Προς το περιεχόμενο

Epilogh othonis TFT 17''

ripperakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου έλα στο club των ευτυχισμένων κατόχων της Hitachi και δεν θα το μετανιώσεις καθόλου... εγώ από τότε που πήρα αυτό το μόνιτορ είμαι πολύ ικανοποιημένος.... :D

Δημοσ.

Egw pantos 8a sou proteina me kleista matia thn LG . Thn exw egw proswpika einai poly kalyterh kai apo tis megales etaireies (p.x. SONY, EISO) kai einai poly poio f8hnh. Epishs na anaferw oti ean sou emfanisei estw kai 1 bad pixel sthn kanei antikatastash kai oxi episkevi opws kanoun alles etaireies

Δημοσ.

Τον σώσαμε τον άνθρωπο... ο καθένας το δικό του (και με το δίκιο του...) Λοιπόν, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις ένα μαγαζί που να τις έχει όλες και να ζητήσεις να στις βάλουν σε λειτουργία να τις τσεκάρεις μόνος σου... Το σημαντικό είναι να έχει καλή φωτεινότητα, σωστά χρώματα και γρήγορο On/off στα στοιχεία του...

Δημοσ.

Telika phra mia 1515S kai mia 1715S kai einai kai oi duo polu kales... Eida kai thn samsung alla mou arese perisotero h oikona ths lg... Thn hitachi den thn exw dei alla kapoia atoma edw mesa eixan pei paliotera oti ta xrwmata fainontai ligo mple alla eipan oti kataferan mexri ena shmeio na kanoun dior8wseis... H LG fainetai ok... to leuko eidika stthn 17`` einai leuko... Kai oi duo pou exw den exoun kammena pixel alla kalutera na elenkseis prin agoraseis....

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο topic να βάλω και εγω τον προβληματισμό μου...

Έχω τρείς επιλογές :

1. LG 1715S

2. Samsung 172V

3. Viewsonic VE175b(σε προσφορά)

Kαι οι τρείς στην ίδια τιμή ακριβώς...Τι λέτε;...Το μαγαζί που είναι και γνωστός μου, μου προτεινέ Viewsonic VE175b...Είναι όντως καλύτερη;

Δημοσ.

για την viewsonic ξέρω ότι υστερει στην απόδοση χρωμάτων...άλλα εχει καλα response time και ευκρινεια.

δυστυχως όμως δεν μπορώ να την συσχετίσω με τις άλλες δύο.

δες τες και κρίνε μονος σου...

Δημοσ.

Δηλαδή inout τί εννοείς...;

Δυστηχώς δεν έχω την πολυτέλεια να τις δω πρίν τις αγοράσω...

Πρέπει να διαλέξω στα τυφλά και σύντομα...

Δημοσ.

diladi emena pou mou irthe o dell optiplex gx270sd me ena kammeno pixel prepei na allaxo tin othoni?vasika de me enoxlei afou einai poli pano kai dexia to kameno pixel.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...