Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τί γνώμη έχετε επί του θέματος; Σας ενοχλεί; Βλέπω σε διάφορα ξένα site καμιά φορά να υπάρχουν αντιπαραθέσεις για το αν είναι "σωστό" η γυναίκα να θηλάζει δημόσια.

Δημοσ.

Γιατί να μην είναι σωστό? Μια γυναίκα τρέφει το παιδί της. Με την διαφορά μόνο να καλύπτει διακριτικά όλο το σημείο. Τώρα το πως το βλέπει ο καθένας... Θα γραφτούν πολλά.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι και είδα ότι το άλλο θέμα επικεντρώνονταν σ'ένα event θηλασμού, εγώ αναφέρομαι γενικότερα.

Επίσης, γιατί τα κλειδώνουν αυτά τα θέματα; Για θηλασμό μιλάμε όχι για meeting σατανιστών.

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον θα το ξεφτίλισαν το θέμα και κλειδώθηκε.

On topic, τον δημόσιο θηλασμό τον θεωρώ απλή καγκουριά. Από τη στιγμή που το στήθος θεωρείται "ταμπού" και "private part" στην κοινωνία μας για μένα είσαι κάγκουρας άμα πετάς το βύζο έξω σε δημόσιο χώρο, για τον οποιοδήποτε λόγο.

Τα επιχειρήματα του στυλ "είναι ανάγκη του μωρού" και "απολύτως φυσιολογικό" απαντιούνται πανεύκολα με το ότι και το κατούρημα είναι ανάγκη και φυσιολογικό, αλλά δε τη στύβουμε όπου βρούμε. Γιατί; Διότι κι η τσουτσού θεωρείται ταμπού / private part.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω θεωρώ οτι πρέπει να γίνεται μόνο αν ειναι αναγκαίο εκείνη την στιγμή και να μην ειναι σε πλήρη έκθεση το στήθος. Εγω δεν εχω πρόβλημα δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα απλά για λόγους ευπρέπειας

Δημοσ.

Απ την αλλη ομως, το στηθος απο μονο του ειναι δημιουργημενο για το θηλασμο, απλα εμεις του εχουμε δωσει μια ερωτικη υποσταση και το θεωρουμε ταμπου. Γιατι δηλαδη μια γυναικα που θηλαζει να υφισταται shaming ενω μια αλλη που ειναι ντυμενη πολυ προκλητικα οχι?( ειναι δικαιωμα και των 2 να κανουν οτι θελουν προφανως, απλα παραθετω 2 καταστασεις και την ανιση αντιμετωπιση τους απο την κοινωνια.)

Σε καθε περιπτωση, δεν γνωριζουμε τους λογους που θηλαζει τη δεδομενη στιγμη η γυγαικα, αλλα ειναι μια απολυτα φυσιολογικη πραξη που δεν θα πρεπε καν να συζητιεται για το αν πρεπει να γινεται η οχι....

• Like 3
Δημοσ.

Μάλλον θα το ξεφτίλισαν το θέμα και κλειδώθηκε.

On topic, τον δημόσιο θηλασμό τον θεωρώ απλή καγκουριά. Από τη στιγμή που το στήθος θεωρείται "ταμπού" και "private part" στην κοινωνία μας για μένα είσαι κάγκουρας άμα πετάς το βύζο έξω σε δημόσιο χώρο, για τον οποιοδήποτε λόγο.

Τα επιχειρήματα του στυλ "είναι ανάγκη του μωρού" και "απολύτως φυσιολογικό" απαντιούνται πανεύκολα με το ότι και το κατούρημα είναι ανάγκη και φυσιολογικό, αλλά δε τη στύβουμε όπου βρούμε. Γιατί; Διότι κι η τσουτσού θεωρείται ταμπού / private part.

Για μένα το γυναικείο στήθος δεν θα έπρεπε να θεωρείται ταμπού. Είναι καθαρά για λόγους γαλούχησης κι όχι σεξουαλικούς. Θα μου πεις αυτό δεν αλλάζει το πως το βλέπει η κοινωνία μας. Απλά αναρωτιέμαι αν η συνεχής έκθεση του γυναικείου στήθους θα το άλλαζε αυτό.

Επίσης, με την τσουτσού κατουράς δεν ταϊζεις βρέφη!

• Like 1
Δημοσ.

Για κάποιον λόγο μου ήρθε στο μυαλό το μουρόχαβλο πιτσιρίκι του House Tully...

Στο θέμα μας τώρα, προτού να κλειδωθεί κι αυτό, προσωπικά είμαι υπέρ. Το να φάει το μωρό δεν είναι το ίδιο με το να αδειάσει κανείς την ουροδόχο κύστη του και άμα είστε έξω βόλτα και δεν βρίσκεται απόμερο, ήσυχο σημείο ή σε κάνα εστιατόριο και μόλις ήρθε το φαγητό τι γίνεται; Ιδίως που όσο πιο μικρά τόσο πιο τακτικά πρέπει να τρώνε τα μωρά.

Απο την άλλη, ξέρω και δυο ηλίθιες που νομίζω (σχεδόν σε βαθμό βεβαιότητος) οτι το κάνουν πρωτίστως για να επιδείξουν τι απελευθερωμένες που είναι απο πουριτανικά ταμπού και κατά συνέπεια να νοιώσουν σπουδαίες, παρά απο σεβασμό στις αναγκες του παιδιού τους.

Προσθήκη: Στην μαύρη Αφρική το γυναικείο στήθος δεν θεωρείται ερωτογενής ζώνη και ανεμίζει ελεύθερο στον αέρα, τα καπούλια είναι το θέλγητρο.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...