Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γενικά ο στρατός περιβάλλεται κατά πλειοψηφία από ανίκανους. Από εκεί ξεκινά η κατρακύλα. Συν ότι εξυπηρετεί συμφέροντα αλλά. Αγγαρεία και χάσιμο λεφτών έχει γίνει

Πιστευω αμα πέσεις σε καλο εκπαιδευτη μπορεις να πάρεις κάποια καλά πραγματα. Καταρχην θα σου μάθει να γυμνάζεσαι αν δεν ξέρεις ηδη και θα σε σκληραγωγήσει πραγματικα. Αυτα βεβαια για οσους θέλουν να σκληραγωγηθούν.Γιατι υπάρχει και κοσμος που δεν γουστάρει τιποτα απο ολα αυτα. Σεβαστό δεν μας πέφτει λογος σε αυτο.

Δημοσ.

Είμαι σίγουρος ότι το είπε σαρκαστικά :)

Ειναι λιγο κοκκινα πανιά αυτα για τον Pablo δεν τα λές ουτε για αστειο :-D

• Like 2
Δημοσ.

Πιστευω αμα πέσεις σε καλο εκπαιδευτη μπορεις να πάρεις κάποια καλά πραγματα. Καταρχην θα σου μάθει να γυμνάζεσαι αν δεν ξέρεις ηδη και θα σε σκληραγωγήσει πραγματικα. Αυτα βεβαια για οσους θέλουν να σκληραγωγηθούν.

Ε σχετικά ειναι κάποια πράγματα. Τεσπα βγαίνουμε οφ τοπικ

Δημοσ.

Sorry κιόλας, σε βλέπω για μαγκάκο όμως.

Να το κοιτάξεις γιατί αν δεν είσαι βολεμένος θα περάσεις άσχημα στη ζωή σου.

Αυτό που δεν καταλαβαίνετε ορισμένοι είναι ότι το μεγαλύτερο εφόδιο που σου δίνει ο στρατός,

είναι ότι θα δεις όλων των ειδών τους ανθρώπους που θα συναντήσεις στη ζωή σου.

Και πολλούς από αυτούς θα τους έχεις να σου ζαλίζουν τα αρχ.... για πολλά χρόνια.

Είτε είναι σπιτονοικοκύρηδες, είτε προϊστάμενοι, είτε συμπεθέρια, είτε πελάτες (κυρίως το τελευταίο).

Αν έχεις τέτοιο μαλακισμένο attitude θα υποφέρεις.

Δε λέω φυσικά να υπομένεις τον κάθε καραγκιόζη,

αλλά πειθαρχία είναι το να κάνεις το μαλάκα και να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις.

Δεν κατάλαβες το ύφος του ποστ μου για αυτο με λές μαγκάκο. Αμυνόμενος ειμαι οχι μαγκάκος. Και να ξέρεις οτι ο αμυνομενος ο οποιος νιώθει αδικημένος δεν θα μασήσει καθολου θα το πάει μέχρι τέλους για να βγάλει άκρη. Στη προκειμενη περιπτωση να πιάσει ο άλλος τη μανα σου στο στομα του ενω οπως εγραψα πιο πριν δεν ξέρει αν η δικια σου μανα ζει ή αν ειναι άρρωστη ή αν οτιδηποτε .... οπως καταλαβαινεις σηκώνει χέσιμο το λιγοτερο μη σου πω και μερικές ψιλές αμα σε παιρνει.

Και κανενα στρατοδικειο δεν θα σε καταδικαζε για αυτο το λογο ουτε και διοικητης. Έχεις λογο που επιτέθηκες και σοβαρο μάλιστα. Πατρις - Θρησκεια - Οικογένεια λενε στο στρατο οποτε δεν θα πιάνει ο κάθε λεχριτης τη δικια μου μάνα στο στομα του και θα του λέω και οτι δεν θέλω να σταματησω την εκπαιδευση.Ουτε ο καθε βλακας θα κάνει χειρονομιες που πάνε να θιξουν την αξιοπρέπεια και την τιμή καποιου αυτα σηκώνουν τιμωρια οπως καταλαβαινεις δεν μένουν αναπάντητα.

Τωρα για τα αλλα που μου λες οτι θα τυχω σε αυτον και σε εκεινον και στον άλλον ειναι λιγο γενικά δεν εχω να σου απαντησω. Αναλογα τη φάση ποσο με παιρνει και τι πάνε να μου κάνουνε.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...