Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ με τους προηγούμενους, παντελώς άβολο/ακατάλληλο αυτό το είδος παπουτσιών για πολλές ώρες. Επιπλέον, τα κανονικά all star βρωμάνε και ζέχνουν πανεύκολα αρκεί μόνο λίγο να ιδρώνει το ποδαράκι :wacko: Ισως η απομίμηση να έχει υλικό καλύτερης ποιότητας, ποτέ δεν ξέρεις.

Δημοσ.

Γενικά τα all star ειναι άβολα. Είτε real είτε copy. Το αν βρωμάνε ειναι σχετικό. Εμένα δεν μυρίζουν καθόλου. :)

Επίσης σε replay εχω ακομα μποτάκι σε στυλ all star και έχει το ίδιο καλούπι / 'ανεση'

Δημοσ.

Έχω original αγορασμένα από Σαλόνικα, δεν είναι και ο βασιλιάς της άνεσης, κάθε άλλο. Τουλάχιστον δε βρωμάνε αλλά αν είναι για κανένα καφέ μόνο τα βάζω. Η πλάκα είναι ότι το 1930 τα είχαν για nba αυτά που φοράμε σήμερα.

Δημοσ.

All-star φοραω παρα πολυ το καλοκαιρι,χειμωνα οχι τοσο,εκτος απο κατι δερματινα. Εχω πολλα ζευγαρια,κανενα θεμα μυρωδιας! 

Νομιζω πρεπει να βρεις καλη απομιμηση γιατι τα περισσοτερα εχουν τεραστιο πλαστικο μπροστα και κανει πολυ "ΜΠΑΜ", ειναι λιγο ασχημο κατα την γνωμη μου .

Τωρα στις εκπτωσεις παιζουν γυρω στα 40-45ευρω γενικα.

Δημοσ.

Ξέχασα να το γράψω πριν, είχα αγοράσει και γω πριν χρόνια όταν ήταν πολύ στη μόδα τα all star, δεν μύριζαν κλπ γιατί τα πρόσεχα και τα καθάριζα αλλά πολύ άβολο σαν παππούτσι. Μετά αγόρασα στα ίδια χρήματα κάτι ωραιότατα adidas και ησύχασα :P 

Δημοσ.

Εγω παντως φιλε μου σου προτείνω μονο αυθεντικά διοτι την απομίμηση θα την πληρώσεις 2 φορές και δουλεια δεν θα κανεις. Εδω και 7 χρόνια εχω εύκαιρο παντα ενα ζευγαρι all stars χειμώνα καλοκαίρι και του πινω το αίμα. Βροχες, ηλιος, στη μηχανη με το αριστερο σταρακι να τα βλεπει ολα απο τον λεβιε των ταχυτήτων,και δεν καταλαβαινουν τιποτα .

Πριν 3 χρονια ψαχνόμουν για σταρακια στο ιντερνετ και βρηκα ενα μαγαζι που διαφήμιζε σουπερ έκπτωση 25 ευρω το ζευγάρι γνήσια. Επεσα λοιπον στην παγιδα και πηρα 2. Ξερεις ποσο κρατησαν; 3 μηνες έκαστο πριν το μεγαλο δαχτυλο πεταχτεί εξω απο υο υφασμα. Απο τοτε μονο απο μαγαζια που εμπιστεύομαι. Σημειωτέον ενα ζευγαρι το φόραγα απο το 10 εως αρχες του 15 πιν σκιστεί στα πλαγια.... Χωρις μυρωδιές για να προλαβω τους κακεντρεχείς...

Δημοσ.

Εγω που εχω και real και fake, τα δεύτερα δεν έχουν σκίσει πάντως. Ίσως ειναι καλό copy. Και διαφορα σχεδόν καθόλου. Είδα παντως σε ένα μαγαζί με εκπτώσεις κάτι μποτάκια all star δερμάτινα στα 40 ευρω ίσως τα χτυπήσω

Δημοσ.

Ναι σίγουρα δεν είναι ολες οι μαϊμούδες ιδιες. Απλα πιστεύω πως δεν αξιζρι να ρισκάρεις μιας κ με 45 ευρω τωρα στις εκπτώσεις βρίσκεις γνήσιο

• Like 1
Δημοσ.

Έχει ένα μαγαζί με μεταχειρισμένα στην Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια με μπόλικα ζευγάρια σε καλή κατάσταση, ~25ευρο.

Έχω ψωνίσει αρκετές φορές αυθεντικά ρούχα και παπούτσια από εκεί, βγήκαν μια χαρά.

Δημοσ.

Είχε στα intersport μια αλλη μάρκα με ιδια ακριβώς φόρμα και γύρω στα 15 ευρω. Μου βγήκαν σκυλιά. Δεν έπαθαν τίποτα. Δε μυρισαν ποτέ. Τα ειχα παρει για τη θαλασσα αλλα τα φορεσα οπουδήποτε. Δεν εχω κλάψει δεκάρα απ οσα έδωσα. Θα τα ξαναπαιρνα ανετα - εψαχνα να τα βρω σε αλλο χρώμα.

Δημοσ.

για κοπελα ειναι αλλα δεν θελει να δωσει 40-50 ευρω και ειχε και παλια μουφα και δεν την χαλαγε αλλα τωρα θελει να παρει ξανα σε αλλο χρωμα γ αυτο λεω μηπως ξερετε καπου ευχαριστω

Δημοσ.

πες της φίλης ότι στα 30 θα της πονάνε τα γόνατα .αν είναι να πάρει all star να πάρει τα καινούργια (εκπτωςεις έχουμε)με τον καινούριο πάτο που απορροφάει κραδασμούς ...

ΥΓ:Μην λυπάστε τα λεφτά σας για αγορα παπουτσιών..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...