Pervade Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Παιδια,Καλησπερα. Επειδη ειμαι ναυτικος και ελειπα καιρο,μπορει καποιος να μου πει αν ειναι ποια δυνατον να πιστωνω εναν λογαριασμο paypal που εχω μεσω της τραπεζας απο τον λογαριασμο μου,οπως εκανα πριν το Capital Control?Διοτι δεν γνωριζω τι παιζει με το Capital Control επηρεαζει λοιπον και το paypal?
makfil Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Ανέβασες το θέμα σου σε λάθος ενότητα. Πως έστελνες χρήματα από τον τραπεζικό σου λογαριασμό στο paypal;
Pervade Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Τιποτα το ιδιαιτερο,πηγαινα στην τραπεζα εδεινα το ιβαν του ηλεκτρονικου λογαριασμου paypal και το ποσο που ηθελα τα σταλει.Καο ετσι μετα απο 2 μερες μπαινανε στο balance μου.
Billator Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Τιποτα το ιδιαιτερο,πηγαινα στην τραπεζα εδεινα το ιβαν του ηλεκτρονικου λογαριασμου paypal και το ποσο που ηθελα τα σταλει.Καο ετσι μετα απο 2 μερες μπαινανε στο balance μου. To ίδιο κάνεις και τώρα... Απλά καλύτερα να το κάνεις από το σπίτι σου μέσω internet banking για να γλιτώσεις το 10άρι που θα σου πάρει η τράπεζα. Από το Internet banking είναι 1 ευρώ η χρέωση. 500 ευρω max από κάθε λογαριασμό το μήνα μπορείς να στείλεις έμβασμα.
Pervade Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Σε ευχαροστω πολυ!,το μονο που με ενοιαζε ηταν αν μπορω ακομη να το κανω αυτο..οσο για το ιντερνετ βανκινγ , αυτο θα κανω δεν ηξερα οτι γινεται κι ετσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα