Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι λεει ο τιτλος παιδια.......ουτε ευρω παραπανω........τι καλυτερο μπορω να παρω σάυτα τα χρηματα?

Ευχαριστω

Δημοσ.
Δημοσ.

Ευχαριστω παρα παρα πολυ!Μαλλον θα προτιμησω απο Ελλαδα γιατι το θελω αμεσα

• Like 1
Δημοσ.

προσθεσε κ το redmi 3 18αδα πλεον 

Διαβασα οτι εχεις το redmi note 3,σωστα?......πριν ενα μηνα πηρα το redmi note 2.δεν το συζηταω,κορυφη για τα λεφτα του......το note 3,τι λεει?το ξεκλειδωσες?(προς saruman123 το μηνυμα)

Δημοσ.

17αδα παρακαλω :-D

Διαβασα οτι εχεις το redmi note 3,σωστα?......πριν ενα μηνα πηρα το redmi note 2.δεν το συζηταω,κορυφη για τα λεφτα του......το note 3,τι λεει?το ξεκλειδωσες?(προς saruman123 το μηνυμα)

Δημοσ.

προσθεσε κ το νέο redmi 3 18αδα πλεον :-D

Δεν ξερω να το βαλω??

Διαβασα οτι δεν λεει και τοσο.....

Οχι το εχω με την stable που ειναι καλυτερη και δεν εχει προβληματα οπως η ελληνικη.

Καταρχειν δεν ρουταρετε εχει καποια προβληματα σε wifi σε μηνυματα και δεν ξερω και γω τη αλλο....

Και δεν περνει τις επισημες ενημερωσεις μεσω ΟΤΑ.

Ελα προπαραγγελια με 207€ τσαμπα πραμα: http://m.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-650-Hexa-Core-MIUI-V7-16-0MP-TOUCH-ID---Silvery-White-362395.html

Δημοσ.

Δεν ξερω να το βαλω??

Διαβασα οτι δεν λεει και τοσο.....

Οχι το εχω με την stable που ειναι καλυτερη και δεν εχει προβληματα οπως η ελληνικη.

Καταρχειν δεν ρουταρετε εχει καποια προβληματα σε wifi σε μηνυματα και δεν ξερω και γω τη αλλο....

Και δεν περνει τις επισημες ενημερωσεις μεσω ΟΤΑ.

Ελα προπαραγγελια με 207€ τσαμπα πραμα: http://m.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-650-Hexa-Core-MIUI-V7-16-0MP-TOUCH-ID---Silvery-White-362395.html

Ασε ασε μας κανει πλακα η xiaomi,πανω που αποφασιζουμε,βγαζει αλλο κινητο......δεν ξερω τι να κανω!

Οσο για το root,στην αλλη μερια(ξερεις που),νομιζω οτι το ξεκλειδωσανε.....αυτα τα προβληματα που αναφερεις ειναι με το περσαμα της ελληνικης?Αυτο εννοουσες?

Δημοσ.

Οσο για το root,στην αλλη μερια(ξερεις που),νομιζω οτι το ξεκλειδωσανε.....αυτα τα προβληματα που αναφερεις ειναι με το περσαμα της ελληνικης?Αυτο εννοουσες?

Ναι αυτο εννοω αλλα βλεπω και με την κανονικη που εχει ελληνικα.

Σημερα ενας μου ζητησε αν μπορει να βαλει αυτη που εχω εγω γιατι εχει την ελληνικη και εχει καπου προβλημα(δεν θυμαμε).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...