Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Λοιπόν μπαίνω στο ψητό, ενώ ρύθμιζα επανειλημμένα το facebook να μην εμφανίζει στους "φίλους" μου αν είμαι online και πότε μπήκα τελευταία φορά. Καθώς άλλαζε συνέχεια ο τρόπος ρύθμισης, Θυμάμαι την τελευταία φορά έπρεπε να πειράξεις μια ρύθμιση στο απόρρητο όπου αφαιρούσες όλες τις συσκευές που σε έδειχναν online.  Αυτές τις μέρες παρατήρησα πως βλέπουν ραπόρτο, όλοι το τελευταίο log in μου. Έβαλαν κάποια νέα ρύθμιση, η οποία φιξάρει το θεματάκι; Δυστυχώς στο google όσο έψαξα πολλοί αναφέρουν το πρόβλημα χωρίς κάποια λύση...

Ευχαριστώ Προκαταβολικά

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ.

Το ειχα ψαξει και εγω αρκετα το θεμα αλλα δεν βρηκα λυση. Αν ο αλλος μπαινει απο messenger δεν μπορεις να κρυψεις τη τελευταια δραστηριοτητα σου (ποτε ησουν online). Υποθετω οτι το messenger την κανει τη δουλεια, αν το καταργησεις ισως λυθει το θεμα.

• Like 1
Δημοσ.

Το ειχα ψαξει και εγω αρκετα το θεμα αλλα δεν βρηκα λυση. Αν ο αλλος μπαινει απο messenger δεν μπορεις να κρυψεις τη τελευταια δραστηριοτητα σου (ποτε ησουν online). Υποθετω οτι το messenger την κανει τη δουλεια, αν το καταργησεις ισως λυθει το θεμα.

Έχω δοκιμάσει να σβήσω Fb messenger και app. Παρόλα αυτά πάλι όταν μπαίνω από τον browser με απενεργοποιημένες τις συνομιλίες φαίνεται το πότε μπήκα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...