αποφασίσει ότι θέλω να βγω να παίξω στον δρόμο, πλατείες κλπ, ΟΧΙ για τα λεφτά αλλά για την πλάκα, έτσι για την εμπειρία. Έχω όμως ηλεκτρική κιθάρα και συνεπώς θέλω ενισχυτή, φον οποίο έχω. Δεν έχω όμως τρόπο να τον βάλω σε ρεύμα όταν είμαι μακριά από πρίζα. Καμία ιδέα;

Κανα 10αρικο - 20αρικο σε καποιον περιπτερα βαζεις μια μπαλαντεζα και κανεις τη δουλεια σου? Δεν νομιζω μπορεις να κουβαλας μαζι σου καμια γεννητρια κλπ..

• Like 1
Δημοσ.
Έχω ήδη καλό ενισχυτή, κρίμα είναι να πάω σε κάτι τέτοιο.

Κανα 10αρικο - 20αρικο σε καποιον περιπτερα βαζεις μια μπαλαντεζα και κανεις τη δουλεια σου? Δεν νομιζω μπορεις να κουβαλας μαζι σου καμια γεννητρια κλπ..

Καλή ιδέα αλλά 20 ευρώ και λίγο παραπάνω μου έρχεται το ρεύμα στο σπίτι το μήνα :P

Αν θέλω 20 ευρώ την φορά μπήκα μέσα

Δημοσ.

Καλή ιδέα αλλά 20 ευρώ και λίγο παραπάνω μου έρχεται το ρεύμα στο σπίτι το μήνα :P

Αν θέλω 20 ευρώ την φορά μπήκα μέσα

Ε ειναι βλακες οι περισσοτεροι σιγα μην σε αφησουν, αλλα δωσε να δεις πως παει, μπορεις πχ να βγαλεις περισσοτερο, αν σου αφηνει ο κοσμος τιποτα..

Εγω 10 ευρω θα τα εδινα

Δημοσ.

Έχω ήδη καλό ενισχυτή, κρίμα είναι να πάω σε κάτι τέτοιο.

Καλά ναι, απλά σαν μικρή φορητή λύση στο είπα, επειδή λέει ότι λειτουργεί με μπαταρία. Με λίγο ψάξιμο θα βρεις πολλούς καλύτερους ενισχυτές με μπαταρία.

Δημοσ.

Καλά ναι, απλά σαν μικρή φορητή λύση στο είπα, επειδή λέει ότι λειτουργεί με μπαταρία. Με λίγο ψάξιμο θα βρεις πολλούς καλύτερους ενισχυτές με μπαταρία.

Μετανιώνω που δεν είχα πάρει από την αρχή ένα που να παίρνει και μπαταρίες.

Γενικά γουστάρω να παίζω alternative κομμάτια αλλά και old school Rock n roll.

Τι πιστεύεις ότι θα ταιριάζει καλύτερα για να αρέσει πιο πολύ στον κόσμο; Ή μήπως να μην το σκέφτομαι καθόλου και απλά να κάνω το κομμάτι μου και σε οποίον αρέσει;

Δημοσ.

Μετανιώνω που δεν είχα πάρει από την αρχή ένα που να παίρνει και μπαταρίες.

Γενικά γουστάρω να παίζω alternative κομμάτια αλλά και old school Rock n roll.

Τι πιστεύεις ότι θα ταιριάζει καλύτερα για να αρέσει πιο πολύ στον κόσμο; Ή μήπως να μην το σκέφτομαι καθόλου και απλά να κάνω το κομμάτι μου και σε οποίον αρέσει;

Θα έλεγα να παίξεις αυτά που θεωρείς ότι παίζεις καλύτερα. Είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων όμως το να σου δώσει ο άλλος λεφτά. Σε άλλον μπορεί να αρέσει το τραγούδι, σε άλλον η φάτσα σου, σε άλλον η προσπάθεια, άλλος να είναι απλά σε καλή ψυχολογία κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...