S0f0s Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 καλησπέρα μήπως ξέρει κάποιος, γιατί εμφανίζεται έτσι το youtube? (συννημένο) αυτό συμβαίνει στο laptop. στον σταθερό μου εμφανίζεται κανονικά. μήπως πείραξα κάτι και δε το κατάλαβα; το κάνει είτε είμαι logged in είτε όχι. Ευχαριστώ
papp0us Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Το ρολόι του υπολογιστή σου δείχνει σωστή ώρα και ημερομηνία; 1
S0f0s Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 με τον ΙΕ είναι ΟΚ. με τον chrome εχει θέμα.
DeadElectron Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Το "θεματάκι" αυτό εμφανίστηκε και σε άλλους, ωστόσο με ένα απλό restart του browser επανήλθε το css. 1
S0f0s Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 θα το κάνω αύριο uninstall/reinstall και θα ποστάρω τα αποτελέσματα. το ανέφερα και στην google
XPHSTOS_ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δοκίμασε Ctrl + F5 Αν δεν πιάσειΔοκίμασε Ctrl + Shift + Del και κάνε πλήρη καθαρισμόΑν δεν πιάσειΒλέπω ότι χρησιμοποιείς κάποιο πρόσθετο (extension) για το youtube, δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις και ξαναμπες στο youtube. (Αν δεν έχεις κάποιο πρόσθετο, άκυρο το βήμα αυτό)Αν δεν πιάσειΔοκίμασε Ctrl + Shift + N (Ανοίγει νέα καρτέλα ανώνυμης περιήγησης)Αν δεν πιάσει...Τέλος μπορείς να κρατήσεις ένα backup από αγαπημένα κλπ και να googlάρεις για το πως μπορείς να κάνεις ένα refresh στον browser.Όπως όταν τον πρωτοέκανες εγκατάσταση...
S0f0s Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 με την ανώνυμη σύνδεση μου το δείχνει κανονικά. Οταν είμαι με το προφίλ μου, όχι. έκανα καθαρισμό αλλα δεν άλλαξε κάτι.
GeorgeGK Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Φταίει μαλλον το adblock. Δες εδώ που το παιδί έχει το ιδιο θέμα με σενα http://www.insomnia.gr/topic/596671-youtube-%CE%B5%CF%87%CF%89-%CE%B8%CE%B5%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-chrome/
S0f0s Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν. Χωρίς να κάνω κάτι περισσότερο, από όσα ανέφερα παραπάνω (ΔΕΝ έκανα unistall/re-install), επανήλθε to css στο youtube. . Το τελευταίο που θυμάμαι να έκανα πριν φτιάξει, ήταν ότι surfara και έψαξα στο google 'youtube no css'. Παίζει να είναι καραάσχετο, ωστόσο είναι το τελέυταίο που θυμάμαι να έκανα. Καλή τύχη! P.S. Adblock = respect.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα