Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αδερφέ έχεις μπερδέψει την φοιτητική ζωή με τον στρατό . 

Να πας ΔΕΑ φίλε . Πήγαινε και ΣΕΑΠ να σε έχω τον Απρίλη Εκπαιδευτή μου !

Τουλάχιστον ένας φοιτητης έχει βγαλει ένα πανεπιστημιο έχει μορφωθει γιατι να παει να τον τρέξει ο 18χρονος που τελειωσε το λυκειο δεν έκανε τπτ στη ζωη του και μπηκε στρατο για να κάνει τι? να γινει βητάς και να φωνάζει στους αλφάδες? μπακαλογατοι ειναι αυτοι οχι εκπαιδευτες. Προλαβε ο άλλος μεσα στο 6μηνο να γινει και εκπαιδευτης. Θέλουν να πέσουν στον κατάλληλο ομως. Να σπάσει και λιγη πλάκα μαζι τους να τους γράψει στα @@ του και μετα να την κάνει κιολας. Πιστευω θα άξιζε το κοπο. Κατα τα αλλα στο στρατο πρωτα να κοιτάξουνε να ειναι εντάξει σε ολα τα άλλα που δεν έχουμε λεφτά ουτε για ενα σοβαρο υλικο και μετά να κανουνε τους μάγκες στους φαντάρους.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καταντήσαμε να θεωρείται η θητεία ΥΕΑ διέξοδος (προσωρινη) για την ανεργία ..

Εγω δεν έχω να προσθέσω κάτι αλλο σέβομαι την άποψη του φιλου. Πιστευω ομως οτι αυτη η άποψη θα αλλαξει μολις πάει και δει και μονος του τι ανικανοι ειναι ορισμένοι οχι να διοικήσουνε προσωπικό έμψυχο ουτε για προβατα στο μαντρι δεν κάνουνε μονο να πατάνε εκει τις αγριοφωνάρες για να κάνουν τους κάποιους σε ψαρωμένους φαντάρους.

Οι οποιοι φανταροι βεβαια αμα ξέρανε μερικα πράγματα θα τους κάνανε και θα μαζευοντουσαν μια αναφορά να κάνεις σε εναν απο αυτους για εξυβριση κατωτερου θα τρεχουν να ζητάνε συγγνωμες μετά και "δεν το θελα και ειπα κατι στα νευρα μου κτλπ..." να προσέχεις τι λές αλλη φορά πανω στα νευρα σου. Και αμα εισαι με νευρα να σηκωθεις να φυγεις απο το στρατο που έχει οπλα και άλλα σοβαρα αντικειμενα.Τεσπα ας μην επεκταθώ αλλο δεν έχει νοημα.

Αλλα να ξέρουν κάποιοι να μη δεχτούν εκει που θα πάνε οποιοδήποτε καψωνι (τα ατομικα απαγορευονται) απο δηθεν παλιούς μια αναφορά να κάνεις θα τρέχει και δεν θα φτάνει ο διοικητής μην το μάθει ο απο πάνω του. Γενικα τους πονάει η εικονα στο στρατο ολο με αυτην ασχολουνται του στυλ να φαινονται ολα εντάξει ακομα και αν δεν ειναι :-D  οποτε πανω σε αυτο μπορει να στηριχθει κάποιος αμα πάει κανεις να του κουνηθει χωρις λογο.

• Like 1
Δημοσ.

Τουλάχιστον ένας φοιτητης έχει βγαλει ένα πανεπιστημιο έχει μορφωθει γιατι να παει να τον τρέξει ο 18χρονος που τελειωσε το λυκειο δεν έκανε τπτ στη ζωη του και μπηκε στρατο για να κάνει τι? να γινει βητάς και να φωνάζει στους αλφάδες? μπακαλογατοι ειναι αυτοι οχι εκπαιδευτες. Προλαβε ο άλλος μεσα στο 6μηνο να γινει και εκπαιδευτης. Θέλουν να πέσουν στον κατάλληλο ομως. Να σπάσει και λιγη πλάκα μαζι τους να τους γράψει στα @@ του και μετα να την κάνει κιολας. Πιστευω θα άξιζε το κοπο. Κατα τα αλλα στο στρατο πρωτα να κοιτάξουνε να ειναι εντάξει σε ολα τα άλλα που δεν έχουμε λεφτά ουτε για ενα σοβαρο υλικο και μετά να κανουνε τους μάγκες στους φαντάρους.

Σε μας οι περισσότεροι ήταν από Εβρο και νησιά, το 99% ήμασταν βύσματα οπότε και πήγαμε όπου θέλαμε. Ο άλλος λογικό είναι να πάει ΔΕΑ και να είναι σπίτι του με μισθό. Αυτό που λες ότι πάνε 18χρονα για να φωνάζουν δεν παίζει, οι περιπτώσεις είναι ελάχιστες. Άλλοι το είδαν πρακτικά, όπως εγώ. Γιατί να κάνω 8 μήνες το μ@λ@κα; Πήγα ένα μένα στο ΚΕΠΒ όπου τα ξυνα όλη μέρα, 2 μήνες αλφάς όπου κυριολεκτηκά γ@μήθηκα αλλά ο στρατός σταμάτησε εκεί. Βητάς δεδομένου ότι είχα και βαθμό δεν έκανα σοβαρές υπηρεσίες, σκοπιές και τέτοια, μόνο ΒΑΥΔΜ και ΒΕΑΣ. ΣΚ έξω από το πρωί και φυσικά Αθήνα, 40 λεπτά είναι από τη ΣΠΒ. Έπειτα Κομοτηνή άλλη ζωάρα, οι 2 μήνες λούκι αποζημιώθηκαν και με το παραπάνω.

Τώρα όσον αφορά τους Κύπριους, όλοι επιλέγουν να πάνε ΔΕΑ γιατί οι μήνες θητείας είναι ίδιοι απλά σαν ΔΕΑ πληρώνονται κιόλας, 200 κάτι € νομίζω γι αυτό άλλωστε περνάνε και από σοβαρά κριτήρια σε σχέση με μας και όλοι τους είναι περασμένοι σε πολυτεχνεία το λιγότερο, αριστούχοι μαθητές δηλαδή. Εϊναι βέβαια οι χειρότεροι γιατί όταν δώσεις σε ένα καλο/κακομαθημένο εξουσία θα σε πηδήξει ανάποδα.

Οι φωνές πάντως και η σκληραγώγηση βοηθάνε στη μετέπειτα πορεία. Θα αναλάβεις σοβαρά πόστα και θα έχεις πολλές φορές υπό τη διοίκησή σου στρατιώτες. Αν δεν ξέρεις πως να επιβληθείς (όχι απαραίτητα με φωνές) θα σε κάνουν ότι θέλουν και μπορεί να βρεις και το μπελά σου μετά. Βέβαια έχω πετύχει κάτι τζιμάνια παρ τον ένα, χτύπα τον άλλο.

Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=QHO2JqB4ZHo

:wacko:

Αλλο η σκληραγώγηση άλλο να θιγεις την προσωπικότητα του άλλου.

"Η μανούλα σου τι θα πει ... ?"  τι ειναι αυτα ρε. Αυτοι ειναι οι εκπαιδευτες? που ξερει η μανα του καθεμιανου αν ζει αν ειναι καλά αν αν αν και τι πιανει στο στομα του? απο εκει καταλαβαινει κανεις οτι μυαλο δεν υπάρχει και μ αρεσει που λεει και στον αλλον "μην ανησυχεις δεν θα κτυπήσει το κεφαλάκι σου ουτως ή αλλως άδειο ειναι... " ενω το δικο του ειναι γεμάτο :-D

Αυτον και να τον έπιανες στις μπουνιες αμα ισχυριζοσουν οτι σε έθιξε και έπιασε και τη μάνα σου στο στομα του θα γλιτωνες και το στρατοδικειο. Απαράδεκτοι απλά. Για κανα κοπάδι με προβατα καλοι ειναι αυτοι μέχρι εκει.

Ετσι ειχε δειρει έναν ο θειος μου στη δικιά του θητεια του και τελικά γλιτωσε δεν εγινε τιποτα γιατι ο άλλος τον προσβαλλε και τον έθιξε του ειχε πει να κάτσει στο ημι και ειχε πάει να βαλει την ξυφολογχη απο κάτω. Τον μάγκωσε καλα ομως και μετα κλαιγοτανε στον διοικητη οτι τις άρπαξε. Ο Θειος μου ειχε πει στον διοικητη οτι τον εδειρε φυσικα και οτι θα το ξανακανει σε περιπτωση που τον ξαναπροσβάλλει και του θιξει την τιμή και την αξιοπρέπεια. Ποιοι νομιζουν οτι ειναι ρε? να του τρεσάρω καμια θα του φυγει το σαγόνι την ειδε και εκπαιδευτης ο καθε βλάκας. Και ζωα να ειχες απεναντι σου θα προσβάλλονταν με τέτοια συμπεριφορά και θα χυμούσαν.

• Like 1
Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=QHO2JqB4ZHo

:wacko:

Αλλο η σκληραγώγηση άλλο να θιγεις την προσωπικότητα του άλλου.

"Η μανούλα σου τι θα πει ... ?"  τι ειναι αυτα ρε. Αυτοι ειναι οι εκπαιδευτες? που ξερει η μανα του καθεμιανου αν ζει αν ειναι καλά αν αν αν και τι πιανει στο στομα του? απο εκει καταλαβαινει κανεις οτι μυαλο δεν υπάρχει και μ αρεσει που λεει και στον αλλον "μην ανησυχεις δεν θα κτυπήσει το κεφαλάκι σου ουτως ή αλλως άδειο ειναι... " ενω το δικο του ειναι γεμάτο :-D

Αυτον και να τον έπιανες στις μπουνιες αμα ισχυριζοσουν οτι σε έθιξε και έπιασε και τη μάνα σου στο στομα του θα γλιτωνες και το στρατοδικειο. Απαράδεκτοι απλά. Για κανα κοπάδι με προβατα καλοι ειναι αυτοι μέχρι εκει.

Ετσι ειχε δειρει έναν ο θειος μου στη δικιά του θητεια του και τελικά γλιτωσε δεν εγινε τιποτα γιατι ο άλλος τον προσβαλλε και τον έθιξε του ειχε πει να κάτσει στο ημι και ειχε πάει να βαλει την ξυφολογχη απο κάτω. Τον μάγκωσε καλα ομως και μετα κλαιγοτανε στον διοικητη οτι τις άρπαξε. Ο Θειος μου ειχε πει στον διοικητη οτι τον εδειρε φυσικα και οτι θα το ξανακανει σε περιπτωση που τον ξαναπροσβάλλει και του θιξει την τιμή και την αξιοπρέπεια. Ποιοι νομιζουν οτι ειναι ρε? να του τρεσάρω καμια θα του φυγει το σαγόνι την ειδε και εκπαιδευτης ο καθε βλάκας. Και ζωα να ειχες απεναντι σου θα προσβάλλονταν με τέτοια συμπεριφορά και θα χυμούσαν.

Sorry κιόλας, σε βλέπω για μαγκάκο όμως.

Να το κοιτάξεις γιατί αν δεν είσαι βολεμένος θα περάσεις άσχημα στη ζωή σου.

Αυτό που δεν καταλαβαίνετε ορισμένοι είναι ότι το μεγαλύτερο εφόδιο που σου δίνει ο στρατός,

είναι ότι θα δεις όλων των ειδών τους ανθρώπους που θα συναντήσεις στη ζωή σου.

Και πολλούς από αυτούς θα τους έχεις να σου ζαλίζουν τα αρχ.... για πολλά χρόνια.

Είτε είναι σπιτονοικοκύρηδες, είτε προϊστάμενοι, είτε συμπεθέρια, είτε πελάτες (κυρίως το τελευταίο).

Αν έχεις τέτοιο μαλακισμένο attitude θα υποφέρεις.

Δε λέω φυσικά να υπομένεις τον κάθε καραγκιόζη,

αλλά πειθαρχία είναι το να κάνεις το μαλάκα και να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις.

• Like 1
Δημοσ.

Και γιατί να μπούμε στην διαδικασία να ανεχόμαστε τα σκατα? Κανένα εφόδιο δεν σου δίνει ο στρατός. Παρα μόνο πως θα μάθεις να κανεις αγγαρείες

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή αναφέρθηκαν τα 17χρονα για διοικητές...

Στο κέντρο είχα λοχίες/διμοιρίτες στα λόχο που ήταν 20 χρονών. Από τα μεγαλύτερα μ@λ@κ1στ!ρ!@ που εχω συναντησει στη ζωη μου και την ειχαν δει καπως.

Δημοσ.

Και γιατί να μπούμε στην διαδικασία να ανεχόμαστε τα σκατα? Κανένα εφόδιο δεν σου δίνει ο στρατός. Παρα μόνο πως θα μάθεις να κανεις αγγαρείες

Δεν φταιει ο στρατος αλλα οι ανικανοι που βάζουν για να παραστήσουν τους εκπαιδευτες αυτοι τον χαλάνε και δινουν και άσχημη εντυπωση στους εκπαιδευομενους. Ο φιλος ενος γνωστου μου το έπαιζε εκπαιδευτης και ιστοριας στο στρατο μια μέρα ειχε ερθει απο το γηπεδο ουτε 5 χιλιομετρα δεν μπορεσε να βγάλει. Στη φωνη και στην ιστορια ομως ειμαστε πρώτοι και στις ιστοριες.... απο το στρατο. Ρε του λεω θα σε κυνηγάνε οι Τουρκοι τι θα τους πεις?? μισο λεπτο εχω λαχανιάσει? χαχαχα

Στη πράξη κάπου το χάνουν ορισμένοι και για να καλυψουν την ανεπάρκεια τους θα πουλήσουν ύφος στους φαντάρους. Καπως ετσι δεν πάει? ποιος θα κάτσει να ανεχτει τέτοιους χαρτογιακάδες? αυτο ειναι η πειθαρχια?! ποτε σεβασμος σε τέτοιους μπακαλογατους. Ο σεβασμος επιβάλλεται ετσι ωστε να παλέψει ο εκπαιδευτης για να τον κερδισει οχι να τον θεωρει δεδομενο επειδη φορεσε την παραλλαγη. Κρυβεται πισω απο μια στολη? αυτα του μάθανε? να κάθεται στην άκρη και να φωνάζει? ο εκπαιδευτης μπαινει μπροστα και οδηγει τους υπολοιπους κουράζεται λιγοτερο και αντέχει περισσοτερο.Τα μεταξωτά βρακια θέλουνε και κώλους επιδέξιους.

Αν εσενα απο την πρώτη μέρα σε έπαιρνε ενας εκπαιδευτης ο οποιος δεν έλεγε πολλα έκανε το προγραμμα του σου μάθαινε πράγματα στα οπλα τον ενδιεφερε να μάθεις και οχι να σε προσβάλλει σε έτρεχε σωστά και σου αύξανε την φυσικη κατασταση θα γυριζες ποτε να τον βρισεις? θα τον εβλεπες μετα απο καιρο εκτος στρατου θα τον διπλοχαιρετουσες κιολας. Και πάντα με το Κυριε εκπαιδευτα τι κάνετε πως ειστε κτλπ. Αυτο ειναι ο σεβασμος.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν φταιει ο στρατος αλλα οι ανικανοι που βάζουν για να παραστήσουν τους εκπαιδευτες. Ο φιλος ενος γνωστου μου το έπαιζε εκπαιδευτης και ιστοριας στο στρατο μια μέρα ειχε ερθει απο το γηπεδο ουτε 5 χιλιομετρα δεν μπορεσε να βγάλει. Στη φωνη και στην ιστορια ομως ειμαστε πρώτοι και στις ιστοριες.... απο το στρατο. Στη πράξη κάπου το χάνουν ορισμένοι και για να καλυψουν την ανεπάρκεια τους θα πουλήσουν ύφος στους φαντάρους. Καπως ετσι δεν πάει? ποιος θα κάτσει να ανεχτει τέτοιους χαρτογιακάδες? αυτο ειναι η πειθαρχια?!

Γενικά ο στρατός περιβάλλεται κατά πλειοψηφία από ανίκανους. Από εκεί ξεκινά η κατρακύλα. Συν ότι εξυπηρετεί συμφέροντα αλλά. Αγγαρεία και χάσιμο λεφτών έχει γίνει

Δημοσ.

εμένα τα εφόδια που μ έδωσε ο στρατός είναι να χειραγωγώ , να εξαπατώ τους άλλους και το φίδιασμα στη δουλειά. Βέβαια μου έμεινε και το άλλο , όπου με σέβονται οι προϊστάμενοι να ξηγιέμαι κομπλέ και να είμαι σωστός στις υποχρεώσεις μου , αλλα αυτό το είχα απο πριν 

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή αναφέρθηκαν τα 17χρονα για διοικητές...

Στο κέντρο είχα λοχίες/διμοιρίτες στα λόχο που ήταν 20 χρονών. Από τα μεγαλύτερα μ@λ@κ1στ!ρ!@ που εχω συναντησει στη ζωη μου και την ειχαν δει καπως.

Αυτα εξω, προφανως, δεν ηταν ικανα για τιποτα οποτε λογικο ειναι, βγαινει το κομπλεξ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...