thant Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ανεργος τωρα ποια, ξυπναω 3-4 το μεσημερι , πλενομαι , τρωω Τρως πρωινό ή μεσημεριανό?
Mikeasdf Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 yeap Το κανει και ενας γνωστος μου αυτο.Nομιζα οτι ηταν ο μοναδικος... ψυχακιας Τρως πρωινό ή μεσημεριανό? Πρωινο= ο,τι ωρα ξυπνας 3
nickarmy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Εδώ και 10 χρόνια = wake up => wc => wake/power up pc => cook breakfast => eat while browsing και έπειτα μπορεί να συνεχιστεί η μέρα ωραία και καλά. Δεν θα με χαλάσει αν δεν πιώ καφέ, αλλά θα νευριάσω αν δεν φάω το πρωινό μου με την ησυχία μου στο σπίτι μου. Breakfast is SACRED.- θα συμφωνήσω μόνο που απλός το pc δεν κλείνει ποτε / ούτε αναμονη , μόνο άνοιγμα οθόνης
stelios18120 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ξυπναω.πλυσιμο δοντια και προσωπο, ντυσιμο και ανοιγμα ταμπλετ η laptop αναλογως την μερα.(laptop αν εχω ρεπο) Και μετα δουλεια. Σχεδον ποτε καφε η κατι αλλο.ενα ποτηρι μεγαλο νερο και ειμαι οκ.
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Με το που θα ξυπνήσω με ημικλειστα ματια θα σηκωθω, θα φαω κανα μπισκοτο στο όρθιο και καπακι ντουζ. Μπορει να μη φαω, αλλα δεν παιζει να ξεκινήσω για δουλειά χωρις ντουζ. Επισης παντα θα πιω καφε πριν τη δουλεια σε καφετερια, θα χαζεψω στο νετ και μετα θα παω στη δουλειά. Καθε. Μερα. Ειτε παω για δουλειά στις 10 ειτε στις 7 ξερωγω.
gavros10 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ένσταση! Η δουλειά είναι πολύ κοντά στο σπίτι οπότε είμαι οκ. Μπάνιο κάνω γρήγορα, το βάψιμο κρατάει με το ρολόι 5', τα μαλλιά τα κάνω από το βράδυ Στέλνω 2-3 καλημέρες και τρώω με το πάσο μου. Επίσης τσεκάρω την γραβάτα του άντρα πριν φύγει Κάτι άλλο κύριε δικαστά? Το λουρι ειναι ενταξει; Σφιχτο; Δεν εχει υποψιαστει κατι.... Πως κανετε μπανιο πρωινιατικα; Ακομα και το καλοριφερ να ανοιξετε ή οτι αλλο, κανει κρυο για να ξεγυμνωθεις στο ντουζ. Ειμαστε αδυναμα, κρυα πλασματα τετοια ωρα. Τους τελευταιους μηνες που εχω μονο την σχολη, η "πρωινη" ιεροτελεστια παει καπως ετσι: Ξυπναω 12.00-13.00, σηκωνομαι απο το κρεβατι γυρω στις 14.00, πλενομαι, ανοιγω το σπιτι,*, το pc, φτιαχνω καφε, τσαι ή τρωω καποιο σνακ. Στο pc με καποια συγκεκριμενη σειρα τσεκαρω τι γινεται στον κοσμο. *Ανα δυο τρεις μερες, μαγειρευω εκεινη την ωρα και μετα συνεχιζω τα υπολοιπα. Οταν απαιτηθει να παραβω τον κανονα κατι σημαντικο εχει γινει. Κανω συγκεκριμενες κινησεις σε καθε ενα απο τα παραπανω. Μ'αρεσει και το κανω επιτηδες.
Iris_89 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Το λουρι ειναι ενταξει; Σφιχτο; Δεν εχει υποψιαστει κατι.... Πως κανετε μπανιο πρωινιατικα; Ακομα και το καλοριφερ να ανοιξετε ή οτι αλλο, κανει κρυο για να ξεγυμνωθεις στο ντουζ. Ειμαστε αδυναμα, κρυα πλασματα τετοια ωρα. Δε θα σχολιάσω το λουρί Όταν σηκωνόμαστε, το σπίτι είναι ζεστό, και ειδικά το μπάνιο. Plus underfloor heating xD 1
Unabomber Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Η δικη μου τα τελευταια χρονια παει καπως ετσι.... wake up (around 4:30am)- 2 ποτηρια νερο - out for running - μετα μπανιο,ντυσιμο,- breakfast στο χερι- make my way to the hq.
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Το λουρι ειναι ενταξει; Σφιχτο; Δεν εχει υποψιαστει κατι.... Πως κανετε μπανιο πρωινιατικα; Ακομα και το καλοριφερ να ανοιξετε ή οτι αλλο, κανει κρυο για να ξεγυμνωθεις στο ντουζ. Ειμαστε αδυναμα, κρυα πλασματα τετοια ωρα. Τους τελευταιους μηνες που εχω μονο την σχολη, η "πρωινη" ιεροτελεστια παει καπως ετσι: Ξυπναω 12.00-13.00, σηκωνομαι απο το κρεβατι γυρω στις 14.00, πλενομαι, ανοιγω το σπιτι,*, το pc, φτιαχνω καφε, τσαι ή τρωω καποιο σνακ. Στο pc με καποια συγκεκριμενη σειρα τσεκαρω τι γινεται στον κοσμο. *Ανα δυο τρεις μερες, μαγειρευω εκεινη την ωρα και μετα συνεχιζω τα υπολοιπα. Οταν απαιτηθει να παραβω τον κανονα κατι σημαντικο εχει γινει. Κανω συγκεκριμενες κινησεις σε καθε ενα απο τα παραπανω. Μ'αρεσει και το κανω επιτηδες. Κανει κρυο αλλα μονο που μπαινεις στο ζεστο νερο του ντουζ ειναι απολαυση. 1
Glikos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Εγω αν δουλεύω πρωινός θα σηκωθώ στις 5. Πρωινό γερό, wc ,μπάνιο, πλύσιμο δοντιών, πακετάρισμα φαγητού για την δουλειά,ετοιμάζομαι και off I go. Αν είμαι απογευματινός πάνω κάτω τα ίδια απλά ξυπνάω πιο αργά. Και το πρωί θα παω κανα gym ή για κανα καφέ.
*nenya* Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Απλά πραματα. Τουαλετα, δοντάκια, ντύσιμο, βάψιμο, τσεκ ότι η τσάντα μου έχει όλα τα απαραίτητα μέσα, αρπάζω σακούλα με ταπερακι και μετά σε 2' στο γραφείο. [Καφέ φτιάχνω στη δουλειά και πρωινό δεν τρώω. Η ιεροτελεστία μέχρι να φύγω απ'το σπίτι κρατάει max 30'. Μπάνιο θα έχω κάνει απ'το βράδυ ώστε να μην χάνω χρόνο.] 1
stelios18120 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Η μοναδικη γυναικα που ειναι ετοιμη σε max 30` Ντυσιμο+βαψιμο= 30 λεπτα = απιστευτο. Ελα πες την αληθεια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα