nikos1108 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα! Μου έχει στείλει η θεία μου δώρο από Ν. Υόρκη το Microsoft Surface pro 4 μέσω USPS. Το δέμα έχει φύγει από τις 29 Δεκέμβρη και μέχρι σήμερα που πήγα στα ΕΛΤΑ της γειτονιάς μου, δεν είχαν κάτι για μένα. Δυστυχώς ή δε τις δώσανε tracking number ή δε το κράτησε και τώρα δε μπορώ να ξέρω πού μπορεί να βρίσκεται. Το τάμπλετ είχε βγει από το κουτί του και γράφει "gift" Έχει καθυστερήσει πολύ; Δε γνωρίζω τίποτα από αυτά και με αγχώνει..... Σας ευχαριστώ πολύ!
saxos55 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Γιορτές, από Αμερική, απλό ταχυδρομείο. 2 βδομάδες είναι φυσιολογικό χρονικό διάστημα.
nikos1108 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Γιορτές, από Αμερική, απλό ταχυδρομείο. 2 βδομάδες είναι φυσιολογικό χρονικό διάστημα. απλά γράφουνε στο site τους το πολύ 10 ημέρες (6-10 max ) για την ακρίβεια... και ανησυχώ για το τι γίνεται.. θα μου το φέρουν σπίτι;; θα ρθει στο ταχυδρομείο; τι εμπιστεύτηκα τη θεία; δεν πήρε tracking number και τώρα δε ξέρω που πάνε τα τέσσερα...
saxos55 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 απλά γράφουνε στο site τους το πολύ 10 ημέρες (6-10 max ) για την ακρίβεια... και ανησυχώ για το τι γίνεται.. θα μου το φέρουν σπίτι;; θα ρθει στο ταχυδρομείο; τι εμπιστεύτηκα τη θεία; δεν πήρε tracking number και τώρα δε ξέρω που πάνε τα τέσσερα... 29 Δεκέμβρη με σήμερα είναι 13 εργάσιμες, δεν είναι και τόσο πολύ πάνω από το όριο. Είτε θα στο φέρει σπίτι, είτε θα σου αφήσει ειδοποιητήριο να πας να το πάρεις απ'το ταχυδρομείο. Πιθατότερο το δεύτερο.
nickarmy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 μην ανησυχείς ακόμα (εμένα ενώ είχε ερθει έκανε καμια εβδομαδα απο ελτα ..)
andreapaog328 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 29 Δεκέμβρη με σήμερα είναι 13 εργάσιμες, δεν είναι και τόσο πολύ πάνω από το όριο. Είτε θα στο φέρει σπίτι, είτε θα σου αφήσει ειδοποιητήριο να πας να το πάρεις απ'το ταχυδρομείο. Πιθατότερο το δεύτερο. η απ το τελωνείο
zio10 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 ^Αυτό. Ας μην αποκλείουμε το τελωνείο...μακάρι όχι δηλαδή γιατί θα είναι αρκετά λεφτά!
nikos1108 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 ^Αυτό. Ας μην αποκλείουμε το τελωνείο...μακάρι όχι δηλαδή γιατί θα είναι αρκετά λεφτά! γιατί από το τελωνείο; δεν βρίσκεται καν στο κουτί του ενα ταμπλετ σκέτο είναι και μάλιστα είναι και δώρο.. έχει αγοραστεί και σου το κάνουν δωρο...
zio10 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 γιατί από το τελωνείο; δεν βρίσκεται καν στο κουτί του ενα ταμπλετ σκέτο είναι και μάλιστα είναι και δώρο.. έχει αγοραστεί και σου το κάνουν δωρο... Τυχαία επιλογή κάνουν, αν πέσει στον έλεγχο λογικά θα πληρώσεις. (Το κόλπο με το δώρο το ξέρουν σίγουρα, άσχετα αν στη δικιά σου περίπτωση είναι όντως δώρο! )
nikos1108 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Τυχαία επιλογή κάνουν, αν πέσει στον έλεγχο λογικά θα πληρώσεις. (Το κόλπο με το δώρο το ξέρουν σίγουρα, άσχετα αν στη δικιά σου περίπτωση είναι όντως δώρο! ) καταλαβαίνω αυτό που λες.. απλά δεν έρχεται από κατάστημα.. το στέλνει ιδιώτης.. δε μπορούν να πουν ότι στην προκειμένη περίπτωση είναι "κόλπο"
Laurelien Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Κι εγώ παλιά δεχόμουν δέματα από Αμερική και τα Χριστούγεννα έκαναν παραπάνω καιρό να φτάσουν έως και 3 βδομάδες.
theoritikos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Εγώ τι να πω που περιμένω κάποια πραγματάκια από Νοέμβριο και δεν μου ήρθαν ακόμα?
Silverage Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 καταλαβαίνω αυτό που λες.. απλά δεν έρχεται από κατάστημα.. το στέλνει ιδιώτης.. δε μπορούν να πουν ότι στην προκειμένη περίπτωση είναι "κόλπο" Μια χαρά μπορούν να πουν.
nikos1108 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μια χαρά μπορούν να πουν. και πως θα δικαιολογήσουν αφού είναι δώρο; δε στο δίνει έμπορος... δεν υπάρχουν παραστατικά.. ιδιώτης σε ιδιώτη.. συγγενής σε συγγενή
zio10 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 και πως θα δικαιολογήσουν αφού είναι δώρο; δε στο δίνει έμπορος... δεν υπάρχουν παραστατικά.. ιδιώτης σε ιδιώτη.. συγγενής σε συγγενή Νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να φορολογηθεί με την τιμή που πωλείται εδώ αν δεν υπάρχουν παραστατικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα