Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή μου χάλασε η παλιά και πήρα μια καινούρια με 30-40 ευρώ και είναι μάπα.. μπορεί να υπάρχει 1κιλό απόκλιση μεταξύ δύο διαδοχικών μετρήσεων είπα να πάρω κάτι πιο πολυεργαλείο..
τι σας λέει αυτή;

http://store.istorm.gr/runtastic-libra-black.html#!prettyPhoto[media_gallery]/2/

Δημοσ.

Εγώ έχω πάρει μία ψηφιακή με 15€. Καμιά φορά μπορεί να έχει μια απόκλιση αλλά δεν το θεωρώ και τραγικό...δεν με πειράζει δηλαδή αν δεν έχει την απόλυτη ακρίβεια. Στο περίπου θέλω να ξέρω.

Δημοσ.

Συμφωνώ με Zio. Πολλά λεφτά. Με λιγότερα παίρνεις καλή ψηφιακή που λέει και info με ποσοστό λίπους κλπ. Εγω έχω μια από το lidl με 10 ευρώ. Λογικά θα έχει μια μικρή απόκλιση αλλα δεν με πειράζει. Αν και σπάνια ανεβαίνω. :)

Δημοσ.

Κάτσε ρε φίλο, πώς μια απλή ζυγαριά μπορεί να σου βγάλει ποσοστό λίπους

Δημοσ.

Αυτή που εχω δεν βγάζει. Αλλα είναι πολλές σε σχετικά καλή τιμή που λενε διαφορα Info. Τωρα δεν ειναι και 100% έγκυρα υποθέτω

Δημοσ.

Απλή ζυγαριά δεν βγάζει αλλά θα σου πω τι παίζει επειδή πριν χρόνια που είχα ξεκινήσει πρόγραμμα διατροφής για αδυνάτισμα ήρθε ένας στο σπίτι μου και με ζύγισε σε μια δική του ζυγαριά.

Υπάρχουν κάτι ζυγαριές, που κανονικά δεν είναι λιπομετρητές, αλλά κάνουν το εξής, υπάρχει ένα σύστημα στην ζυγαριά με το οποίο εισάγονται manually διάφορα στοιχεία για εσένα όπως ύψος/ηλικία/φύλο/περιφέρεια, μετά ανεβαίνεις να ζυγιστείς και όταν βγάλει το βάρος σου εκτελούνται διάφορα μαθηματικά μοντέλα με βάση τα στοιχεία που εισήχθησαν και εμφανίζει και το ποσοστό λίπους κατά προσέγγιση. Ο κανονικός λιπομετρητής φυσικά καμία σχέση με αυτό.

Δημοσ.

Ειναι και μερικές με διάφορα καλούδια που φοράς για να σε μετρήσουν αλλα γενικά αυτές οι ζυγαριές έχουν απόκλιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...