nik324 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Θα ήθελα να ρωτήσω την διαδικασία που θα γίνει για να παραλάβω το δέμα μου από Κίνα. Δεν θυμάμαι να έχω βάλει επιλογή συστημένο ή express οπότε η παραλαβή θα γίνει σαν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ; Στην περιοχή μου αν δεν κάνω λάθος οι λογαριασμοί αφήνονται σε ένα καφενείο και ο κάθε ένας παραλαμβάνει το δικό του. Το ίδιο θα γίνει και τώρα; Και αν ναι, πως θα ξέρουνε οτι εγώ το παρέλαβα η όχι για την περίπτωση που χρειαστεί να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω; Εξηγήστε μου λίγο την διαδικασία που θα ακολουθηθεί από την στιγμή που το δέμα μπεί Ελλάδα. Ευχαριστώ.
spyros4776 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Εμενα παντως ολα οσα εχω παραγγηλει απο πολλα μαγαζια απο κινα μου τα εφεραν ολα στο σπιτι, με ΕΛΤΑ!!
nik324 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Εμενα παντως ολα οσα εχω παραγγηλει απο πολλα μαγαζια απο κινα μου τα εφεραν ολα στο σπιτι, με ΕΛΤΑ!! Σε πήρανε και τηλέφωνο; Οταν χρειάστηκε;
spyros4776 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Σε πήρανε και τηλέφωνο; Οταν χρειάστηκε;Οχι δεν χρειάστηκε να με πάρουν τηλέφωνο, απλά μου το έφεραν σπίτι το πήρα και τέλος!Υ.Γ. Μόλις θυμηθηκα, με είχαν πάρει μια φορά γιατί δεν είχε βάλει ο κινέζος τη διεύθυνση αλλα είχε το τηλέφωνο!
Agathoklis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 φιλε μου οτι και να πηρες θα ειναι συστημενο, στην χειροτερη περιπτωση που δεν σε βρει ο ταχυδρομος στην διευθυνση που εχεις δηλωσει (που κανονικα πρεπει να ψαξει να σε βρει) θα το δεις απο το tracking number που σου εστειλαν στο email σου και θα πας να το ζητησεις απο το ταχυδρομιο ο ιδιος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα