mamis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα, Έχω τον WD My Passport Essential SE 1 TB USB 3.0 Portable External Hard Drive και θέλω να τον συνδέσω σε καινούργιο desktop με Windows 10. Το desktop είναι μετά από format. Κάθε φορά που συνδέεται τρέχει μια ενσωματωμένη εφαρμογή (auto-play virtual cd) στην οποία δίνεις password για να ξεκλειδώσει ο σκληρός δίσκος και να γίνει mount (εμφανιστεί) στις συσκευές.Ο σκληρός δίσκος συνδέεται και λειτουργεί χωρίς πρόβλημα σε laptop με Windows 7 και σε άλλο laptop με Windows 10. Όταν συνδέεται στο συγκεκριμένο desktop με τα windows 10 συμβαίνουν τα εξής: προσπαθεί να τρέξει την autorun εφαρμογή για το ξεκλείδωμα αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα αποσυνδέεται. Αυτό συμβαίνει συνεχώς χωρίς να ανοίγει η εφαρμογή. εμφανίζεται στο device manager μαζί με τους άλλους δίσκους σαν να λειτουργεί κανονικά, χωρίς θαυμαστικά. στο disk management εμφανίζεται για λίγο και μετά αποσυνδέεται με status: unknown, not initialized, unallocated. Δεν υπάρχει επιλογή να γίνει initialize Συνεπώς δεν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω.Έχω δοκιμάσει να το συνδέσω σε άλλες USB θύρες, με άλλο καλώδιο, με άλλους drivers κλπ αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Συνεχώς προσπαθεί να τρέξει η εφαρμογή του ξεκλειδώματος αλλά αποσυνδέεται. Στις θύρες USB αν συνδέσεις άλλα USB sticks χωρίς auto-run ξεκλείδωμα λειτουργούν κανονικά. Καμία ιδέα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα