Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις μία ημέρα πριν από την Πρωτοχρονιά, στην οδό Κυριαζή στην Κηφισιά, έξω από την μπου­τίκ «Simple Caractere» έχει προκληθεί ένας ασυνήθιστος συνωστισμός. Από τις 8 το πρωί κόσμος πάει κι έρχεται, ενώ κάποιοι νέοι, εμφανώς από τα Βαλκάνια, μόλις ξύπνησαν και βγαίνουν νωχελικά από τα sleeping bags τους πάνω στο πεζοδρόμιο! «Διανύσαμε τόσα χιλιόμετρα για να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα και ένα ζευγάρι Αdidas Yeezy Boost 350 να γίνει δικό μας», λέει ένας από αυτούς που ταξίδεψαν από τη Βουλγαρία για να το αποκτήσουν.

Καραβάνια Βαλκάνιων αγοραστών συνέρρευσαν στην Κηφισιά με sleeping bags, αντίσκηνα και τα 200άρια ανά χείρας

 

f2.jpg

 

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, όλο το τετράγωνο γύρω από το κατάστημα κατακλύστηκε από νέους υποψήφιους αγοραστές που έσπευσαν να προλάβουν ένα από τα περιορισμένου αριθμού ζευγάρια της Αdidas. «Ηρθα εδώ λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την προκαθορισμένη πώληση επειδή στην πατρίδα μου δεν θα τα βρω», λέει στο «thema people» ο νεαρός από τη Σερβία, που επί δύο ημέρες κοιμόταν έξω από το «Simple Caractere», για να διεκδικήσει ένα από τα 30 ζευγάρια που θα διέθετε προς πώληση το μαγαζί. «Θα μπορούσα να διανύσω χιλιόμετρα περπατώντας, να μείνω στην έρημο χωρίς νερό, να ποδοπατηθώ και να πληρώσω όσο-όσο, αρκεί να τα αγοράσω προκειμένου ο χειμώνας να με βρει φορώντας τα», συμπληρώνει. Ούτε καν η διόλου χαμηλή τιμή πώλησής τους, τα 200 ευρώ, πτόησαν τους δεκάδες θαυμαστές που συγκεντρώθηκαν. «Εστειλα τον οδηγό της οικογένειας να περιμένει όλο το βράδυ και το πρωί πήρα τη θέση του», εκμυστηρεύτηκε νεαρός γόνος οικογένειας επιχειρηματιών. «Στην Αμερική δεν τα πρόλαβα. Με το που ήρθαν εξαντλήθηκαν αμέσως, γι’ αυτό και περίμενα να έρθουν εδώ», συμπληρώνει, καμαρώνοντας για το νέο του απόκτημα.

 

f3.jpg

 

Παρά το στριμωξίδι, πάντως, η διαδικασία στο κατάστημα της Κηφισιάς κύλησε ομαλά και ο κόσμος περίμενε υπομονετικά τη σειρά του. Η μπουτίκ άνοιξε στις 8 ακριβώς, αλλά τα 30 ζευγάρια παραδόθηκαν από τους εκπροσώπους της Αdidas στο «Simple Caractere», το μοναδικό κατάστημα στην Αθήνα που διεκδίκησε και πήρε τη διανομή τους, στις 9 το πρωί. Η Ράνια Λιακωτίτη, ιδιοκτήτρια του καταστήματος, αναφέρει: «Παρακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις της μόδας, ξέραμε ότι δεν πρόκειται απλώς για ένα αθλητικό παπούτσι, αλλά για ένα fashion item που έχει γίνει παγκόσμια τάση, γι’ αυτό και έχει προκαλέσει τέτοια μανία. Διεκδικήσαμε πολύ σκληρά το δικαίωμα της πώλησής του στην Αθήνα και μετά από πολύ κόπο τα καταφέραμε».

 

[>url <>.

 

Ο Mr Καρντάσιαν βάζει τα ελληνικά πόδια σ’ ένα παπούτσι 

Το Αdidas Yeezy Boost 350, που σχεδίασε ο ράπερ και μουσικός παραγωγός Κάνιε Γουέστ, θεωρείται από τους ανθρώπους της μόδας διεθνώς το σνίκερ της χρονιάς. Στο Λονδίνο, στην Dover Μarket Street, οι fan του Κάνιε Γουέστ ήταν τόσο αγριεμένοι, που μες στο σπρωξίδι έριξαν κάτω τις βιτρίνες των καταστημάτων, ενώ σε Νέα Υόρκη, Τόκιο, Μιλάνο και Παρίσι έπεσε ακόμη και ξύλο μεταξύ των επίδοξων αγοραστών, με αποτέλεσμα οι αγορές να πραγματοποιούνται υπό αστυνομική επιτήρηση. Η συνεργασία του Κάνιε Γουέστ με την Adidas ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο, κορυφώθηκε όμως φέτος τις γιορτές, καθώς ήταν η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο παπούτσι κυκλοφόρησε σε χρώμα Oxford Tan, ένα ιδιαίτερο μπεζ, στο χρώμα της άμμου, που ομολογουμένως είναι το πιο επιτυχημένο της σειράς.

 

Link.png Site: Συνέχεια...

 

 

ΥΓ: Άνθρωποι έμειναν απροστάτευτοι χωρίς αντίσκηνα κάτω από το κρύο των βορείων προαστίων, που είναι το κράτος?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...