Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους και σε ολες..

Εκανα μια μικρη ερευνα και συγκρισεις καποιων κινητων.. και μου αρεσε το CUBOT X17.

(Ενας βασικος λογος ειναι και οτι εχει Dual Sim. )

Ψαχνοντας λιγο ομως σε ξενα site.. (cellphone compare) ειδα να του βαζουν 5/10 ... :(

Αξιζει να το αγορασω ? .. Η να στραφω σε κατι αλλο..?? (κοντα στα 200-250Ε περιμου)

2 LG που ειδα.. ηταν παρομοια σχεδον...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ!!

Δημοσ.

Κοιτα αν σκεφτεσαι μονο απο ελλαδα αλλα μπορεις να διαθεσεις εως και 250 υπαρχουν πολυυυ καλυτερες επιλογες διοτι μπορει να φαινεται ενταξει αλλα η εταιρια δεν ειναι και τοσο εμπιστη.

Βεβαια τα χαλας λιγο με το dual sim αν το θεωρεις απαραιτητο!

xiaomi mi4c και redmi note 3 πανε στα 259!(Βεβαια απεξω τα βρισκεις πολυυυ πιο φθηνα) π.χ redmi note 3 απεξω  http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-note-3-3gb-32gbκαι απο skroutz https://www.skroutz.gr/s/8046427/Xiaomi-Redmi-Note-3-32GB.html ( Η 3GB/32GB κιολας εκδοση και εχει ακριβως 100 ευρω διαφορα!)

Λιγο χαμηλοτερα asus zenfone 2 lazser. Αυτα μου ερχονται στο μυαλο αν καποιος αλλος ξερει κανα αλλο ας το πει :) .Ελπιζω να βοηθησα!

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου πάρτο με τα μάτια κλειστά.. Το κινητό πιστεύω αξίζει περισσότερα απ'όσα δίνεις.. Το έχω ένα μήνα και είναι άψογο.. Πετάει το κινητό μέχρι στιγμής.. Φοβερή οθόνη, πολύ καλά χαρακτηριστικά και πολύ άνετο στο χέρι.. Τα προβλήματα που εντόπισα μέχρι στιγμής είναι η μπαταρία του η οποία δεν μου έωγαζε τη μέρα με μέση χρήση.. Έψαξα λίγο κα είδα πως είναι θέμα Ανδροιδ 5 και πως το έχουν κι άλλοι σε άλλες συσκευές. Έκανα μία επαναφορά εργοστασιακών και για έναν παράδοξο λόγο από τότε έστρωσε και βγάζει άνετα μέρα και το ξεσκίζω όλη μέρα.. Δεν δοκίμσα να αλλάξω ρομ. Εχω κατεβάσει αρκετές εφαρμογές και μεγάλα παιχνίδια και δεν καταλαβαίνει τίποτα.. Παίζω UFC εν'ω κατεβάζει διάφορα από πίσω και δεν κολλάει τίποτα.. Το μόνο σοβαρό πρόβλημα που έχω δει μέχρι στιγμής είναι πως δεν τρέχει VR εφαρμογές. Ήθελα να το χρησιμοποιήσω σε συσκευή και δεν τρέχει όσες εφαρμογές δοκίμασα.. Δεν το πολύ έψαξα αλλά πιστέυω είναι θέμα σένσορα.. Αλλά επειδή δεν θα το χρησιμοποιήσω γα αυτό τον λόγο, το παραβλέπω..  

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ και τους 2... Για το Χ17.. Περιμενω απο 1α καταστημα να το ξαναφερει.. το ειχε στα 193.. (ειπε δε γνωριζει αν αλλαξει του τιμη..) Τσεκαρα και τις αλλες επιλογες.. δε θελω να "μπλεξω" με τελωνεια.. (Λογικα "χτυπανε" στο κεφαλι αν παρουμε κατι απ εξω ..ε? ) Thanks again :)

Δημοσ.

κοιτα, αν ψαξεις λιγο στα φορουμ θα δεις οτι αν παραγγελεις με free shipping(αργο βεβαια)θα σου ερθει με ελτα και δεν περναει τελωνειο ακομα και αν η αποθηκη δεν ειναι ευρωπαικη. Οποτε απλα μην επιλεξεις π.χ. DHL (ακομα και αν εχει καλη τιμη για τις μερες που λεει οτι θα φτασει) ειδικα αν δεν ξερεις που ειναι η αποθηκη τους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...