Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Μου έχει στείλει η θεία μου δώρο από Ν. Υόρκη το Microsoft Surface pro 4 μέσω USPS.  Το δέμα έχει φύγει από τις 29 Δεκέμβρη και μέχρι σήμερα που πήγα στα ΕΛΤΑ της γειτονιάς μου, δεν είχαν κάτι για μένα. Δυστυχώς ή δε τις δώσανε tracking number ή δε το κράτησε και τώρα δε μπορώ να ξέρω πού μπορεί να βρίσκεται.

Το τάμπλετ είχε βγει από το κουτί του και γράφει "gift" 

Έχει καθυστερήσει πολύ; Δε γνωρίζω τίποτα από αυτά και με αγχώνει.....

Σας ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Γιορτές, από Αμερική, απλό ταχυδρομείο. 2 βδομάδες είναι φυσιολογικό χρονικό διάστημα.

απλά γράφουνε στο site τους το πολύ 10 ημέρες (6-10 max ) για την ακρίβεια...

και ανησυχώ για το τι γίνεται.. θα μου το φέρουν σπίτι;;

θα ρθει στο ταχυδρομείο; τι εμπιστεύτηκα τη θεία; δεν πήρε tracking number και τώρα δε ξέρω που πάνε τα τέσσερα...

Δημοσ.

απλά γράφουνε στο site τους το πολύ 10 ημέρες (6-10 max ) για την ακρίβεια...

και ανησυχώ για το τι γίνεται.. θα μου το φέρουν σπίτι;;

θα ρθει στο ταχυδρομείο; τι εμπιστεύτηκα τη θεία; δεν πήρε tracking number και τώρα δε ξέρω που πάνε τα τέσσερα...

29 Δεκέμβρη με σήμερα είναι 13 εργάσιμες, δεν είναι και τόσο πολύ πάνω από το όριο.

Είτε θα στο φέρει σπίτι, είτε θα σου αφήσει ειδοποιητήριο να πας να το πάρεις απ'το ταχυδρομείο.

Πιθατότερο το δεύτερο.

Δημοσ.

29 Δεκέμβρη με σήμερα είναι 13 εργάσιμες, δεν είναι και τόσο πολύ πάνω από το όριο.

Είτε θα στο φέρει σπίτι, είτε θα σου αφήσει ειδοποιητήριο να πας να το πάρεις απ'το ταχυδρομείο.

Πιθατότερο το δεύτερο.

η απ το τελωνείο  :devil:

Δημοσ.

^Αυτό. Ας μην αποκλείουμε το τελωνείο...μακάρι όχι δηλαδή γιατί θα είναι αρκετά λεφτά!

γιατί από το τελωνείο; 

δεν βρίσκεται καν στο κουτί του ενα ταμπλετ σκέτο είναι και μάλιστα είναι και δώρο.. έχει αγοραστεί και σου το κάνουν δωρο...

Δημοσ.

γιατί από το τελωνείο; 

δεν βρίσκεται καν στο κουτί του ενα ταμπλετ σκέτο είναι και μάλιστα είναι και δώρο.. έχει αγοραστεί και σου το κάνουν δωρο...

Τυχαία επιλογή κάνουν, αν πέσει στον έλεγχο λογικά θα πληρώσεις.

(Το κόλπο με το δώρο το ξέρουν σίγουρα, άσχετα αν στη δικιά σου περίπτωση είναι όντως δώρο! :) )

Δημοσ.

Τυχαία επιλογή κάνουν, αν πέσει στον έλεγχο λογικά θα πληρώσεις.

(Το κόλπο με το δώρο το ξέρουν σίγουρα, άσχετα αν στη δικιά σου περίπτωση είναι όντως δώρο! :) )

καταλαβαίνω αυτό που λες..

απλά δεν έρχεται από κατάστημα..

το στέλνει ιδιώτης.. δε μπορούν να πουν ότι στην προκειμένη περίπτωση είναι "κόλπο"

Δημοσ.

Κι εγώ παλιά δεχόμουν δέματα από Αμερική και τα Χριστούγεννα έκαναν παραπάνω καιρό να φτάσουν έως και 3 βδομάδες.

Δημοσ.

καταλαβαίνω αυτό που λες..

απλά δεν έρχεται από κατάστημα..

το στέλνει ιδιώτης.. δε μπορούν να πουν ότι στην προκειμένη περίπτωση είναι "κόλπο"

Μια χαρά μπορούν να πουν.

Δημοσ.

Μια χαρά μπορούν να πουν.

και πως θα δικαιολογήσουν αφού είναι δώρο; δε στο δίνει έμπορος... δεν υπάρχουν παραστατικά.. ιδιώτης σε ιδιώτη..

συγγενής σε συγγενή

Δημοσ.

και πως θα δικαιολογήσουν αφού είναι δώρο; δε στο δίνει έμπορος... δεν υπάρχουν παραστατικά.. ιδιώτης σε ιδιώτη..

συγγενής σε συγγενή

Νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να φορολογηθεί με την τιμή που πωλείται εδώ αν δεν υπάρχουν παραστατικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...