xpapias Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Έχετε καθόλου επαναλαμβανομενες συμπεριφορές; Που να μην ξεφεύγουν καθόλου από ένα συγκεκριμένο μοτιβο; Και να μη μπορείτε να κάνετε χωρίς αυτές; Εγώ ξυπνάω το πρωί. Φτιάχνω πάντα ένα μεγάλο ποτήρι φραπέ με παγωμένο νερό, βαζω το ραδιόφωνο. Τσιμπαω. Κάνω μπανιο και φευγω για δουλειά. Ώρες ώρες σιδερωνω κανένα ρούχο αν μου χρειάζεται και αφήνω ενα χαρτάκι παντα για "reminder" στα κλειδιά μου, ώστε πριν φύγω να ελέγξω αν έβγαλα το σίδερο από την πριζα. Άλλοι; 1
j0hnn1e Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Εδώ και 10 χρόνια = wake up => wc => wake/power up pc => cook breakfast => eat while browsing και έπειτα μπορεί να συνεχιστεί η μέρα ωραία και καλά. Δεν θα με χαλάσει αν δεν πιώ καφέ, αλλά θα νευριάσω αν δεν φάω το πρωινό μου με την ησυχία μου στο σπίτι μου. Breakfast is SACRED.- 5
zio10 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Εδώ και πάρα πολλά χρόνια όταν ξυπνάω βλέπω τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων....παλιά στην τηλεόραση, εδώ και κάποια χρόνια στο ίντερνετ. 1
Mikeasdf Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ξυπναω, παταω το κουμπι να ανοιξω τον υπολογιστη, παω να πλυθω, τρωω πρωινο και μετα ολα τ'αλλα. Και γυμναστηριο καθημερινα το οποιο θα το λεγα πιο πολυ εθισμο παρα ρουτινα.
Iris_89 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ξυπνάω>τσεκάρω κινητό>στέλνω καλημέρες. Ανοίγω όλα τα παράθυρα, τινάζω μαξιλάρια/πάπλωμα, στρώνω το κρεβάτι. Κάνω μπάνιο, βάφομαι, τρώω ενώ χαζολογώ στο 9gag, πλένω δόντια, ντύνομαι κ πάω πλέον για δουλειά. 2
crom251 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Γιατι νομιζω πως σε λίγο θα μιλαμε αποκλειστικα για χεσιμο? 21
xpapias Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Η αλήθεια είναι ότι απέφυγα επιμελώς να το βάλω μετά τον παγωμένο φραπέ!
xpapias Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 8.30 είμαι δουλειά. Πιυ σημαίνει οτι ξυπνάω 7 παρα 10.
gavros10 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ξυπνάω>τσεκάρω κινητό>στέλνω καλημέρες. Ανοίγω όλα τα παράθυρα, τινάζω μαξιλάρια/πάπλωμα, στρώνω το κρεβάτι. Κάνω μπάνιο, βάφομαι, τρώω ενώ χαζολογώ στο 9gag, πλένω δόντια, ντύνομαι κ πάω πλέον για δουλειά. Απορω με ολα αυτα. Δεν εχεις φτασει κουρασμενη στην δουλεια; Ποσες καλημερες στελνεις πρωι πρωι; Το μπανιο σε τοση λιγο χρονο δεν το ευχαριστιεσαι, κανε απο το προηγουμενο βραδυ. Στο 9gag πως κανεις τοσο γρηγορα. Αν μπεις δεν υπαρχει γυρισμος. Δεν προσθετω τις γυναικιες ετοιμασιες γιατι χανουμε δυο ηλιοστασια ετσι. Ενσταση κυριε δικαστα. Η κατηγορουμενη ψευδεται! 5
Iris_89 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Απορω με ολα αυτα. Δεν εχεις φτασει κουρασμενη στην δουλεια; Ποσες καλημερες στελνεις πρωι πρωι; Το μπανιο σε τοση λιγο χρονο δεν το ευχαριστιεσαι, κανε απο το προηγουμενο βραδυ. Στο 9gag πως κανεις τοσο γρηγορα. Αν μπεις δεν υπαρχει γυρισμος. Ενσταση κυριε δικαστα. Ο κατηγορουμενος ψευδεται! Ένσταση! Η δουλειά είναι πολύ κοντά στο σπίτι οπότε είμαι οκ. Μπάνιο κάνω γρήγορα, το βάψιμο κρατάει με το ρολόι 5', τα μαλλιά τα κάνω από το βράδυ Στέλνω 2-3 καλημέρες και τρώω με το πάσο μου. Επίσης τσεκάρω την γραβάτα του άντρα πριν φύγει Κάτι άλλο κύριε δικαστά?
dimitrisOP Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ανεργος τωρα ποια, ξυπναω 3-4 το μεσημερι , πλενομαι , τρωω , programming , online gaming με την παρεα και στο τζακιρ κεφι εξοδος για καφε-ποτο , και φυσικα το καθιερωμενο τρεξιμο στις 5 το πρωι 1
Sarandis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ανοίγει pc απο το κινητό γιατί δεν κουνάει κύτταρο. Επίσης ενισχυτή απο το κοντρόλ και μπαίνει ράδιο. Μηχανικά φραπέ και μετά κατούρημα. Check email και μπλα μπλα. Στο ενδιάμεσο της μέρας ψάχνω τα κλειδιά μου. Κάθε μέρα. 4
Mikeasdf Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 το καθιερωμενο τρεξιμο στις 5 το πρωι πριν κοιμηθεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα