7nisiotis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, περιμένω από μέσα Νοεμβρίου να παραλάβω μια αντικαταβολή της τάξεως των 25 ευρώ από ένα δέμα που είχα στείλει. Από ότι με είχε ενημερώσει το παιδί, είχε πληρώσει την αντικαταβολή και όλα καλα, βέβαια σιγή ισχύος από το ταχυδρομείο. Εχω απόδειξη ότι έστειλα το δέμα και το ποσό της αντικαταβολής που πρέπει να λάβω αναγράφεται πάνω, αλλά δεν έχει έρθει καμία απόδειξη παραλαβής αντικαταβολής ή κάποια ειδοποίηση τέλος πάντων. Τόσο τριτοκοσμικά είναι τα πράγματα στα ταχυδρομεία; Εν έτος 2016 ούτε μια ειδοποίηση; τελείως στα αποτέτοια τους; Θέλω να πάω από εβδομάδα να ρωτήσω. Φοβάμαι τα κλασσικά " περάστε από πρωί, δε ξέρουμε, α μου σου του τι το και τι " τα κλασσικά που λένε... Από τη στιγμή που το παίξουν κινέζοι μπορώ κάπως να το πάω νομικά ; Συνήγορος πολίτη; καταναλωτή; Τι μπορώ να κάνω σε αυτή τη περίπτωση; Ευχαριστώ
zio10 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Είναι περίεργο, περίπου μια βδομάδα κάνει και μπορεί και λιγότερο.
Dare-Devil Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Επειδή πρόσφατα είχα πρόβλημα . 1 μήνα καθυστέρησε. Θα πας πρωί σοτ υποκατάστημα που κανες την αποστολή και θα ζητήσεις τον προιστάμενο . Οι υπαλληλοι δεν μπορούν να κάνουν κάτι . Τα λεφτά δεν τα χάνεις.Η προηγούμενη αντικαταβολή που είχα στείλει έκανε μόνο 2 μέρες να την παραλάβω .
7nisiotis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ παιδιά, σε περίπτωση που παν να αποφύγουν το θέμα ή μήπως παίζει το θέμα να τα έδωσαν σε λάθος παραλήπτη και να φανούν καλυμμένοι;
yioula Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 αφου περιμενα καποιες εβδομαδες και ο φιλος στο νησι επεμενε οτι τα χε στειλει, πηγα στο κεντρο διανομης οπου μου ειπαν οτι δεν υπαρχει τιποτα με το ονομα μου... πηραμε στο νησι τον υπαλληλο που πηρε στο κεντρο διανομης εδω και τους ειπε με αφηνετε εκτεθειμενο... ...πριν φτασω στο σπιτι απο το σημειο διανομης, Παρασκευη 14.40, ειχε φτασει υπαλληλος και ειχε δωσει τα μετρητα χωρις δευτερη σκεψη στη μητερα μου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα