Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα προσπαθω να καταληξω σε ενα κινητο με οσο καλυτερη καμερα γινετε για βιντεο και φωτογραφιες με δυνατο φλας ιδανικο και για νυχτερινες ληψεις.  Τα χρηματα που διαθετω ειναι μεχρι 150 το πολυ! Παρακαλω βοηθειστε με στο να διαλεξω κατι με αυτα που ζητησα και επισης μια σχετικα ποιοτικη κατασκευη . μπροστινες καμερες οπως και αλλες πολυτελειες δεν με ενδιαφερουν.   Ευχαριστω οσους ασχοληθουν.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ. μου προταθηκε και ενα lumia 640xl πιστευετε αξιζει τα 170 ευρω του? η να παραμεινω στο μοτο που προτεινατε?  η το λουμια 640 στα 120 ευρω περιπου

Δημοσ.

Οτι με τα 150€ που διαθετης ειναι καλο,αυτο ειπα.

Αλλα δεν ξερω αν ειναι καλη η καμερα του οπως το Moto.

Δημοσ.

αρα δηλαδη εσυ σαν ανθρωπος που εισαι πιστευεις οτι θα μου φτουρισει σαν κατασκευη και θα το χαρω σαν φωτογραφια και συστημα? συγνωμη για το πριξημο απλα να ξερω απο που να ζητησω τα λευτα μου πισω. :-D  :-D  προφανως αστειευομαι περιμενω απαντηση 

Δημοσ.

Αν κανεις μια αναζητηση εδω περα σε αυτα τα λεφτα που θες να διαθεσεις θα καταλαβης γιατι το λεω.

Εκτος και αν σου πει καποιος κατι αλλο....

Δημοσ.

α δεν το ηξερα οτι μπορω να βαλω χρηματα στην αναζητιση θα το κοιταξω απλα δεν γνωριζω απο smartphones και τετια. θα ειναι η πρωτη μου αγορα . απλα λογο του οτι ειναι πιο βολικο να κουβαλας το κινητο σου μαζι απο το να εχεις και καποια φωτογραφικη αλλωστε δεν θελω καποιο επαγγελματικο εργαλειο. Το τελευταιο κινητο που ειχα το οποιο μαλιστα το βρηκα πεταμενο με σπασμενη οθονη το Sony Satio 12mp. Μου αρεσε αρκετα για φωτογραφιες και μολις τις εβαζες στο υπολογιστη εβλεπες την αξια τους.  Ας πουμε το Moto G 3rd θα εχει πιο ποιοτηκη καμερα σωστα? μιας και αυτο το μοντελο που λεω ειναι παλιο

Δημοσ.

Εννοητε!!

Το αρνητικο για μενα ειναι η μπαταρια που ειναι μικρη και η χωριτηκοτητα του(8GB).

Δηλαδη καθαρα στα 5GB

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...