zio10 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Ωραία! Καλή αρχή! Είναι σημαντικό γενικά, εκτός από τα να είμαστε σωστοί στη δουλειά, να φεύγουμε και με καλό τρόπο. Δεν ξέρεις τι γίνεται, μπορεί να σου χρειαστεί για σένα ή για κάποιον γνωστό. Αυτό που είπες ότι αν είχες λεφτά θα έκανες κάτι δικό σου το σκέφτεσαι; Τι δικό σου μπορείς να κάνεις;
Liverpool89 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Ναι αφησα την πορτα ανοιχτη, αλλα δεν μου αντιπροτεινε κατι. Πχ ελα ετσι και μετα σου κολλαω τα ενσημα που θες, αν δω οτι κανεις σωστα την δουλεια. Εγω του προτεινα αυτο με τα ένσημα, εκατσε ειδε οτι δεν το συμφέρει. Εγω να πω την αληθεια, αν ημουν πονηρος θα ενεργουσα αλλιως, αλλα εμεθα να σεβομαι την ξενη δουλεια, τα λεφτα που μου δινουν, οσα κι αν ειναι αυτα, αρκει να ξερω οτι δεν με εκμεταλλευονται οσο δεν παει. Μπορουσα να παω εξι μηνες εκει, συνεχεια θα μουν με τον δευτερο μηχανικο οσο να μαθω, θα μου εδινε 600€ και δεν θα εκανα τιποτα, θα του ελεγα, δεν μπορω να παρω ακομα βαρδια, με αποτελεσμα να με διωξει, να παρω ταμειο. Ομως εμαθα να μαι σωστος εγω απεναντη στον αλλον, οτι κι αν σκεφτεται αυτος. Τωρα αν ειχα λεφτα ή βοηθεια, θα εκλεινε ο πατερας μπυ το συνεργείο που χει στο χωριο, θα το ανοιγαμε στην κωμοπολη. Εκει ο πατερας μου εχει μεγαλυτερο κυκλο, επειδη δουλευε σε αλλο συνεργείο. Αλλα τωρα, με κραταει πισω το οτι δεν εχουμε κεφαλαιο. Ενω υπαρχει η γνωση, εμπειρια, πτυχιο για επεκταση των δυνατοτητων του συνεργείου 2
zio10 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Εντάξει, έχεις χρόνια μπροστά σου. Μπορεί να το κάνεις αργότερα! 1
rookie21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Liverpool89, φιλε μου καλησπερα δεν θα απαντησω στο ερωτημα σου αντιθετα θελω να σε ρωτησω κατι, πριν 2 μηνες τελειωσα και εγω το τει μηχανολογιας, και ειμαι πελαγομενος, δεν ξερω απο που να πιαστω, και θελω παρα πολυ να αχοληθω με τον κλαδο θα ειχες προβλημα να σου εκανα μερικες ερωτησεις σε μηνυμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα